Защо хъркаме и как хъркането може да доведе до здравословни проблеми!

Защо хъркаме? Хъркането е познато почти на всеки и най-вече, когато се налага да делим едно легло. То със сигурност пречи на всички около нас и благодарение на него не можем да се наспим, както трябва. И когато, това стане системно, можем да си навлечем куп здравословни проблеми.

Нека научим повече за хъркането и как да го преборим!

Хъркането може да смути не само сънят на околните, но може и да доведе до стесняване на дихателните пътища. Това пък от своя страна може да доведе до хипоксия(недостатъчното снабдяване с кислород на клетки, тъкани, органи или целия организъм)на тялото. Хипоксията предизвиква умора, раздразнителност, липса на енергия и трудно концентриране.

Определено и на мен ми се е случвало да хъркам и определено не мога да установя, защо. Дори съм се чувал, че хъркам. А не веднъж са ми правили забележка по темата, което е неприятно! Именно и това е една от причините да напиша този материал и да ви запозная с един продукт, който се бори с хъркането!

Името му е – „Snore Block“

„SnoreBlock“ е внимателно подбрана комбинация от билки и естествени ензими, благодарение на която организмът изхвърля секретите, които блокират дишането. Гърлото се изчиства напълно, изчезва неприятния звук от хъркането и не на последно място, тялото ни започва да се окислява.

Har-hur

Ако хъркаме по време на сън или дрямка, това означава, че нещо блокира дихателните ни пътища. По време на сън мускулите на гърлото и небцето са отпуснати (това стеснява гърлото) и е достатъчно само леко подуване на тъканите, за да затрудни или направи невъзможно дишането по време на сън.

Защо хъркаме?

Насищането на организма с кислород в клетките на здравия човек не може да бъде по-ниско от 95%. При хората, които хъркат обаче, този процент пада на 70%. Това е причината, когато се събудят, много хора да имат усещане за сънливост, умора, главоболие, раздразнителност, нервност и проблеми с концентрацията.

Кислород и хъркане проблемиПроучване на „Ipsos Mori“ показва какви са проблемите, до които може да доведе хъркането:

  • 29% пагубен ефект върху социалния живот на хората;
  • 37% се отразява негативно върху трудоспособността;
  • 37% се забелязва затруднена концентрация;
  • 47% има липса на енергия;
  • 57% се усеща напрежение във връзката, скандали и дори раздяла;
  • 61% се забелязва увеличена раздразнителност в отношенията.

Как действа „Snore Block“?

Вместо хирургическа намеса или операция, първо опитайте природните методи, съветват създателите на продукта. Винаги можете да си направите операция, но трябва да знаете, че такъв вид манипулации са доста неприятни и болезнени. Също така, една хирургическа намеса носи голям риск от усложнения след това.

Лекарство против хъркане

За поръчка и/или информация – кликни тук

Със „SnoreBlock“ ще спрете хъркането и ще избегнете т.нар. хипоксия (недостиг на кислород). Сутрин няма да се чувствате като след 12-часова нощна смяна и най-накрая ще започнете да се наспивате.Доктор хъркане

Научно потвърдено действие

SnoreBlock е резултат от многогодишните изследвания на експерта в тази област – д-р Денис H. Харис.

Над 220 доброволци опитаха крайния продукт. Близо 86% от тях потвърждават отлични резултати. Нарастващата популярност на SnoreBlock само потвърждава на 100% ефективността му в борбата срещу хъркането.

Как да си поръчате „Snore Block“

защо хъркаме

За поръчка и/или информация – кликни тук

Една опаковка „SnoreBlock“ от 60 капс. е достатъчна за 1-месечен прием.
Активни съставки: Malpighia glabra, Rosehip, Cayenne pepper, Eucalyptus.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *