За фитнеса, диетите, емоциите и любовта с топ моделите Катя Роуз и Тамара Георгиева

тамара георгиева - мис България 2017

Тамара Георгиева, носителка на титлата „Мис България 2017“ ми сподели, че обикновено първото й хранене за деня, включва и 3 варени или печени яйца.
Катя Роуз, която пък е носителка на титлите „Mrs. Bulgaria 2011 & Mrs. Evropa 2012“ , започва деня си с протеинов шейк.

Каква обаче e истината за симетричните форми на Катя Роуз и Тамара Георгиева?

Много хора, може би ще кажат, че генът е определящ фактор за извайването и поддържането на красиви форми. Всъщност има доза истина, защото, ако сте с дебела и масивна костна структура, то вероятността да заемете челни класации на модните подиуми е ниска.

И все пак, дисциплината на която се подлагат топ моделите Катя Роуз и Тамара Георгиева е достойна за уважение. Това са дами, които са пример за мотивация, както с красотата си, така и с интелигентността си. Два дни бях в компанията на тези красиви дами, и мога да споделя, че те наистина внимават, какво похапват, както у дома, така и в ресторанта, а протеинов шейк се пи и на плажа!

Катя Роуз и Тамара Георгиева

Внимават, какво пият и въпреки, че и те са хора, и те обичат сладките неща! Все пак се стараят да спазват небезизвстната притча „Дозата – прави отровата“. И въпреки ангажиментите си, спортуват и във фитнес залата със свободни тежести. И поне аз не чух да се оплакват!

И за да си отговоря на важни за мен въпроси, както и да споделя отговорите им с читателите на блога ми!

Помолих Катя Роуз и Тамара Георгиева за видео интервю по любимите ми теми – фитнес, диета, емоции, любов! Приятно гледане!

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Ако желаете да научите повече за Катя Роуз – носителка на титлите „Mrs. Bulgaria 2011 & Mrs. Evropa 2012“, заповядайте в официалната й фейсбук страница на следния линк: https://facebook.com/KatyaRoseMissisBulgaria .

За да се запознаете онлайн с Тамара Георгива – носителка на титлата „Мис България 2017“, посетете официалната й фейсбук страница на уеб адрес: https://facebook.com/MissBulgaria2017

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *