любовта

Което е едно за друго ще се намери! Което не е едно за друго – ще се раздели! / Ян Вал Хелсин

Ако любовта ви е чиста като детската, то със сигурност все още сте си едно „дете“! А, какво по хубаво от това? Лично аз не сещам за нещо по хубаво и по безценно пред истинската любов. Любов, която все някак си остава неразбрана и ненамерена, отказвайки се да я търсят при една голяма част от людете по света. Хората са създадени за да се обичат, а не да правят войни.

Така, че взимайте пример за любовта от чистата детска любов!

И като такъв пример ще дам Йоанна, която е на 2 годинки и обича да целува хората, които поради някаква причина са й допаднали. И сред тези хора съм аз, нейният… ъъъ добре казват му „чичо“. Но това чичовско звание определено не е в моя стил, така, че предпочитам да ме нарича Мистър Мартин! Много по яко е. Йоанна ще бъде моят „талисман“ и пример в участието ми във… вижте за какво става дума във видео материала, който заснехме заедно. А и ще продължим да ви радваме с нови видеа, защото определено камерата я харесва, а и тя харесва камерата! 🙂

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Което е едно за друго ще се намери (ако се търси) . Което не е едно за друго – ще се раздели. / Ян ван Хелсин

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!