Рок Легенда – Един от Първите Треньори на Гергов

Янко Карабака - рок легендаПрез 80-те години милиционерите му взимат зеления паспорт и под конвой го завеждат до бръснарницата за да острижат дългата до раменете му коса на 0 номер.
Такива са законите по времето на БКП.

Името му е Янко и е един от първите ми треньори по фитнес.
Когато за първи път стъпих в залата по вдигане на тежести през 1994 година, тежах едва 43 килограма.
Тренирах в залата на хотел в Ивайловград, но освен подигравки относно слабото ми телесложение, други съвети не получавах! Това ме принуди да сменя „луксозната“ зала.

Другата фитнес зала се намираше в студено и малко мазе, миришещо на мухъл, където тренираше една от родните рок легенди. Трябваше ми отношение и съвети, а не лукс!

РОКЕНДРОЛ И ВДИГАНЕ НА ТЕЖЕСТИ! ООО ЙЕЕЕ!!!

Тренировките започваха вечер около 20.00 часа на фона на надъхваща за железни тренировки музика, носеща се от колоните на голяма „туба“ HITACHI!

Много хора днес наблягат на лъскавото и студено, „машинно“ обслужване, което в немалка част от случаите не идва от сърцето на персонала, защото от първостепенно значение е печалбата.
„Избери си работа, която да обичаш и повече няма да работиш дори и един ден“ е казал Конфуция, и именно затова говоря.

Това беше един от първите ми треньори, който ми даде основата в тренировките, показа ми, че не е важно, колко е луксозна залата, но е важен персоналът! Треньорът!

Рок легенда Ивайловград

 

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!