Тотално Отслабване Само за 1 Седмица

Спешно отслабванеХо, хо, хооо, как си със формата момчеее, ме попита вчера белобрадия старец познат ни още от ерата на Комунизма.
Отслабнах близо с цели 7 килограма за няма и седмица, му отговорих аз.

Седем килограма за няма и седмица.
Охооо, момчее, както виждам ти си доста изчистен за разлика от мен и наистина се замислям, че щом ти си свалил толкова килограми, при положение, че реално погледнато си бил доста изчистен!
Представям си ако аз се захвана по твоята програма, колко килограма ще сваля.
Може би почти двойно, колкото твоите.

Дали Дядо Мраз ще се захване с хранително-тренировъчния ми план от мисията „Газ до дупка“, не съм сигурен, поради работата, която го очаква през този месец на годината.

МОЯТ ПОДАРЪК ЗА КОЛЕДА ЗА ВАС ИЛИ ВАШ БЛИЗЪК

Всеки поръчал еднократна индивидуална тренировка с мен във фитнес център „JK Fitness“, гр. София ще получи следните подаръци:

  • Индивидуална тренировка и консултация с мен в рамките на 2 часа.
  • Хранително-тренировъчния план за максимално бързо отслабване, който тествах в „На война с мазнините без повиквателна“ предната седмица, но преправен фитнес.
  • 25% отстъпка от хранителните добавки включени в хранителния план.
  • Най-новите ръкавици за фитнес „Q-line“(за първите 5 поръчали).

Ако не сте от град София, но желаете да се възползвате от този пакет, същият ще ви бъде ипратен с куриер за ваша сметка.

Fitness Center Bokar

Индивидуалната тренировка с мен ще може да ползвате в срок до 18 януари 2013г. в „JK Fitness“, гр. София след предварително записване за ден и час на тел.: 0893 889 768

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ ТОЗИ ПАКЕТ?

За да се възползвате от този пакет е необходимо да попълните и изпратите онлайн „Анкетна бланка“ , която ще се отвори след като кликнете на бутона „Поръчай Сега“.

Фитнес инструктор в София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *