cop fit programa

Cop Fit или как да превърнем тежката физическа работа в удоволствие и здраве

Има работа, която ни е при сърце или както е бил рекъл другаря Конфуций „Избери си работа, която да обичаш и повече няма да работиш дори и един ден“. Звучи чудесно, но нека се запитаме, колко процента от хората на планетата Земя, работят работата, която им допада.
И, ако слезнем пък в провинцията, там нещата стават още по сложни! И най-вече за младото поколение. Голяма част от населението в дълбоката провинция се занимава със земеделие, поради липсата на друга подходяща за тях работа в градът или селото в което са останали да живеят. Но дори и да отидат зад граница, обикновено работата е отново земеделие или нещо подобно! Но пък заплащането е много по добро от това в България!

И все пак, въпреки заплащането, което също е добър стимул за работа, има и други неща, които ще ни накарат да заобичаме работата си! И едно от тези неща, което заема челно място със заплащането, това е удоволствието от работата! И може би, повечето люде ще кажат „Какво пък удоволствие от копане на памук или цвекло в жегата, а и по 8 часа на ден“!

Отговарям на въпроса с интензивната полска програма за стапяне на мазнини – Cop Fit!

Навярно познавате един куп фитнес програми, които обещават супер резултати! Има „Зумба“ , „Тае Бо“, „Табата“, „Стрийт Фит“ и още, и още подобни програми. Системното практикуване на подобен вид програми ще ви накара да изгорите повече калории. Което пък от своя страна ще доведе до намаляване на подкожните ви мазнини, както и повишаване на издръжливостта.
И все пак има една аеробна програма за която може би не сте чували! И това е моята(предполагам, че аз съм първият й лепнал това заглавие) интензивна програма – Cop Fit!

Преведено от английски на български език ще рече – прилепване. Но всъщност означава – копане с мотика. Вижте повече по темата във видео материала ми!

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Ако тялото приеме повече или по-малко калории, тогава се натрупва или се стопява мазнина. Приемането на 3 500 калории повече резултира в натрупването на 453.6 грама мазнина, която тялото използва за т.нар. черни дни. От друга страна, ако се изгорят с 3 500 калории повече от приетите за деня, това означава, че 453.6 грама мазнина се превръщат в енергия, за да се компенсира недостига на калории.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *