Яж, Пий и Отслабвай! Защо Не? Диета със Зеленчуци.

Диета със Зеленчуци , МорковиПреди време попаднах на реклама на Coca-Cola Light на която пишеше „Пий и отслабвай“, и това беше наистина истина!
Но, веднага се намериха хора да я оплюят.
Да, ама имало подсладители, овкусители!

Малко по късно бях поканен на интервю за Coca-Cola, където ми задаваха много въпроси с цел проучване от гледната точка на фитнес инструктори.
От газираното не се ли пълнее бе единият от острите въпроси отправени към мен!
И как точно се пълнее попитах аз, като в Coca-Cola Light няма калории!
Издува се коремът отсече журналистката.

Глупости на търкалета с жълти лалета, отговорих аз, защото всичко зависи от дозата.
Ако изпием един литър вода на екс няма ли пак да се издуем, е същото е и с газираното.

ДИЕТАТА „ЯЖ, ПИЙ И ОТСЛАБВАЙ“

Както разбрахте всички газирани напитки, които са без калории наистина се славят с логото „Пий и Отслабвай“, защото те не съдържат калории, но за обработката им е необходима енергия за която тялото ни използва калории от нашите, натрупани в тялото под формата на мазнини, въглехидрати и белтъчини.

Още по-добре, но лего изменено „Яж и Отслабвай“ важи и за суровите зеленчуци.
Да вземем например зелето, което немалко пъти съм ял по време на предсъстезателната си подготовка по културизъм, както и когато се е налагало да свалям в по-долна категория!
Зеленчуците съдържат много малко калории, които изгаряме и преизгаряме още по време на храносмилането им, и така фактически ние ядем и отслабваме! Е, какво по-хубаво!

Естествено обаче не трябва да забравяме приемането на животински протеини за да предпазим мускулатурата си от разграждане, което пък ако не го направим, може да ни донесе след време сериозни здравословни проблеми, и да ни откаже от тренировките.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *