Блог

Най-Диетичният Сладолед „Mr. Sweet’s Zero“

Диетичен СладоледЛятото наближава с всеки изминал ден и се замисляме за почивка.
По време на почивката, особено ако сме избрали морето ще покажем формите, които цяла зима сме градили с много пот и лишения във фитнес залата.

Почивката е хубаво нещо, но точно по време на почивка и празници най-често ни се случва напълно да излезем от „релсите“ на диетата си, и ако това продължи по-дълго резултатите бързо изчезват!
Въпреки това, „грехота“ е пък точно през лятото, когато най-много се яде сладолед да не си похапваме и от него!

Може да ядеш сладолед до „насита“, дори да си на най-стриктната диета, защото вече има сладолед без грам мазнини и почти никакви въглехидрати за всички фитнес тарикати.

MR. SWEET’S ZERO С 0% ДОБАВЕНА ЗАХАР, 0,5% МАЗНИНИ

Опитайте уникалния сладолед „MR. SWEET’S ZERO” – висококачествен сладолед с 0% добавена захар и само 0,5% мазнини. Този сладолед е подходящ за диетично хранене, като са запазени вкусовите качества на сладоледа. Вече можете да не се лишавате от любимия си сладолед и неговия сладък и кадифен вкус.

Насладете се на всяка хапка от този сладолед с вкус на йогурт, шоколад или ванилия.
Ето и енергийната стойност на този диетичен сладолед за 100 грама продукт.

КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО

„Mr Sweet’s“ реализира политика на безкомпромисност по отношение на качеството на продукцията. По този начин до крайните клиенти достигат само продукти с най-високо качество. За това гарантират прилаганите в завода на „Mr Sweet’s“ системи за контрол на качеството HACCP и GMP. Така се осигурява стриктно следене не само на използваните суровини, но и на процесите на производство и дистрибуция на продукцията.

При направата на сладоледите „Mr Sweet’s“ не се използват консерванти – продуктите са натурални и с естествени съставки.

добър фитнес инструктор

ЕЛА В YOUTUBE КАНАЛА МИ

youtube fitnes instruktor

Мартин Гергов, автор на блога

Аз съм Четирикратен Национален шампион по пауърлифтинг в кат. до 75 кг, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес инструктор и блогър.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.