Търси се Дядо Мраз

Помощ! Търся този Дядо Мраз! Ако го срещнеш – вземи координати и се свържи с мен… давам подарък!

Има ли по-чудесно време от това, когато вярваме, че този приказен герой наистина съществува? В една студена вечер през 2020-та в центъра на град София, имах удоволствието да проведа интервю със този белобрад старец със смело сърце и чиста като утринна роса душа.

Той разкри пред мен стихотворение, което е написал за своята любима – тази специална жена, която е някъде там. Неговите думи бяха проникновението на любовта и магията на Коледната нощ. Появи се изведнъж и изчезна! Беше като сън, но всъщност беше абсолютна реалност!

И днес реших да го издиря!

Ще го търся до 24-ти декември 2023-та година, и ще го наградя от все сърце! Ще се радвам да помогнете и вие! Ако го засечете някъде, моля ви вземете телефонния му номер или пък го попитайте, къде мога да го срещна.

ВИДЕО МАТЕРИАЛ ПО ТЕМАТА

Ако сте изгледали видеото до край, то вече ви е известно – Дядо Мраз съществува и можем да го намерим заедно! Ако случайно го срещнете в София, моля, вземете координатите му и незабавно ми пишете чрез формата за връзка по-долу или звъннете.

Очаква ви специален подарък за вашата откритост и желание да разпространявате чудесата по Коледа! Не пропускайте тази уникална възможност да бъдете част от незабравимата Коледна приказка! Очаквам вашите съобщения и нека Дядо Мраз направи вашата Коледа още по-специална!

Първият от вас, който намери координатите му и се свърже с мен. И благодарение на тях – успея да се срещна с този истински Дядо Мраз отново! Ще получи специален подарък от мен!