Мисия Великата Китайска Стена

На война с мазнините без повиквателна 2023! Мисия: Великата Китайска Стена (3513км)

Търсиш програма за сигурно отслабване и през 2023-та година, защото през 2022-ра някак си не успя да се справиш с излишните килограми! Хо-хо-хо-ооо! Щастлива Нова Година от Великата Китайска Стена, уважаеми читатели и приятели на блога ми. Новата година е идеалното време да отделите момент и да помислите… Размисълът е ценен, тъй като ни помага да придобием прозрения и да се поучим от опита си. Както и да си поставим по-добри цели за бъдещето. И аз ви препоръчваме да започнете с размисъл върху вашите лични ценности.

Защото, докато определяте своите решения за следващата година, вие искате да сте кристално ясни какво всъщност е важно за вас. Така че продължете и се запитайте: Какво е важно за мен? Какво отстоявам? Какво всъщност искам в живота си? Какво вече няма да приема? Вашите отговори на тези въпроси са важни, тъй като те ще имат драматичен ефект върху вашите новогодишни решения (и дали ще ги постигнете). Така че отделете няколко минути, за да помислите за тях.

P.S. Не забравяйте да започнете 1-ви януари 2023-та с настройването на вашите новогодишни решения. Като за по-бистър ум, започнете с крос на открито още рано сутринта в първия ден от Новата година.

Ако искате да влезете в по-добра форма за лято 2023 или да се грижите по-добре за себе си е важно за вас?

Тогава ви предлагам да ме последвате в битката с мазнините. Битката наречена „На война с мазнините без повиквателна“. Като този път мисията е: Великата Китайска Стена! Определям тази мисия като най-добрата програма за отслабване, която ще продължи цели 6 (шест) месеца. От месец януари до месец юни 2023-та година включително.

Велика Китайска Стена

Какво представлява 6-месечната мисия за отслабване „Великата Китайска Стена“?

На война с мазнините без повиквателна – мисия: Великата Китайска Стена ще премине през най-дългата структура, създадена от човека в света в рамките на 6 месеца. Предизвикателството (3513 километра пеша по Великата Китайска Стена) ще бъде осъществено благодарение на най-доброто приложение за фитнес предизвикателства „The Conqueror Challenges„.

Снимка на Великата Китайска стена

Това предизвикателство предлага два маршрута: 161 мили/259 км (препоръчва се за бягане и ходене) и 2183 мили/3513 километра (препоръчва се за колоездене и за дълги бягания). Разбира се аз Мартин Гергов се впускам ПЕША по дългия маршрут на Китайската стена. Като до края на месец юни трябва да измина 3513 километра. Това са около 20 км/дневно пеша (повече тичане и по-малко ходене).

  • Маршрутът от 161 мили (259 км) следва най-добре запазената част от стената. Тази дължина се препоръчва, ако искате да бягате или ходите на предизвикателството.
  • Маршрутът от 2183 мили (3513 км) пресича Китай от изток на запад. Екипът на приложението препоръчва тази дължина, ако желаете да изминете предизвикателството с колело, или ако вече правите ежедневни бягания или разходки на дълги разстояния.

ГОТОВ ЛИ СИ ЗА БИТКА С МАЗНИНИТЕ?

Спечелете зашеметяващия медал на Great Wall (Великата Китайска Стена)

Всеки път, когато завършите упражнение, базирано на разстояние, като бягане, ходене, колоездене, плуване и т.н., вие напредвате по картата на Великата стена. Отидете сами или използвайте нашата частна общност, за да създадете група и да си помогнете взаимно да останете мотивирани! Започнете своето фитнес предизвикателство с „Great Wall Virtual Challenge“ днес и спечелете зашеметяващ медал!

Фитнес предизвикателство за отслабване Great Wall China

Отпразнувайте постижението си със зашеметяващ медал на завършилия „Great Wall Virtual Challenge“ и грамота, които удостоверяват вашето постижение. Медалът ви се изпраща по пощата, след като изпълните предизвикателството, а грамотата се изтегля като файл. Този медал гарантирано ще се открои в колекцията ви от медали! Също така ще имате възможността да се запознаете с нови приятели от цял свят в групата за членове на „The Conqueror“.

Какво още?

3513 километра в рамките на шест месеца със сигурност ще ви гарантират намаляване на подкожните мазнини. Това е един голям разход на калории всеки ден. А, колкото повече калории изгаряме, толкова по-бързо ще отслабнем. Или по-точно казано ще изчистим излишните мазнини от тялото си. Но само тичане и ходене не е достатъчно! В следващите редове ще споделя, какво още е нужно в „На война с мазнините без повиквателна“. Мисия: Великата Китайска Стена!

Често Задавани Въпроси

Трябва ли да правя упражнения по време на мисия „Великата Китайска Стена?

Базовите упражнения със свободни тежест са важна част от мисията „Велика Китайска Стена“. Благодарение на упражненията ще оформим мускулите си, ще повишим силата и издръжливостта им, както и ще изгорим повече мазнини. Без силови упражнения е невъзможно да натоварим различните мускулни групи, и така тялото ни няма да бъде симетрично оформено. Затова включването на подходящ тренировъчен план с базови силови упражнения не е препоръчително, а задължително!

Необходимо ли е да спазвам хранителен режим за отслабване?

Разбира се, че отговорът е… да. Без спазването на правилен хранителен режим постигането на красиво и здраво тяло е невъзможно. Много хора, когато тръгват да отслабват, залагат на глад. Но това е неправилно, защото системното гладуване ще доведе до загуба на мускулна тъкан, забавен метаболизъм и куп нездравословни неща.

Трябва ли да ползвам личен фитнес треньор?

Ползването на личен фитнес треньор е задължително, особено ако сте начинаещи.

Имаш още въпроси? Сподели ги чрез формата за коментари по-долу и аз ще ти отговоря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *