Мисия „Бразилско Дупе“ + Видео

Видео упражнения за дупе

Няма по добро упражнения за изграждане на красиво дупе от клек

Ако сте активно спортуващ във фитнес залата, както мен например, то със сигурност сте запознати с надписа изписан на тениската на колега „Shut up and squat“. В превод на български „Мълчи и клякай“.

Shut up and Squat(Мълчи и Клякай)

Какво имам предвид надписа, който може и вие да си направите на тениската с която тренирате, ще разберете в следващите редове на публикацията ми.
Огледайте се хубаво следващия път, когато отидете на поредната си тренировка във фитнес залата и вижте, колко хора изпълняват движението клек с щанга на рамене, напади, мъртва тяга и т.н.

След това идете и запитайте всеки един от тях дали биха желали да има стегнат и изхвръкнало назад сексапилно, негърско… да продължавам ли още или т.нар. латино дупе!

Мълчи и клякай за най-якото дупе на света

Няма да крия, че не само жените, но и мъжете също се радват на комплименти относно тази част от тялото, която обаче най-трудно се гради.
Погрешно разпространеното твърдение, че има упражнения за жени и мъже, както и че тежестите били само за мъже е набрало голяма скорост и завлича всеки, който тепърва се пуска по течението във фитнес залата.

И за да не хвърляте време и пари на вятъра…

  • Първо – запомнете, че няма упражнения за мъже и жени. Те са за хора!
  • Второ – единствено и само благодарение на силовите тренировки(тренировки с тежести) мускулите ви след време ще изглеждат симетрични и много красиви.
  • Трето, четвърто, пето и т.н. – винаги тренирайте с тренировъчен партньор за да се предпазите не само от травми, но и да изпълнявате качествено всяка една работна серия.

Без тайни

Няма да пазя в тайна упражненията, които ще включим ако желаете да се захванем и да дадете всичко от себе си за да направите най-сексапилното дупе за което сте мечтали.
Необходимо е да правим само по една тренировка на всеки 4-5 дни.

Техника на изпълнение

Правилното изпълнение на упражненията и работните серии са от изключителна важност за вашия напредък по пътя към красивите форми.

Бинтове за кляканеЗабележете само, колко плавно и тотално чисто се изпълнява първото упражнение.
Клек с широк разкрач е най-доброто упражнение за „латино дупе“.
В случая движението се изпълнява със специални бинтове за клек с цел максимално натоварване в дълбочина на седалищните мускули.
Това води до по големи микро разкъсвания на мускулни влакънца, които по време на почивката зарастват и стават по-големи(вирнато назад дупе) и по-силни благодарение на белтъчините, които трябва да подадете на тялото си на всеки 3,5 часа.

ПРЕИНСТАЛИРАЙ ДУПЕТО СИ СЕГА САМО С ПО ЕДНА ТРЕНИРОВКА СЕДМИЧНО

Най-добрите упражнения за стягане на дупето

За да поръчате пакет „Бразилско дупе“ е необходимо да попълните и изпратите „Анкетната бланка“ по долу!

Тренировки за стягане на дупето

Анкетна бланка

Въведете Вашето Име:
Въведете вашия E-mail:*
Телефон за връзка с вас*
-
Вашето тегло(кг) :
Възраст(години) :
Колко сте висок(см) :
Храни, които не понасяте:
Имате ли здравословни проблеми:
Брой тренировки седмично:


Цел за постигане:

Опишете вашия хранителен и/или тренировъчен план, който следвате в момента(ако имате такъв) :

Изберете услуга:

Изготвянето на тренировъчен план включва и видео, и/или снимков и текстови материал с правилното изпълнение на упражненията.

Ако имате допълнителни въпроси и/или предложения, ползвайте телефон за връзка - 0893 889 768

Фитнес тренировки софия

С изпращането на тази онлайн форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте лични данни за връзка с Вас при необходимост.
След натискане на бутона "Изпрати" ще бъдете пренасочени към Fiverr - защитена система за онлайн разплащания.

За Автора

Благодаря Ви, че посетихте личния ми сайт. Аз съм Четирикратен Национален шампион по пауърлифтинг в катeгория до 75 кг(клек: 250кг; вдигане от лег: 180кг; мъртва тяга: 280кг), фитнес инструктор и фитнес консултант. Четвърти в Света по мъртва тяга(265кг) за 2001 год.

За връзка с мен
се обадете на телефон 0893 889 768

Оставете Отговор