Видео упражнения за дупе

Най-добрите упражнения за дупе са тук! Мисия „Бразилско Дупе“ + Видео!!!

Най-добрите упражнения за дупе и бедра е днешната ми тема. Ако сте активно спортуващ във фитнес залата, както мен например, то със сигурност сте запознати с надписа изписан на тениската на колега „Shut up and squat“. В превод на български „Мълчи и клякай“.

Какво имам предвид надписа, който може и вие да си направите на тениската с която тренирате? Ще разберете в следващите редове на публикацията ми. Огледайте се хубаво следващия път, когато отидете на поредната си тренировка във фитнес залата! Вижте, колко хора изпълняват движението клек с щанга на рамене, напади, мъртва тяга и т.н. След това идете и запитайте всеки един от тях – дали биха желали да има стегнато дупе! А защо тогава не правят упражнения за бразилско дупе?

Упражнения за дупе? Мълчи и клякай за най-якото дупе на света!

Няма да крия, че не само жените, но и мъжете също се радват на комплименти относно дупето. Което обаче най-трудно се гради. Погрешно разпространеното твърдение, че има упражнения за дупе и бедра за жени и мъже! Както и че тежестите били само за мъже е набрало голяма скорост. И завлича всеки, който тепърва се пуска по течението във фитнес залата.

И за да не хвърляте време и пари на вятъра…

  • Първо – запомнете, че няма упражнения за мъже и жени. Те са за хора!
  • Второ – единствено и само благодарение на силовите тренировки (тренировки с тежести) мускулите ви след време ще изглеждат симетрични и много красиви.
  • Трето, четвърто, пето и т.н. – винаги тренирайте с професионален фитнес треньор или тренировъчен партньор за да се предпазите не само от травми, но и да изпълнявате качествено всяка една работна серия.

Упражнения за дупе – най-добрите за мен!

Няма да пазя в тайна тези упражнения за дупе, които ще включим, ако желаете да се захванем сериозно и да дадете всичко от себе си за да направите най-сексапилното дупе за което сте мечтали. Необходимо е да правим само по една тренировка на всеки 4-5 дни.

Техника на изпълнение на упражнения за дупе!

Правилното изпълнение на упражненията и работните серии са от изключителна важност за вашия напредък по пътя към красивите форми.

Упражнения за дупе и бедра с бинтове

Забелязахте ли само, колко плавно и тотално чисто се изпълнява първото упражнение за дупе във видеото. Клек с широк разкрач е най-доброто упражнение за „бразилско дупе„. В случая движението се изпълнява със специални бинтове за клек с цел максимално натоварване в дълбочина на седалищните мускули. Това води до по големи микро разкъсвания на мускулни влакънца, които по време на почивката зарастват и стават по-големи(вирнато назад дупе) и по-силни благодарение на белтъчините, които трябва да подадете на тялото си на всеки 3,5 часа.

ПРЕИНСТАЛИРАЙ ДУПЕТО СИ СЕГА САМО С ПО ЕДНА ТРЕНИРОВКА СЕДМИЧНО

Най-добрите упражнения за дупе

За да поръчате пакет „Бразилско дупе“ е необходимо да попълните и изпратите „Анкетната карта“ по долу!


Анкетна Карта

Въведете вашето име и фамилия
Въведете е-мейл адрес за получаване на вашия хранителен и/или трен. план
Въведете вашия телефонен номер
Въведете вашето тегло в килограми
Въведете вашата възраст в години
Въведете вашия ръст в сантиметри
Въведете храни, които не желаете да включа в хранителния план
Посочете травми, операции и др. проблеми, които биха попречили на плана, ако имате такива
Изберете, колко пъти седмично имате възможност да спортувате поне 60 минути във фитнес зала
Изберете вариантите, които са от първостепенна важност към днешна дата
Опишете вашия хранителен план, който следвате в момента или сте следвали, ако имате такъв
* Тренировката с личен треньор е с продължителност до 90 минути и се провежда в избрани фитнес центрове в гр. София. Пакетът тренировки е с валидност 30 дни (не включва официални почивни дни) от датата на провеждане на първа тренировка и не включва цената за вашето посещение на фитнес залата.
Изберете фитнес зала в град София за провеждане на тренировките с личен треньор. Фитнес центрове "West Gym", работят и с карти "Multisport".

Препоръчването онлайн на идивидуален тренировъчен план, включва
Видео и/или снимков материал с изпълнението на упражненията...

...


Виж примерен видео материал (клик на видеото)

С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако имате спешни въпроси, ползвайте тел. 0893 889 768

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *