Най-добрите упражнения за дупе са тук! Мисия „Бразилско Дупе“ + Видео!!!

Видео упражнения за дупе

Ако сте активно спортуващ във фитнес залата, както мен например, то със сигурност сте запознати с надписа изписан на тениската на колега „Shut up and squat“. В превод на български „Мълчи и клякай“.

Shut up and Squat (Мълчи и Клякай)

Какво имам предвид надписа, който може и вие да си направите на тениската с която тренирате, ще разберете в следващите редове на публикацията ми.
Огледайте се хубаво следващия път, когато отидете на поредната си тренировка във фитнес залата и вижте, колко хора изпълняват движението клек с щанга на рамене, напади, мъртва тяга и т.н.

След това идете и запитайте всеки един от тях дали биха желали да има стегнат и изхвръкнало назад сексапилно, негърско… да продължавам ли още или т.нар. латино дупе!

Мълчи и клякай за най-якото дупе на света

Няма да крия, че не само жените, но и мъжете също се радват на комплименти относно тази част от тялото, която обаче най-трудно се гради.
Погрешно разпространеното твърдение, че има упражнения за жени и мъже, както и че тежестите били само за мъже е набрало голяма скорост и завлича всеки, който тепърва се пуска по течението във фитнес залата.

И за да не хвърляте време и пари на вятъра…

  • Първо – запомнете, че няма упражнения за мъже и жени. Те са за хора!
  • Второ – единствено и само благодарение на силовите тренировки(тренировки с тежести) мускулите ви след време ще изглеждат симетрични и много красиви.
  • Трето, четвърто, пето и т.н. – винаги тренирайте с тренировъчен партньор за да се предпазите не само от травми, но и да изпълнявате качествено всяка една работна серия.

Упражнения за дупе – най-добрите за мен!

Няма да пазя в тайна тези упражнения за дупе, които ще включим, ако желаете да се захванем сериозно и да дадете всичко от себе си за да направите най-сексапилното дупе за което сте мечтали.
Необходимо е да правим само по една тренировка на всеки 4-5 дни.

Техника на изпълнение на упражнения за дупе!

Правилното изпълнение на упражненията и работните серии са от изключителна важност за вашия напредък по пътя към красивите форми.

Бинтове за кляканеЗабелязахте ли само, колко плавно и тотално чисто се изпълнява първото упражнение за дупе във видеото.
Клек с широк разкрач е най-доброто упражнение за „латино дупе“.
В случая движението се изпълнява със специални бинтове за клек с цел максимално натоварване в дълбочина на седалищните мускули.

Това води до по големи микро разкъсвания на мускулни влакънца, които по време на почивката зарастват и стават по-големи(вирнато назад дупе) и по-силни благодарение на белтъчините, които трябва да подадете на тялото си на всеки 3,5 часа.

ПРЕИНСТАЛИРАЙ ДУПЕТО СИ СЕГА САМО С ПО ЕДНА ТРЕНИРОВКА СЕДМИЧНО

Най-добрите упражнения за дупе
За да поръчате пакет „Бразилско дупе“ е необходимо да попълните и изпратите „Анкетната карта“ по долу!


Анкетна Карта

Въведете вашето име и фамилия
Въведете е-мейл адрес за получаване на вашия хранителен и/или трен. план
Въведете вашия телефонен номер
Ако имате възможност въведете ваша снимка в цял ръст (по бански или къси панталони) във формат jpg, png или gif до 5 MB.
Въведете вашето тегло в килограми
Въведете вашата възраст в години
Въведете вашия ръст в сантиметри
Въведете храни, които не желаете да включа в хранителния план
Травми, операции и др. проблеми, които биха попречили на плана
Изберете, колко пъти седмично имате възможност да спортувате във фитнес зала
Изберете опцията, която е от първостепенна важност за вас към днешна дата
Опишете вашия хранителен и/или тренировъчен план, който следвате в момента или сте следвали, ако имате такъв.

Ако нямате възможност за реална среща (тренировки)! Ще ви препоръчам виртуална. Препоръчването онлайн на идивидуален тренировъчен план, включва: Видео, и/или снимков материал с изпълнението на упражненията, и онлайн съвети в рамките на 30 мин/еднократно.


Виж примерен видео материал (клик на видеото)
* Тренировките в делнични дни се провеждат след 18.00 ч. само в Pulse Fitness & Spa Mladost.
При поръчка на хранителен и тренировъчен план получавате 1-на Безплатна индивидуална тренировка с треньор. Съответните услуги ще бъдат готови в срок до 10 работни дни след предварително заплащане посредством платформата Fiverr.com
Изберете брой тренировки седмично с личен фитнес треньор. Съответния пакет тренировки, трябва да бъде изразходен в рамките на 1 седмица от деня на стартирането на 1-ва тренировка. Съответните услуги ще бъдат изпълнени в срок до 10 работни дни след предварително заплащане посредством платформата Fiverr.com .
* Тренировките в делнични дни се провеждат след 18.00 ч. само в Pulse Fitness & Spa Mladost.
* AM - Преди обяд; PM - след обяд. За въпроси и запазване на час, ползвайте тел. 0893 889 768
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост.


Mr. 3hours препоръчва

36.00лв.
-42%

Bсички продукти

Eternity Summer на Calvin Klein

37.00лв.
-26%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.