Диет Марк – виртуален диетолог

Храната и тренировките определят външния вид.
Човек е това, което яде и храната е на първо място.
Много хора се заблуждават, че само с тренировки в залата ще постигнат перфектна и мечтана фигура.

Трябва да се храним правилно всеки ден – постоянство.
Универсалната диета е да се храниш балансирано – на всеки три-четири часа и да спортуваш почти всеки ден!
Ще трябва да внимаваме, каква храна приемаме, да контролираме нивата на кръвната си захар и т.н.

Мюслито, картофите, спагетите, хлябът, зеленчуците, плодовете, оризът, алкохолът, газираните напитки и другите храни – са източници на калории, които са важни за нас!

Професионална помощ в офиса

Когато сте във фитнес залата – фитнес инструкторът е този, който се грижи за вашата качествена тренировка и правилно изпълнение на упражненията и вие ги изпълнявате.
В къщи обаче или в офиса – също трябва да има някой, който да ви напомня, че е време за хранене, да ви следи колко калории сте приели извън диетата и колко сте изгорили.
Проблемът Ви вече е решен, защото на помощ идва новият софтуер – Диет Марк!

Диет Марк – диетологът в къщи и офиса

Диет Марк е най – новият софтуер на SBM Europe, който вече може да намерите на българския пазар и е създаден за всеки, който желае да бъде в перфектна форма.

Благодарение на него ще може да спазвате хранителния режим, който ви е изготвен от вашия диетолог или фитнес инструктор. Ще може дори и вие да си направите режим.
Съдейки по моя опит в сферата на фитнеса мога да кажа, че може би еденици са тези, които могат да спазват диета без да кръшнат от нея в продължение на месеци или дни!
Създателите обаче са се постарали и за това, като са добавили и опция с която да може да добавяте и храни, които допълнително сте консумирали извън диетата си.

Колко ккал приемам и изгарям

Програмата ви изчислява храненето за всеки ден в зависимост от килограмите, височината и възрастта ви. Изчислява калориите, които сте изгорили не само със спорт.
Освен това тя ви води статистика на вашите мерки, като ханш, бедра, ръце, талия и др.
Напомня ви часовете в които трябва да се храните, както и отбелязвате как се чувствате.

Моят коментар за Диет Марк

Преди време, когато бях състезател си спомням как всеки ден водех в тетрадката си какви храни приемам, изчислявах калориите си. И това всеки ден!
Днес обаче нещата стават все по лесно и интересно в сравнение с миналото.

Единственото, което трябва да направите е да си я инсталирате на стационарния компютър или на лаптопа си и така след време ще постигнете своята цел!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *