Фитнес по Двойки! Супер Решение!!!

Фитнес по двойкиПредполагам сте чували небезизвестната поговорка “Мързелът се влачи толкова бавно, че бедността бързо го настига”. Хубава поговорка, нали!
Какво обаче ще рече тя в нашия случай?

Под бедност в нашия случай обаче ще разбираме, че ще сме бедни на формите за които наистина мечтаем да имаме!
Така, че мързелът е един от големите ни врагове и трябва да го победим!
Борбата ни с него трябва да е наистина жестока, целеустремена и с много добра организация(тактика) за да сме сигурни, че ние ще сме победителите.

Но кой е най-добрият и същевременно най-лесният начин за да се справим с мързела ни за тренировка и да имаме стимул за нея! Предстои тепърва да разберем!

ТАКТИКА ЗА ВЛИЗАНЕ ВЪВ ФОРМА

За да се подготвим за летните месеци, както споменах в предните редове, борбата ни трябва да е жестока, целеустремена и перфектно организирана!
Трябва да сме безкомпромисни към изпълнението на нашата тренировка, трябва да си поставим цел, която да не изпускаме дори и за миг или поне в близките три месеца!

Каква ще бъде целта Ви, трябва сами да решите. Предполагам, че ще бъде постигането на красиви и сексапилни форми на които ще се радвате не само вие, но и тези около вас, но като цел може да си поставите и това – просто да смените гардероба си да кажем в по спортно елегантен стил.
Може да се хванете дори на бас със своята половинка, която въпреки, че е изгубила вярата и надеждата, че ще влезете някой ден във формата в която сте бил на първата ви среща(е аз не бях много във форма тогава… бях в най-лошата си форма).

Сформирайте го дори като договор и се подпишете, че печеливчя ще спечели например… прекрасно бижу или пък нещо по негов вкус! До тук звучи доста мотивиращо – нали!

ИЗПЪЛНЕНИЕ НАПОСТАВЕНАТА ФИТНЕС ЦЕЛ

Фитнес инструктор ДрагалевциИдва ред на изпълнението на тренировките с които ще постигнем целта си!
Мързелът и липсата на организация, личнo аз ги оределям като много близки!
Преди време, когато за първи път стъпих в залата, тренирах с мисълта, че винаги ще съм с една крачка пред тези които не тренират.
По-късно, когато трябваше да тренирам с партньор обаче нещата трябваше да се променят – именно това имам предвид в днешната публикация.

Перфектен начин да влезете във форма и то не само вие, а и още някой е ако се организирате да посещавате фитнес залата по двойки. Това е начин на организация, който задължително ще спазвате!

КАК ДА СЕ СПРАВИМ С ОРГАНИЗАЦИЯТА

Намирате си партньор от фирмата в която работите от същия или противоположния пол с който се уговаряте да се чакате в час удобен и за двама ви във фитнес близо до работа.
Ползите, които взаимно ще имате наистина не са за изпускане! А те са:

– Ще избегнете поне едно от задръстванията преди или след работа… може и двете, ако тренирате двуразово!

– Искате, не искате трябва да сте там на уречения час, защото в противен случай сте провалите не само вашата тренировка, но и тази на партньора си.
Ако пък това стане системно – ще бъдете определен като несериозен човек!

– Тренирайки с партньор във фитнеса – времето минава много по-пълноценно и сте се чувствате по-сигурни в помоща, която взаимно ще си оказвате по време на тренировка.

– Организирайте се така, че всеки ден и на двамата тренировката да е една и съща, което ще рече, че ако вие тренирате за намаляне на подкожните мазнини – ще е добре и партньорат ви да има същата цел.
По този начин, когато единият от вас свърши серията си… веднага идва ред на другия – за да се включите в почивките, които при намаляне на процента на подкожните мазнини са около 30-60 секунди.

Coca-Cola Light

След три месеца усилени тренировки – правейки почти идентични упражнения, (естествено без спазване и на хранителен режим няма да мине) ще се види, кой се е трудил по усърдно!

За целта си направете и снимки в стил преди-след, като за преди втората фотосесия може да си осигурите и тен, а защо не и професионален гримьор, стилист и фотограф! Дори това може да е наградата ви, която да опишете в договора!
Тези снимки ще са наистина запомнящи и може да ги изпратите в някоя кастинг агенция.
Може да се окаже, че точно вие сте подходящият актьор за предстоящ касов филм!

Ако спазвате тези лесни трикове за организация на тренировките си вярвайте, че ще дадете един наистина добър старт за летните си месеци през които само от време на време ще се налага да поддържате формата си – все пак ще е лято, време за почивка и вълнуващи развлечения.

Започнете да тренирате по двойки от сега, а когато сте в разгара на лятото – се наслаждавайте на формите за които сте се трудили цяла зима!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *