Силен фет бърнър за отслабване

Английският гигант „Grenade Nutrition“ пусна на пазара нов фет бърнър

Фет бърнър 2016 FIBO Stime Free
Thermo Detonator Stime Free®

Държа в ръцете си „Thermo Detonator Stim Free®“ най-новият фет бърнър на пазара, който английската компания „Grenade Nutrition“ пусна съвсем скоро. Продуктът бе представен за първи път преди седмица на най-голямото изложение за фитнес в Германия „FIBO“.

Повече за най-новият фет бърнър Stim Free®

Thermo Detonator Stim Free® е от мощната милитъри серията фет бърнъри „Grenade“, които се превърнаха в най-известните фет бърнъри в Света.
Но с какво се различава този фет бърнър от останалите!

Силен фет бърнър за отслабване
Част от отбора на Grenade(другите бяха на крос)

Първо искам да подчертая, че той не съдържа кофеин. Повечето фет бърнъри са с високо съдържание на кофеин, което ги прави недопустими за някои от спортуващите(особено тези, които имат проблеми със сърцето).

Опаковката на продукта представлява прозрачно бяла граната в която са поместени прозрачни капсули – вътрешна и външна капсула, която съдейства за по-бързото и пълноценно действие на продукта.
При създаването на този фет бърнър е използвана патентованата „Dual Technology® Release(DRT)“ за постигане на максимални резултати.

Фет бърнър за отслабване добър
Съдържание на Stim Free Thermo Detonator

Изследвания

Външна капсула

Течната външна капсула съдържа само CLA от най-висок клас и се използва за незабавно освобождаване или „първа фаза на усвояване“.
Състои се само от висок клас био конюгирана линолова киселина.

Вътрешна капсула

Вътрешната капсула съдържа авангардна термогенна формула без нежелани стимуланти. Тази вътрешна капсула представлява „втората фаза на усвояване“ и е заредена с:

Л-карнитин ацетил
Stim Free – 80 капсули

Ацетил L-карнитин – произвежда се в тялото от аминокиселините лизин и метионин и до голяма степен се синтезира в черния дроб и бъбреците.

Двойно отслабване
Нова формула за отслабване!

Патентован Phytophare® екстракт от зелен чай, силно концентриран 10:1 екстракт от зелен чай. Доза от 60 mg Phytophare® е еквивалентна на 600 mg стандартен зелен чай.

CapsiAtra®CH-19 Sweet (3% Dihydrocapsiate) извлек от сладки пиперки.

За кого е подходящ този фет бърнър

Stim Free е подходящ за всеки, който желае да отслабне и една от добрите новини е, че не съдържа кофеин. Именно поради тази липса, както и иновациите в него, може да се каже, че има голяма вероятност много бързо да се превърне в един от най-търсените фет бърнъри в Света.

Да отслабнем завинаги правилно
Готов ли си за война с мазнините?

Thermo Detonator Stim Free® все още не може да бъде закупен в България, но ще може да получите първи информация, когато е наличен. Ако желаете да научите за доставката на продукта в България, оставете коментар чрез формата за контакти по долу и ще ви уведомя по е-мейл.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *