Общи условия за ползване

Посещавайки www.mgergov.com (сайта) и принадлежащите към него домейни и поддомейни и свързани линкове, вие се съгласявате да спазвате „Общи условия за ползване“. Ако не желаете да спазвате „Общи условия за ползване“, моля не използвайте този сайт.

Терминологични бележки за нуждите на настоящите условия за ползване:

„Потребител“ – физически лица, използващи сайта.
„Общи условия“ – правилата, които Потребителят на сайта приема при използването му.

Информацията предлагана в сайта, функционира при описаните по-долу правила. Използването на сайта предполага безусловното приемане на всички изброени условия и правила. Aко потребителят не е съгласен с едно или повече от правилата за използване на сайта той има право да се въздържа от използването му, а в противен случай – автоматично се констатира приемането на всички условия. Потребителят извършва мълчаливо приемане на условията.

Сигурност

Сайтът съдържа съвременни и утвърдени приложения и технологии за сигурност, които се отнасят до личната информация на Потребителя. Но не е гарантиран0 постоянното му функциониране.

Достъпност

 1. Запазва се правото да се прекъсва достъпа до определен материал или целия сайт за неограничен период от време, планирано или инцидентно, без да се носи отговорност за евентуално настъпили в следствие на спирането вреди за Потребителя, като администратора на сайта не поема никаква отговорност.
 2. Запазва се правото да се пренасочва Потребителят към други страници в интернет като администратора на сайта не поема никаква отговорност.

Отговорност

 1. Информацията, намираща се в сайта, по никакъв начин не бива да бъде интерпретирана като консултация. Всякакви действия на Потребителя, свързани със защита на неговите права и законни интереси, следва да бъде направена след надлежна консултация със специалист в областта.
 2. Информацията, предоставена в сайта, може да бъде обща и абстрактна. Правилното й прилагане в практиката зависи от правилната, включително правна, квалификация на множество факти от конкретната житейска ситуация, които може да не бъдат описани в сайта. Това е причината, поради която администраторът на сайта не носи никаква отговорност, в случай, че Потребителят приложи информацията в различна, по-сложна ситуация или ситуация със специфики, в резултат на което за Потребителя настъпят вреди.

Изпращайки материали, до който и да е от сървърите на сайта, чрез електронна поща или през платформите включително, но не само, Потребителят приема, че:

 1. Материалите и информацията в/с тях не съдържат нищо, което противоречи на приложимото право или по някакъв начин е неподходящо за публикуване.
 2. Трябва да използва всички подходящи средства, за да открие и отстрани вирусите, както и всякакви вредни или деструктивни подобни елементи и програми, преди да изпрати материалите и информацията в/с тях.
 3. Притежава материалите и информацията в/с тях или има неограничени права да ги предоставя – администраторът на сайта може да ги публикува безплатно и/или да използва тях или идеите разкрити в тях в своите продукти и услуги, без да носи за това финансова или каквато и да е друга отговорност.

Защита на личните данни

Администраторът, чрез сайта си не събира/обработва/съхранява лични данни. Администраторът следва правилата на настоящия документ и принципите за работа с лични данни по приложимото право и Закона за защита на личните данни на Република България.

„Бисквитки”

Сайтът събира единствено статистически данни по отношение на посещенията на сайта, които не са свързани с личните данни на Потребителя.

Информация на потребителя

Посочената в сайта информация е обща и абстрактна. Актуалността й се следи от екипа на сайта, но са възможни пропуски по отношение на частични или дори цялостни промени, включително в законодателния режим. В случай на забелязани несъответствия между посочената в сайта информация и законодателството в Република България или Европейския съюз, Потребителят има възможност да се обърне към екипа на сайта и да посочи несъответствието. Екипът си запазва правото да провери подадения сигнал и в случай на необходимост да предприеме действия за отстраняването му.

Условия за промени

Администраторът запазва правото си да променя или подновява правилата и условията на уеб сайта, както и когато прецени за необходимо. За актуални се приемат Общите условия, публикувани в сайта.

Авторски права

Цялата информация (статии, образци на документи и други материали) в сайта представлява интелектуална собственост на администратора и/или авторите в екипа на организацията. Използването й се разрешава по следните правила:

 1. Всеки е свободен да споделя всеки материал с връзка/линк към неговия първоизточник (конкретната url страница в сайта).
 2. Като запазва всяка връзка/линк в дадения материал.
 3. С посочване на автора.
 4. Без модификации.
 5. И некомерсиално.

Обратна връзка

 1. Администраторът, като социално отговорна личност, цени обратната връзка на Потребителя.
 2. Администраторът гарантира, че изпращането на съобщения до Потребителя става само след изрична заявка от страна на Потребителя през специална форма за контакт. След като последният регистрира своя електронен адрес в специалната форма за контакт, Потребителят се съгласява да получава известия за новите материали, публикувани в сайта и друга актуална информация.
 3. Потребителят има право във всеки един момент да откаже получаването на съобщенията през е-бюлетина на сайта, както и чрез лично съобщение по е-мейл или чрез друга форма за контакт посочена на страниците на сайта.
 4. Администраторът си запазва правото да влиза във връзка с Потребителя за целите на допитвания/анкети, свързани с качеството на предоставяната информация.
  1. Посочените в настоящата точка допитвания/анкети могат да се извършват както чрез виртуалната среда и по-конкретно някои от дигиталните/онлайн канали във връзка със сайта, така и по различни физически начини, включително, но не само, брошури, бюлетини, картички, въпросници, социологически проучвания и т.н.
  2. Целта на допитванията/анкетите е подобряването на предоставяните материали на сайта.

Юридическа информация

С използването на сайта и информацията в него, Потребителят изразява безусловното си съгласие с настоящите Общи условия, срещу което получава правото да използва безплатно сайта за лични и нетърговски цели.

Каква е цената за изготвяне на хранителен и/или тренировъчен план?

Изготвянето на хранителен и/или тренировъчен план може да бъде като подарък при закупуване на някоя хранителна добавка, безплатно или срещу заплащане, като е упоменато в съответната платформа!

Сайтът няма за цел да дава медицински съвети и консултации. Преди да започнете, каквато и да е програма или хранителен режим, моля консултирайте се с личния си лекар или диетолог.

Други

1. Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено.
Не се допуска дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание и сексуалност.

2. Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и чрез формите за контакт. Ако подобни неща станат ще бъдат взети съответните мерки.

3. Не се толерира употребата на забранени субстанции.

4. Авторите в сайта не носят отговорност в случай на временна или постоянна психическа или физическа травма, получена от потребителя при изпълнение на тренировъчна, хранителна и подобни програми или консултация, съставена му под устна и/или писмена форма, както и при участие в обявена тук игра.

5. Препоръчваме Ви да се консултирате с лекар преди изпълнението на хранителна и/или тренировъчна програма публикувани в сайта и/или в блога към него и/или препоръчани Ви чрез формите за връзка и консултация тук.

6. Публикуването на вашите коментари по темите, става автоматично след преглеждане от администратор. Имайте търпение.

7. Коментари с рекламна цел и спам – няма да бъдат публикувани.

8. Администраторът на сайта не носи отговорност за достоверността на публикуваните статии, снимков материал, линкове. Също така е възможно да бъдат допуснати грешки.

9. Всички игри провеждащи се в този сайт са за потребители живеещи на територията на РБългария.

10. Публикуването на информация от този сайт е разрешено при изрично цитиране „Източник www.mgergov.com“ и приложен активен линк сочещ към сайта.

11. Вашият е-мейл може да бъда добавен към новинарската емисия на този сайт, но при всички случаи може да се отпишете от нея по всяко време.

12. Вие доброволно предоставяте своите координати за връзка с Вас при необходимост и те няма да бъдат предоставяни на трети лица без Ваше съгласие.

Надзорни органи:

Комисия за защита на личните данни

Адрес: гр. София,ул. “Иван Евстатиев Гешов” № 15, тел.: (02) 940 20 46 факс: (02) 940 36 40 ; Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg ; Уеб сайт: www.cpdp.bg

Комисия за защита на потребителите

Адрес: 1000 гр.София, пл.”Славейков” №4А, ет.3, 4 и 6, тел.: 02 / 980 25 24 факс: 02 / 988 42 18 гореща линия: 0700 111 22 Уеб сайт: www.kzp.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *