Трио Фит – перфектно оръжие за борба с мазнините

Много добре знаем, че за да постигнем добра фитнес форма с нисък % подкожни мазнини е необходимо да спазваме някои основни изисквания – хранителен режим, тренировка и качествени хранителни добавки.

Trio Fit е хранителна добавка – универсално оръжие за борба с мазнините с тройно действие!
Най – доброто съчетание, което безмилостно напада излишните подкожни мазнини, като Ви зарежда с енергия и всичко това с перфектна цена и качество.

Трио Фит е произведен за фармацевтичния гигант Актавис България от Lysi Ltd., Iceland, които са се постарали да съберат в едно перфектно качество и цена – без конкуренция!

Съставките на продукта:

Л-карнитин е най-използваната и ефективната хранителна добавка, която превръща мазнините в източник на енергия, като пренася мастните киселини с дълга верига(съставни части на мазнините в клетката) през клетъчната мембрана, за да достигнат до митохондриите, където служат като „гориво” за енергия необходима на тялото ни.

Omega-3 – са незаменими мастни киселини, които трябва да се приемат допълнително, тъй като организмът не може да ги произвежда самостоятелно.
Поддържат сърдечно-съдовата система, мозъка, очите и репродуктивната система.
Неразделна част от Вашето пълноценно хранене, особено ако сте в период на намаляне на подкожните мазнини или сте подложение на стрес.
Отговорни са и за производството на хормоните Ви.

Зелен чай – използва се за прочистване на организма от токсини, за подобряване обмяната на веществата и намаляване на телесното тегло, за подобряване на кръвната циркулация, за подпомагане устойчивостта на организма срещу болести.
Зеленият чай подмладява и удължава живота.

Хром – стимулира метаболизма на захарите и стабилизира енергийното равновесие с постоянно регулиране на глюкозата в кръвта.
Подобрява асимилацията на аминокиселините, ускорява синтеза на белтъци и има общ благоприятен ефект върху метаболитните процеси.
Извънредно полезен за намаляването на телесното тегло и развитието на мускулите.
Хромът забавя процеса на стареене.

Мултивитамини и минерали – витамините и минералите са незаменими за правилния растеж, развитие и функциониране на организма.

Качество и цена без конкуренция

Качеството на продукта е наистина безспорен факт съдейки дори само от това, че Актавис е най-голямата фармацевтична компания у нас и петата най-голяма международна генерична компания в света.

Една доза Трио Фит съдържа 2 таблетки по 500 мг Л-карнитин, 1 капсула от 1000 мг Омега 3 мастни киселини и таблетка с хром, зелен чай, мултивитамини и минерали.
Всичко това луксозна опаковка с по 4 блистера равни на 16 напълно достатъчни дози.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *