Това са най-любимите ми вталени дънки, които съм срещал до този момент!

вталени дънки мъжки

Един от най-трудните избори за мен е бил панталонът. И още по точно казано дънки, като имам предвид вталени дънки. Обикалял съм десетки часове да си избирам дънки, които да ми паснат и в един момент се отказах. Избирането на дънки заемаше челно място в класацията ми за „Труден избор на дрехи“.

Но, благодарение на „Red Point“ – днес уцелих право в десетката най-готините вталени дънки!

Предполагам, че изгледахте видео материала по горе, в който съм направил ревю на дънките през магазина на „Red Point“. Времето в деня на снимките беше дъждовно, и затова реших да бъде на закрито.

Историята на дънките според „Уикипедия“, тръгва от Леви Щраус (Levi Strauss) през 1853 година. Материалът от който са изработени тогава е бил предназначен за направата на палатки.

вталени дънки

Дънките, са панталони, направени от дебела и твърда памучна материя. Първоначално предназначени за работно облекло, те добиват широка популярност сред младежите през 50-те години на 20-ти век поради своята практичност и удобство.

Дънките обаче претърпяват редица ъпдейти, и днес може да намерите най-различни варианти. В крайна сметка най-важните критерии са:

  1. Да бъдат удобни. Т.е. да не ми ограничават движенията по време на разходка, работа или друг вид дейност;
  2. Да бъдат модерни. Т.е. да придават атлетичен и екстравагантен завършек на формата, която с все сили градим във фитнеса;
  3. Да бъдат на поносима цена. Т.е. тя да е по силите на колкото се може повече хора, което ще допринесе за по доброто им самочувствие.

Такива вталени дънки за мъже са дънките „Denim Republic“ от  колекция пролет 2018 на „Red Point“

Тези стилни мъжки дънки са с вталена кройка, придаваща типичен израз на спортно-елегантната визия. Памучната „деним“ материя добавя еластична и много удобна форма, и така носите чувството на комфорт през целия ден.

Дизайнът на модела е много атрактивно изграден, залагайки на светлия син цвят, който е фабрично изтъркан по дължина на крачолите, а в областта на бедрата са ефектно придадени имитация на гънки с хоризонтални ивици.

вталени дънки

Няколко кръпки допринасят за акцентиращата линия на дънките, като белите им нишки контрастират в далечина. Наред с това цветни пръски внасят финален акцент в иначе раздвижения модел мъжки деним.

Закопчаването е с едно метално копче в областта на кръста и няколко по-малки скрити под дънков кант.

Кликни тук за да видиш цената на тези вталени дънки за мъже
Колекция Пролет 2018г.

Виж цената на дънките - Кликни тук

От двете страни са поставени по два дълбоки джоба. Дерзай смело и заложи на удобни мъжки дънки в атрактивен вариант.

За да сте сигурни за размера си, споделят от екипа на „Red Point“ :

Ползвайте опцията ни/филтър метърче, с която всеки клиент много лесно може да определи желания размер, дори по категория. Друг такъв филтър в онлайн магазин за момента(20.03.2018г.) няма!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *