The Castle Ravadinovo

Един ден в замъка „Влюбен във Вятъра”, с. Равадиново + Кралско Парти (видео)

По Света има много хора с мечти, които желаят да сбъднат. Mомичетата от малки желаят да бъдат принцеси, а момчетата – принцове. И едно от тези момчета на планетата Земя, което успяло да сбъдне тази своя детска мечта е Георги Тумпалов.

И построил… обикновено го наричат The Castle Ravadinovo! Но истинското му име е „Влюбен във Вятъра“!

Той построил свой замък, който може да бъде сравняван с онези всички замъци за които знаете от приказките, филмите и интернет. С всеки изминал ден този замък ставал по красив, и по красив.

Замък Равадиново

И така след около 26 години постоянен труд, неговият замък „Влюбен във Вятъра“ се превърнал в най-добрия замък в Света от всички съществуващи… а и още се твори по него.

Замъкът „Влюбен във вятъра“ бе класиран на първо място и награден със Златна награда в категорията „Качество на туристическия продукт“ на Световния туристически панаир в Шанхай ITB China 2017.

Може би се чудите, кой и от коя страна е дизайнерът на този Български замък! И аз се замислих, както и всеки друг човек би се замислил.

Замък Равадиново

И ако не споделя отговора, то може би трудно ще се досетите.
Дизайнерът на всеки един камък, на всяка една тревичка, птичка и звездичка е Георги Тумпалов(който е бил и Световен шампион по Борба).

Замъкът в Равадиново

Безкрайно мога да пиша по тази неизчерпаема и приятна за разговор и снимане тема от приказките, но както казва Кралят на Замъка „Влюбен във Вятъра” : „Нека оставим замъка сам да говори за себе си” !

Zamak Ravadinovo castle

Видео ревю от моето гостуване в замъка

Потопете се онлайн в приказката чрез видео ревюто ми за замъка, което успях да заснема. А, когато имате възможност, препоръчвам да го посетите и реално! Заслужава си!

Въпреки, че имах около три часа на разположение, тук времето лети за секунди, така както в приказките. Естествено, че заваля и дъжд!

Денят на моето посещение, съвпадна и с Официалното награждаване на Замъка!

Собственикът на замъка, Георги Тумпалов бе награден със Златна награда в категорията „Качество на туристическия продукт“ на Световния туристически панаир в Шанхай ITB China 2017.

Замък Равадиново

Наградата беше връчена лично от Професор Доктор Уолфганг Георг Арлт (директор на Института за изследване на изходящия туризъм в Китай).

Видео материал от прес конференцията за медиите

В следващия видео материал представям на вашето внимание, части от конференцията проведена в тесен кръг от височайши особи на която бях поканен лично от ръководството на Замъка.

Денят в Замъка беше изпълнен с народни български танци и музика, преливаща позитивна и презареждаща атмосфера, както и много усмихнати туристи от България, и различни краища на Света.

И настана време за парти!

След конференцията и награждаването, настана време за Кралското пари. Батериите на камерата ми вече бяха към своя край(въпреки, че ги презареждах) , но хванах в кадър от видео и снимки и тази част от вълшебния ден.

Беше наистина като в приказка. Щастлив съм, че успях да се потопя в нея и разбрах, че приказките могат да бъдат и реалност.

Замък Равадиново

Препоръчвам на всеки да посети този замък! Замъкът „Влюбен във Вятъра“ до село Равадиново, България.

Всички снимки от събитието ще намерите във фейсбук страницата на „Mr. 3Hours“ на следния пренасочващ линк: https://goo.gl/FzBZXP

Лого на замъка в Равадиново

Замък „Влюбен във Вятъра“,
с. Равадиново, България.
www.Zamaka.bg

One thought on “Един ден в замъка „Влюбен във Вятъра”, с. Равадиново + Кралско Парти (видео)

  1. Pingback: Castle “In Love with the Wind” Presented with CTW Gold Award at Special Ceremony in Bulgaria | COTRI

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *