Условия за ползване

1159 Views

Посещавайки www.mgergov.com вие се съгласявате да спазвате „Условия за ползване“. Ако не желаете да спазвате „Условията за ползване“, моля не използвайте този сайт.

1. Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено.
Не се допуска дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание и сексуалност.

2. Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и чрез формите за контакт. Ако подобни неща станат ще бъдат взети съответните мерки.

3. Не се толерира употребата на забранени субстанции.

4. Авторите в сайта не носят отговорност в случай на временна или постоянна психическа или физическа травма, получена от потребителя при изпълнение на тренировъчна, хранителна и подобни програми или консултация, съставена му под устна и/или писмена форма, както и при участие в обявена тук игра.

5. Препоръчваме Ви да се консултирате с лекар преди изпълнението на хранителна и/или тренировъчна програма публикувани в сайта и/или в блога към него и/или препоръчани Ви чрез формите за връзка и консултация тук.

6. Публикуването на вашите коментари по темите, става автоматично след преглеждане от администратор. Имайте търпение.

7. Коментари с рекламна цел и спам – няма да бъдат публикувани.

8. Администраторът на сайта не носи отговорност за достоверността на публикуваните статии, снимков материал, линкове. Също така е възможно да бъдат допуснати грешки.

9. Всички игри провеждащи се в този сайт са за потребители живеещи на територията на РБългария.

10. Публикуването на информация от този сайт е разрешено при изрично цитиране „Източник www.mgergov.com“ и приложен активен линк сочещ към сайта.

11. Вашият е-мейл може да бъда добавен към новинарската емисия на този сайт, но при всички случаи може да се отпишете от нея по всяко време.

12. Вие доброволно предоставяте своите координати за връзка с Вас при необходимост и те няма да бъдат предоставяни на трети лица без Ваше съгласие.

< Предишна Публикация
Следваща Публикация >
За Автора

Благодаря Ви, че посетихте личния ми сайт. Аз съм Четирикратен Национален шампион по пауърлифтинг в катeгория до 75 кг(клек: 250кг; вдигане от лег: 180кг; мъртва тяга: 280кг), фитнес инструктор и фитнес консултант. Четвърти в Света по мъртва тяга(265кг) за 2001 год.

За връзка с мен
се обадете на телефон 0893 889 768

Оставете Отговор