Черешката на тортата с Румен Бахов

Румен Бахов ме вдъхнови с ритуала си в „Черешката на тортата“ и искрата на барбекюто пламна

Когато Румен Бахов участва в „Черешката на тортата“ всички знаете, че е време за забавление! Да не говорим пък, какво се случва след като изпи и чаша морска вода директно от морето. И така неговото участие в предаването ме вдъхнови да си спретнем и ние поне една „Черешка“.

Представете си как пламъкът пращи, тиквичките се запичат до златиста коричка, а пържолките и царевицата танцуват в ритъма на лятото. Във видеото по-долу ще видите, какви кулинарни магьосници сме и ние. И ще видите, какъв истински грил-майстор съм! Въпреки че единственото, което умеея, е да не изгоря салатата. Нека заедно се потопим в аромата на лятото и да се наслаждаваме на всяка хапка от нашата барбекю-фиеста!

Време е за нашата „Черешка на тортата“: Пийнах си вода направо от реката и се отдадох на музиката и нощната мъгла

Ей, приятели, днес ви разказвам за една луда нощ, която ще запомня завинаги! Представете си – барбекю парти в гората до реката. Музика на пълни обороти и мъгла, която сякаш те обгръща в своята нощна прегръдка.

Спретнахме си Черешката тортата

Ами да, а аз бях толкова жаден, че не издържах и направо пийнах вода от реката. Знам, знам – не се препоръчва, но в този момент просто нямах избор! Просто ритуалът ми го наложи! И после, докато се люлеех под звуците на любимата ми песен, мъглата ни обгърна. Чувствахме се като в някакъв приказен свят, далеч от градската суетня. Понякога трябва просто да се отпуснеш и да се отдадеш на момента.

Защо всеки трябва да опита поне веднъж да приготви барбекю сред природата и да се почувства като в „Черешката на тортата“

Ако някога сте гледали „Черешката на тортата“, сигурно сте се чудили как ли ще изглежда вашето барбекю, ако се опитате да готвите като тях. Е, позволете ми да ви кажа – това ще бъде най-забавното кулинарно преживяване на живота ви!

ГЛЕДАЙ ВИДЕО МАТЕРИАЛ ПО ТЕМАТА

Представете си, че вместо да се наслаждавате на летния ден, вие се борите с огромен шиш, пълен с всякакви видове месо, докато се опитвате да не го изпуснете върху себе си. А после, когато най-сетне успеете да го сервирате, то изглежда като че ли е преживяло война! Но знаете ли какво, точно това е най-забавната част – да видите реакциите на вашите гости, докато се чудят дали въобще ще могат да го изядат.

Печена царевица на барбекю

Така че, ако някога ви хрумне да се почувствате като истински звезда от „Черешката на тортата“, не се колебайте – просто дръжте здраво шиша и се пригответе за незабравимо кулинарно приключение!

Заключение: Нека Румен Бахов и неговият ритуал в „Черешката на тортата“ вдъхновят всеки да опита да създаде свое собствено незабравимо барбекю приключение

Е, ако Румен Бахов може да превърне една вечеря в истинско шоу, защо и ние да не опитаме? Нека всички станем малко по-драматични, малко по-екстравагантни и много по-забавни, когато се захващаме със скарата например. Кой знае, може дори да привлечем някой продуцент и да се сдобием със собствено кулинарно риалити шоу! Ако Румен може, защо не и ние? Хайде, вземете си престилките, запалете въглените или пък си вземете барбекю на газ и нека шоуто да започне!