„Slim Designer“ Печели – Людмила Лозарска

Slim DesignerComprendre le Francais или на наш език казано „Разбирате ли френски“?
Наистина ли на сте на „ти“ с френския език!
Ако схващате за какво ви говоря, то тогава слушайте ме, но наистина добре.

Нали знаете за вечната формула на младостта – фитнес, диета, емоции и любов. И всичкото трябва да е на макс, особено последното. Опс! Не споменах ли нещо на френски! О, да! Що за въпрос! Що за любов говорим ако в нея няма и нещо френско!
И ако не „разбирате“ френски, то скоро ще се научите да го „говорите“ съвсем спокойно и без задръжки! S’il vous plait!

И ако сте готови да започваме с френския, то няма как да не ви представя един от най-новите продукти за отслабване с екстракт от родината на Любовта – Франция!

SLIM DESIGNER – ДА ПОГОВОРИМ НА ФРЕНСКИ

Каквото и да си говорим, факт е, че колкото сме в по-добра форма, толкова по лесно падат задръжките и женските, и мъжките и „френският акцент“ , дори и без процент си идва напълно естествено! Е, стига да не сте от тези с червените конци и дебелите стени, защото тогава азъъъък за формите, а за езика и дума да не става! Съгласни сте, нали!?!

Представяме ви най-новият революционен продукт за отслабване Slim Designer с нова формула за бързи и ефективни резултати, разработен специално от френската лаборатория „Fytexia Natural“ с изцяло натурални съставки за изящна фигура.

За да изглеждате слаби не е достатъчна загубата на тегло. Необходимо е да се унищожат и телесните мазнини. Унищожаването на мазнините, а не загубата на тегло придава на мъже и жени желаната изящна секси форма на тялото. При унищожаването на мазнините, особено в критичните области на тялото (талия, корем, бедра). Видът Ви ще е стегнат, ще изглеждате здрави и като цяло ще изглеждате по-добре.

Как действа Slim Designer?

1. ПОМАГА ДА НЕ СЕ УСВОЯВАТ МАЗНИНИ

Когато се храним в организмът ни попадат мазнини чрез храната. Активните съставки, които се съдържат в Слим Дизайнер насърчават изгарянето на мазнините и не позволява те да се отлагат и трупат в резерв. Това е възможно благодарение на екстрактът от грейпфрут. Изследване в университета Вандербилт е установило това свойство на грейпфрута. При доброволците, които са участвали в него се понижил индекса на телесна маса и намаляла обиколката на талията. Грейпфрута съдържа веществото нарингин, което придава горчивият му вкус. То подобрява храносмилането, активизира работата на черния дроб и стимулира изгарянето на мазнините. Затова при редовна консумация, излишните килограми изчезват по естествен начин. Освен това грейпфрутът помага да се регулира апетитът и допринася за нормализацията на нивото на глюкозата в кръвта.

2. ПОДПОМАГА РАЗГРАЖДАНЕТО НА НАТРУПАНИТЕ МАЗНИНИ

Благодарение на антиоксидантите, които се съдържат в червеният портокал, натрупаните тлъстинки около талията и ханша започват да се топят по-бързо. Витамин С и други мощни антиоксиданти, които се съдържат в големи количества в червените портокали, ефективно дезактивират свободните радикали, укрепват значително имунитета и помагат за изгарянето на мазнините. Червените портокали са признати от световноизвестни специалисти по храненето като важен компонент на балансирана диета, богата на полезни вещества за организма ни.

Не само цветът отличава червените портокали от оранжевите. Освен това те са съвсем различни на вкус, а също така имат огромен заряд от антиоксиданти като например флавоноиди и оксикорични киселини, които заедно забавят процесите на стареене на организма.

Сокът от червени портокали съществено намалява килограмите и противодейства на натрупването на мазнини в тъканите. Това е свързано с антоцианите, пигменти в тъмночервен и син цвят, които са известни с високата си антиоксидантна активност. Конкретният им ефект се проявява в намаляването на натрупването на триглицериди и мастни запаси. Антоцианите, които се съдържат в червените портокали, модулират триглицеридите, като ги преобразуват непосредствено в енергия.

За да се забавят активно процесите на стареене на организма, диетолозите препоръчват консумацията поне на четири червени портокала дневно.

3. УСКОРЯВА РАЗГРАЖДАНЕТО НА ЦЕЛУЛИТА

Благодарение на високото съдържание на кофеин в Слим Дизайнер се стимулира разграждането на подкожните мастни натрупвания и образувалият се целулит във всички проблемни зони (талия, ханш, бедра). Американски учени са достигнали до извода, че гуараната е еднo от най-добрите природни средства за загуба на тегло. Причината е проста. Растението съдържа кофеин, който влияе върху алкалоидите, теобромините и теофилините в организма. Тези съединения помагат за загубата на апетит и подобряват метаболизма. Ефектите на кофеина са добре известни още от древността. Той стимулират централната нервна система, увеличава метаболитните процеси и действа като диуретик. Изследване на учени от медицинския колеж в Далас (САЩ) сочи, че приемът на 200 мг кофеин на ден помага драстично за намаляване на теглото.

СПЕЧЕЛИ ЕДНА ОПАКОВКА „SLIM DESIGNER“

Внимание! Може да спечелиш „Slim Designer – 1бр.(Повече за продукта вижте на следния линк: http://www.fitnessinstructor.biz/fatburner/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=144 )

Условие за участие:

Отговорете чрез коментар под снимката публикувана във фейсбук страницата ми на следния въпрос: Кой номер снимка според Вас е по яка: 1 или 2!
Един от всички участвали ще спечели „Slim Designer“ – 1 опаковка чрез жребий изтеглен лично от мен М. Гергов. Краен срок за участие: 19 септември 2013г.

Бързо отслабване

КОЙ СПЕЧЕЛИ НАГРАДАТА

Наградата бе спечелена чрез теглена не жребий, посредством програмата „True Random Number Generator“. Печелившият е Людмила Лозарска! Честито!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *