Най-добрите упражнения за дупе са тук! Мисия „Бразилско Дупе“ + Видео!!!

12810 Views
Видео упражнения за дупе

Няма по добри упражнения за дупе от базовите такива с тежести

Ако сте активно спортуващ във фитнес залата, както мен например, то със сигурност сте запознати с надписа изписан на тениската на колега „Shut up and squat“. В превод на български „Мълчи и клякай“.

Shut up and Squat (Мълчи и Клякай)

Какво имам предвид надписа, който може и вие да си направите на тениската с която тренирате, ще разберете в следващите редове на публикацията ми.
Огледайте се хубаво следващия път, когато отидете на поредната си тренировка във фитнес залата и вижте, колко хора изпълняват движението клек с щанга на рамене, напади, мъртва тяга и т.н.

След това идете и запитайте всеки един от тях дали биха желали да има стегнат и изхвръкнало назад сексапилно, негърско… да продължавам ли още или т.нар. латино дупе!

Мълчи и клякай за най-якото дупе на света

Няма да крия, че не само жените, но и мъжете също се радват на комплименти относно тази част от тялото, която обаче най-трудно се гради.
Погрешно разпространеното твърдение, че има упражнения за жени и мъже, както и че тежестите били само за мъже е набрало голяма скорост и завлича всеки, който тепърва се пуска по течението във фитнес залата.

И за да не хвърляте време и пари на вятъра…

  • Първо – запомнете, че няма упражнения за мъже и жени. Те са за хора!
  • Второ – единствено и само благодарение на силовите тренировки(тренировки с тежести) мускулите ви след време ще изглеждат симетрични и много красиви.
  • Трето, четвърто, пето и т.н. – винаги тренирайте с тренировъчен партньор за да се предпазите не само от травми, но и да изпълнявате качествено всяка една работна серия.

Най-добрите упражнения за дупе!

Няма да пазя в тайна тези упражнения за дупе, които ще включим, ако желаете да се захванем сериозно и да дадете всичко от себе си за да направите най-сексапилното дупе за което сте мечтали.
Необходимо е да правим само по една тренировка на всеки 4-5 дни.

Техника на изпълнение на упражнения за дупе!

Правилното изпълнение на упражненията и работните серии са от изключителна важност за вашия напредък по пътя към красивите форми.

Бинтове за кляканеЗабелязахте ли само, колко плавно и тотално чисто се изпълнява първото упражнение за дупе във видеото.
Клек с широк разкрач е най-доброто упражнение за „латино дупе“.
В случая движението се изпълнява със специални бинтове за клек с цел максимално натоварване в дълбочина на седалищните мускули.

Това води до по големи микро разкъсвания на мускулни влакънца, които по време на почивката зарастват и стават по-големи(вирнато назад дупе) и по-силни благодарение на белтъчините, които трябва да подадете на тялото си на всеки 3,5 часа.

ПРЕИНСТАЛИРАЙ ДУПЕТО СИ СЕГА САМО С ПО ЕДНА ТРЕНИРОВКА СЕДМИЧНО

Най-добрите упражнения за дупе

За да поръчате пакет „Бразилско дупе“ е необходимо да попълните и изпратите „Анкетната бланка“ по долу!

Тренировки за стягане на дупето

Какво, трябва да направиш за да започнем?

Поръчай 2,270 кг от Швейцарския протеин „Diamond Iso Whey“ (цена 159.00 лв) в интервала 11 януари – 10 февруари 2018г. и получи индивидуален подарък от Мартин Гергов:14 дни

  • Изготвяне на Тренировъчна програма;
  • Изготвяне на Хранителна програма;
  • Важни съвети по телефона с Мартин Гергов.

Какво е „Diamond Iso Whey“ ?

„Diamond Iso Whey“ е вкусен протеинов концентрат(шейк) , с който може да заместите свое хранене богато на белтъчини - например, когато нямате апетит или време за правилно хранене.

протеинов шейк

Разработен е по прецизна Швейцарска технология при ниска температура, с кръстосана микро/нано филтрация. Подробна информация за продукта - кликни тук!

Попълни и изпрати "Анкетната карта"

Въведете Вашето Име:
Въведете вашия E-mail:*
Телефон за връзка с вас*
-
✓ Въведете адрес за доставка на продукта - град, пощенски код, улица и др. (доставка с куриер "Еконт" за Ваша сметка) :*
Вашето тегло(кг) :
Възраст(години) :
Колко сте висок(см) :
Храни, които не понасяте:
Имате ли здравословни проблеми:
Брой тренировки седмично:


Цел за постигане:

Опишете вашия хранителен и/или тренировъчен план, който следвате в момента(ако имате такъв) :

Изберете услуга:

Изготвянето на тренировъчен план включва и видео, и/или снимков и текстови материал с правилното изпълнение на упражненията. Съветите с Мартин Гергов се провеждат еднократно в рамките на 30 мин. по телефона и/или Viber.

Ако имате допълнителни въпроси и/или предложения, ползвайте телефон за връзка - 0893 889 768

Фитнес тренировки софия

С изпращането на тази онлайн форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте лични данни за връзка с Вас при необходимост.
Ако сте попълнили всичко в "Анкетната бланка" коректно, натиснете бутона "Изпрати Сега" и бланката ще бъде изпратена!


За Автора

Благодаря Ви, че посетихте личния ми сайт. Аз съм Четирикратен Национален шампион по пауърлифтинг в катeгория до 75 кг(клек: 250кг; вдигане от лег: 180кг; мъртва тяга: 280кг), фитнес инструктор и фитнес консултант. Четвърти в Света по мъртва тяга(265кг) за 2001 год. За връзка с мен се обадете на телефон 0893 889 768

Оставете Отговор