Боди Пъмп по TV 7 с М. Гергов

Следобед с ТВ7 единственото предаване с подобен формат в българския телевизионен ефир, обхващащо часовия пояс от 15.00 до 17.00 часа.
Гостът ще бъда аз М. Гергов и ще си говорим за фитнес.

От днес 14 май в продължение на четири поредни
четвъртъка ще бъда гост в предаването и ще говоря за
що е „Боди Пъмп – напомпване и изгаряне на мазнини“.
Боди Пъмп е аеробна програма, измислена от Ф. Майлс.
А за да научите повече гледайте ме в Следобед с TV 7.

Основната идея на Боди Пъмп е да вкара и мъжете в залите по аеробика, като използва само базови упражнения за постигане на красива и атлетична фигура на фона на музика.

Боди Пъмп – част 1

Днес беше и първата част от предаването посветено на аеробната програма Боди Пъмп!
В него поради липсата на достатъчно ефирно време накратко и бързо разясних, какво представлява тази програма след което пристъпихме към изпълнението на упражнения за тренировка на седалищни мускули и бедра, както и за гърди – естествено като загряхме.
След като съм на гости – няма как аз подарих и подходящи за водещата подаръци.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – 

Боди Пъмп – част 2

Във втората част на Боди Пъмп пристъпихме към правилното изпълнение на базови упражнения за мускулите на гърба и раменете – мъртва тяга, гребане, раменни преси и др.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – 

Боди Пъмп – част 3

В трета част на Боди Пъмп пристъпихме към правилното изпълнение на упражнения за мускулите на трицепсите и бицепсите – френски преси, сгъване за бицепси и други упр.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Боди Пъмп – част 4

Всяко хубаво начало си има и своя край, а това беше и последната четвърта част на най-добрата аеробна програма боди пъмп в която този път ви разяснях за тренировката на коремните мускули, както и проведохме цялостна тренировка при екстремни условия.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – 

СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ

Тази част от статията ми посвещавам на моите спонсори и приятели за да изкажа искрени благодарности за това, че се погрижиха за мен и за подаръците на водещата, a те са:

 World Class Health Academy – голяма международна всеобхватна фитнес мрежа, която предлага всичко в областта на здравето, фитнеса и самочувствието.

 Weider Bulgaria – фирма с над осемдесет годишна история създадена от братята Уейдър и позната на всеки сериозно занимаващ се с фитнес професионалист.

 Fresh Fashion – модна и кастинг агенция за звезди създадена през 1998 година.
Агенцията се занимава с обучение на модели от цялата страна.

 Аделина Цанева – моята професионална гримьорка, позната ви от тв планета и не само, която ме превръща от „грозното патенце“ в красивия и неустоим принц .

 Vratovrazka.bg – онлайн списание за мъже, което е от полза на всеки истински мъж и е негов верен помощник в борбата му в съвремененния начин на живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *