Блог

Рок Легенда – Един от Първите Треньори на Гергов

Янко Карабака - рок легендаПрез 80-те години милиционерите му взимат зеления паспорт и под конвой го завеждат до бръснарницата за да острижат дългата до раменете му коса на 0 номер.
Такива са законите по времето на БКП.

Името му е Янко и е един от първите ми треньори по фитнес.
Когато за първи път стъпих в залата по вдигане на тежести през 1994 година, тежах едва 43 килограма.
Тренирах в залата на хотел в Ивайловград, но освен подигравки относно слабото ми телесложение, други съвети не получавах! Това ме принуди да сменя „луксозната“ зала.

Другата фитнес зала се намираше в студено и малко мазе, миришещо на мухъл, където тренираше една от родните рок легенди. Трябваше ми отношение и съвети, а не лукс!

РОКЕНДРОЛ И ВДИГАНЕ НА ТЕЖЕСТИ! ООО ЙЕЕЕ!!!

Тренировките започваха вечер около 20.00 часа на фона на надъхваща за железни тренировки музика, носеща се от колоните на голяма „туба“ HITACHI!

Много хора днес наблягат на лъскавото и студено, „машинно“ обслужване, което в немалка част от случаите не идва от сърцето на персонала, защото от първостепенно значение е печалбата.
„Избери си работа, която да обичаш и повече няма да работиш дори и един ден“ е казал Конфуция, и именно затова говоря.

Това беше един от първите ми треньори, който ми даде основата в тренировките, показа ми, че не е важно, колко е луксозна залата, но е важен персоналът! Треньорът!

Рок легенда Ивайловград

 

добър фитнес инструктор

ЕЛА В YOUTUBE КАНАЛА МИ

youtube fitnes instruktor

ПРЕДЛОЖЕНО ОТ GOOGLE ADS

Мартин Гергов

Благодаря Ви, че посетихте личния ми сайт. Аз съм Четирикратен Национален шампион по пауърлифтинг в катeгория до 75 кг(клек: 250кг; вдигане от лег: 180кг; мъртва тяга: 280кг), фитнес инструктор и фитнес консултант. Четвърти в Света по мъртва тяга(265кг) за 2001 год. За връзка с мен се обадете на телефон 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.