50 Calibre ® – Термо Бустер без Забележки

Отслабване и енергияОпитвал съм много бустери и наистина има едни, които работят добре, други отлично, а трети просто са без забележка.
Именно такъв е случаят с „50 Calibre ®“ – бустерът, който пробвах преди два дни.

След като колегите от „На война с мазнините“ в Англия, пуснаха на пазара един от най-мощните фет бърнъри „Thermo Detonator“ , ето, че атаката продължи със следващото попълнение от тежката артилерия – „50 Calibre ®“.
Наистина в този бустер има всичко – аминокиселини, формули за напомпване и енергия, синефрин, креатин, женшен и др.

Всъщност ще ви изброя най-подробно активните съставки на един от най-мощните бустери в сферата на фитнес с който тренировките ви ще бъдат на наистина на макс!

GRENADE .50 CALIBRE – СЪСТАВ

Креатин монохидрат (N-Amidinosarcosine): 1520 мг

Креатинът е най-ефективната и доказана хранителна добавка за значително повишаване на силата и чистата мускулна маса. Проучвания са документирали до 45% подобрение в движението вдигане от лег за максимална сила в сравнение с лицата, които не са използвали креатин монохидрат, както и много други мускулни помощи.

Бета аланин: 1,500 мг

Доказано е, че приемането на Beta Alanine в продължение на 4 седмици, подобрява мускулната издръжливост и сила.

Таурин: 250 мг

Таурин е органична киселина, която се намира във високи концентрации в храносмилателната система и в мускулите. Доказано е, че увеличава производството на сила в мускулите.
Нивата на таурин намалят по време на тренировка и затова, трябва да бъдат попълнени. Изследвания потвърждават ролята на таурин в мускулното съкращение.
Когато нивата на таурин са били понижени при гризачи, тяхната мускулна сила е намаляла.

От друга страна, когато таурин е комбиниран с кофеин, а не само по-голяма производителност, но са намалели лактат в мускулите. Така че, като бета аланин, това ще се очаква да позволи на дълги пристъпи на интензивни упражнения преди болезнено изгаряне и умора определя инча

Също толкова важно е едно проучване, проведено от Министерството на здравето на човека и хранителни науки в Онтарио, което показва, че когато се приема преди тренировка таурин – се иазгарят с 16% повече мазнини.

Аргинин: 500 мг

Аргининът е важна аминокиселина, която служи за увеличаването на нивата на азотен оксид, възстановяването и растежа на мускулите.
Тя участва в производството на хормоните тестостерон, IGF-1, хормон на растежа и дори инсулин. Увеличава силата и мускулната маса при хора и животни.
В действителност, учените, които изучават това съединение вярват, че азотният оксид може скоро да бъде използвани за подобряване на мускулната маса при пациенти, които губят мускулите поради заболяване. Азотният оксид ускорява зарастването на раните и помага за възстановяването на тъканите и намалява разграждането на мускулния протеин.

Citrulline Malate: 1500 мг

Citrulline – увеличава синтеза на мускулен протеин, намалява умората, увеличава производството на енергия.

Екип от френски изследователи са направили няколко проучвания при плъхове и се определя, че допълването на диетата с цитрулин води до висок синтез на протеини и съдържание на протеин в мускулите(мускулния растеж).

BCAA Blend (L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine – съотношение 2:1:1) : 400 мг

BCAA – Аминокиселини с разклонена верига – предпазват от мускулен разпад (катаболизъм), повишават нивата на хормоните и намалят умората по време на тренировка.
Доказано е в няколко проучвания, че приемът на BCAA води и до намаляване на умствената умора и това може да доведе до по-добро съсредоточаване.

Кофеин: 275 мг

Както по време на тренировка, така и в покой, кофеинът кара организма да изгаря по-висок процент на мазнини за гориво.
Кофеинът може да увеличи способността на организма да работи по-пълноценно и десетки проучвания подкрепят този факт.

Theobroma Cacao семена: 800мг

Какаовите зърна съдържат флаваноли. Те водят до увеличаване на притока на кръв по време на тренировка и имат множество положителни ефекти върху нивата на хормоните, мускулната сила и мускулен растеж.

Зелен чай: 125 мг

Зеленият чай подкрепя борбата с мазнините и повишава интензивността по време на тренировка.

Екстракт от горчив портокал (Citrus Aurantium съдържа синефрин): 50 мг

Проучванията при животни показват, че естествената форма на синефрин (P-синефрин) в горчив портокал причинява загуба на тегло. Топлинен ефект (увеличение на изгаряне на калории) на синефрин (26 мг) бе показан в 30 учебни теми.

Ниацин (никотинова киселина) : 20 мг

Ниацин е от групата на витамин B, който е известен със способността си да подобри нивата на холестерола и да предизвика зачервяване при високи дози. Това зачервяване се характеризира със зачервяване и изтръпване на повърхността на кожата от около 10 минути до 30 минути след прилагане. Част от този ефект се причинява от разширение на малките кръвоносни съдове, причинени от много сложна каскада от реакции, медиирани от арахидонова киселина.

Американски женшен: 100 мг

Доказано е, че води до подобряване на мускулната сила, максимално усвояване на кислород, по-висока работоспособност.

Това е една част от съставките на „50 Calibre ®“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *