Ясер Ал Нури

Тази неделя в рубриката ми по телевизия Канал 3 HD ще ви срещна със сирийския културист Ясер Ал-Нури

Внимание, приятели! Тази неделя в рубриката ми „Сподели с Mr. 3Hours“ по телевизия Канал 3 HD ще ви представя една невероятна история. Тя ще ви вдъхнови да започнете или да продължите своя живот с повече сили и приказно настроение. Ще ви запозная в интервю с Ясер Ал-Нури, сирийски бодибилдър на 50+ години.

Той е доказателство, че с правилния подход към тренировките във фитнес залата и храненето, можем да запазим младостта и енергията си дори в зряла възраст. Ясер ще ни покаже и разкаже как с упоритост и постоянство може да постигнете невероятно тяло и здраве, независимо от годините.

Тази неделя (30 юни 2024г.) в 13 часа по телевизия Канал 3 в рубриката „Сподели с Mr. 3Hours“

Присъединете се към това вдъхновяващо видео интервю и научете секретите за млад и атлетичен вид завинаги! Ще бъдете шокирани от това, което може да постигне човек с правилния подход.

ГЛЕДАЙ ТВ КАНАЛ 3 ОНЛАЙН – НАТИСНИ „PLAY“

P.S. Всяка неделя от 13:00 часа гледайте и видео рубриката ми „Български създатели на надежда“. Към днешна дата телевизия Kanal 3 HD може да се гледа от абонати към мрежата на A1, Telenor и някои други оператори. За повече информация попитайте вашия кабелен оператор!