Спечели Уеб Сайт по Случай Новата 2011 година

Фитнес подарък 2011, изработка на уеб сайт, уеб сайт, личен сайт, фитнес сайтКрая на старата 2010 година наближава и се задава Новата 2011 година.
С настъпването на Нова година и Коледа започваме да се замисляме, какви подаръци да вземем за нашите най-близки приятели.

Ето, че настъпи моментът в който отново ще дам подарък, но при едно условие.
Условието е да разкажете своята история на тема „Първи стъпки във фитнес залата“.
В рамките на една страничка формат А4(може и повече) опишете, какво или пък кой ви накара(на сила) да се грижите за перфектната си визия, какво е тя за вас и какво ви мотивира за да не се отказвате.

Опишете вашата тренировка и хранене, прикачете и две ваши снимки във фитнес залата.
Публикациите и снимките на всички участници ще бъдат публикувани в www.mgergov.com

ПОВЕЧЕ ЗА ПОДАРЪКА ПО СЛУЧАЙ НОВАТА 2011 ГОДИНА

Подаръкът ще бъде изготвяне на малък личен(фирмен) уеб сайт(статичен или word press) по шаблон до 4 страници, домейн(.info) за една година и хостинг пакет за два месеца, както и регистриране в някои от най-големите търсачки в интернет.

Да притежаваш уеб сайт в днешно време е не само на мода, но и от голяма полза.
Чрез него вие може да рекламирате себе си, като публикувате цялата информация за вас в него, и по този начин само чрез един линк да научат за вас например много работодатели, приятели или бъдещи клиенти на фирмата ви.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

Всеки желаещ да участва в играта „Спечели уеб сайт по случай Новата 2011 година“, трябва да изпрати своята история на тема „Първи стъпки във фитнес залата“ в рамките на една страница формат А4, две снимки по време на своята тренировка във фитнес залата и координати(е-мейл и телефон за контакти) на е-мейл: technodream@abv.bg

В играта нямат право да участват служители на World Class Health Academy Sofia.
Наградата ще бъде изтеглена на случаен принцип чрез жребий.
За активиране на наградата е необходимо да се запишат за участие минимум 4 участника.

Историята и снимките на всеки участник ще бъдат публикувани веднага след получаването и одобряването от администратор на страницата на www.mgergov.com
Краен срок за участие в играта: 10.12.2010 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *