От София до Дубай с велосипед

Какво ли е чувството да се изправиш на 5000 км път с велосипед от София до Дубай?

Днес ще ви разкажа за едно невероятно предизвикателство, което съм решил да изпълня!То е толкова вдъхновяващо и предизвикателствено! Да се отправиш от София до Дубай с автомобил може да бъде истинско приключение, а с мотоциклет – още по-голямо предизвикателство. Но какво ли е чувството да се изправиш на 5000 км път с велосипед от София до Дубай? Това е истинско предизвикателство, което аз Мартин Гергов съм решил да поема, за да положа старта на HopeMakers.bg – „Създатели на надежда“.

Идеята на тази невероятна инициатива е не само да привлече вниманието към добротата и подкрепата, но и да насърчи всички нас да преследваме своята страст и да променяме света около нас към по-добър.

С този преход от 5000 км ще прекося границите на физическите си възможности…

И ще изразя своята благодарност към шейх Мохамед бин Рашид Ал Мактум, чието семе на доброто (Arab Hope Makers) взех от Дубай и посях в България. А именно HopeMakers.bg! Този преход ще бъде един от символите на упоритостта, решителността и вярата в постижимите цели.

Видео материал!

С инициативата HopeMakers.bg ще продължаваме напред. И ще вярваме, че всеки от нас може да създава промяна към по-добро и да бъде създател на надежда.

За да осъществя обаче това благородно предизвикателство ми е нужна подкрепа за закупуване на трекинг велосипед и екипировка, пътни разходи и съппорт. И когато същите бъдат открити… Sofia – Dubai – Let’s Go!