Вестник Трета възраст

Бъдете здрави и енергични с книжката ми „Във форма у дома“ във вестник „Трета възраст“

Има една група хора, които винаги имат нужда от помощта на по-младите. Както и обратното! Това са пенсионерите. Наричат ги още хората от „Tрета възраст“. От тези хора могат да се научат безброй ценни и безценни неща за живота. И именно на тях реших да подам ръка за по-крепко здраве с фитнес книжката ми „Във форма у дома“.

Защото само с лекарства здраве се не постига. Необходимо е и да се спортува, както и правилно хранене. И няма по-добър спорт за заздравяване на мускулите от т.нар. базови фитнес упражнения. И същите могат да бъдат изпълнявани не само във фитнес залата, но и у дома. Възможността да тренирате в домашни условия е не само удобна, но и полезна за здравето и благополучието, както на трениращите, така и на тези около него. Защото здравия човек няма да се чувства като тежест за себе си, и разбира се и като тежест за другите!

Трета възраст

Седмичникът „Трета възраст“ е първопроходец на пенсионерския печат в България. Вече 32 години е най-масовият вестник в у нас с над 240-хиляден тираж и национален абонаментен лидер. Със своята богата тематична палитра той се посреща с изключителен интерес от всички възрастови групи на населението.

От днес във вестник „Трета възраст“ на страница 8 ще намерите първа част от книжката ми „Във форма у дома“

Базовите фитнес упражнения в книжката „Във форма у дома“ подобряват издръжливостта и общата физическа форма. Тренирането у домашни условия предлага много предимства. Вие имате пълен контрол над времето и темпото на тренировката си. Няма нужда да отивате до фитнес зала или да се притискате от социални ангажименти. Можете да се тренирате във време, което е най-удобно за вас.

ВИДЕО МАТЕРИАЛ ПО ТЕМАТА

Здравословното трениране е от ключово значение за запазването на младежкия дух и тонус дори и в т.нар. „Трета възраст“. Физическата активност помага за подобряване на сърдечно-съдовата функция, укрепване на мускулите и оптимизиране на общото здравословно състояние. Започнете своят фитнес у дома още днес и ще откриете колко полезна и забавна може да бъде тренировката вкъщи!

Всички ние желаем да имаме дълъг и качествен живот, и правилното хранене също играе изключително важна роля за постигането на тази цел.

Здравословният хранителен режим не е просто диета, а начин на живот. Той се основава на балансирано меню, което включва разнообразие от полезни храни. Важно е намерите точната информация и съвети за това как да избирате най-подходящите продукти за вашия хранителен план. За целта може да се консултирате с диетолог или друг специалист.

Полезните храни са богати на витамини, минерали и антиоксиданти, които подпомагат функционирането на организма ни и предпазват от различни заболявания. Те също така е добре да съдържат и необходимото количество белтъчини, въглехидрати и мазнини. Балансираното меню ще ви помогне да се чувствате по-живи, по-енергични и по-здрави през целия си живот!

Във форма у дома: Вашето ръководство за фитнес и здраве

Тази книжка е създадена с една цел – да ви помогне да постигнете здравословна форма пряко от уюта на вашия дом. С това фитнес ръководство, няма нужда да харчите време и пари за фитнес зали. Вместо това, ще откриете изпитани тренировки с базови упражнения, специално предназначени за изпълнение у дома. Независимо дали сте начинаещ или напреднал, фитнес програмата в книжката, ще ви помогне да подобрите своята физическа форма и да се чувствате по-здрави и енергични.

Всеки аспект на вашата тренировка е покрит в тази книга – от правилно използване на оборудването до различни видове упражнения. Можете да изпълнявате упражненията самостоятелно или с помощ от партньор. Започнете веднага и се насладете на промяната в животния си стил!

Вестник „Трета възраст“ се ползва с името на най-авторитетен и влиятелен социален вестник в страната. Сред неговия тематичен обхват са проблемите на социалното и здравното осигуряване, пенсионното дело, политиката на доходите и жизненото равнище, моралните устои на обществото, здравето и дълголетието, публикации в сферата на историята, културата, литературата и изкуството, разкази и стихотворения, хумор и сатира с участието на най-изявените български текстовици и карикатуристи.

Като най-авторитетна трансмисия между неговата над 1 милион души читателска аудитория и органите на законодателната и изпълнителната власт, вестникът е допринесъл да бъдат приети съществени законови промени в интерес на обществото. “Трета възраст” има абонати не само в България, но и в САЩ, Великобритания, Франция, Германия и други страни. Собственик на вестника е Росица Николова Данаилова. Посетете и онлайн изданието на вестника на www.tretavazrast.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *