Модни тенденции за плажа 2016

Направи своите най-яки снимки със своите най-фешън дрехи през лятото

И лятото идва, и настъпва с всеки изминал ден, и става по-нажежено, и по необикновено, и замирисва на море… и олееее!

Ами така де, нали така… (само за дами) 🙂

От сега започват яките диети и тренировки, които ще те вкарат на сила или с желание в секси форма за лятото. И ако все още не си ги започнал, то дай старт от днес(влез в раздел Контакти) и заедно да действаме по темата.

А сега си представи, че вече си в любимата си форма.
А след като си във форма, то признай си, че настъпва време за избор на чудесна лятна униформа. Лично аз те съветвам да избереш къса над коленете пола, или доста изрязан къс панталон и бански тип прашка… е как защо?!… че защо толкова се мъчеше да изваяш форми.

И ето ни в мола за пазаруване на дрехи
В Мола!

И ето влизаме в първи магазин в мола и направо ти се иска да си тръгнеш гола. Защото цените са толкова високи, че всички спестявания за яка почивка ще отидат за две рокли, един бански и къс панталон! Е… ако цените не са проблем за теб, то… не пристъпвай към следващия куплет!

Моето супер лятно предложение за дами(и не само) на супер цени

В сайта ми винаги се стремя да предлагам неща, които наистина са ме грабнали по някакъв позитивен начин. И днес реших да отделя специално внимание на дамската половина.

Дамски бански цена

Предлагам Ви един куп готини дрехи, които може да закупите на супер добри цени и ще пристигнат до Вашия адрес напълно безплатно!

Лично аз Мартин Гергов не веднъж съм пазарувал от този магазин и признавам, че съм доволен!

Предложение номер 1

Класиката в жанра е черна-вечерна рокля. Изключително удобна за вечерните горещи нощи, които могат да бъдат, както в дискотека на открито, бийч бара в центъра на София или направо на плажа под лунна светлина!

Класическа рокля за бала
КЛИКНИ ТУК ЗА ПОРЪЧКА

Предложение номер 2

Розова къса пола върху гладки и без целулит бедра с бронзов загар.
Е сори… бацка, ама всяка мъжка твар би изпаднала в захлас, загубвайки картина и глас… виждайки такава гледка! Така, че направо това си е за номер 1 в моята класация за дамски рокли!

Дамска розова пола над коленете
КЛИКНИ ТУК ЗА ПОРЪЧКА

Предложение номер 3

Абе честно да си призная тук сивата рокля ме грабва. Прилепнала е по тялото и подчертава всяка една извивка. А в горната част, сексапилът прилива, което като цяло на всяка с поддържано тяло дама си отива!

Сива рокля
КЛИКНИ ТУК ЗА ПОРЪЧКА

Предложение номер 4

Тук отново погледът ми се засилва към сивия цвят, и може би е подходящата рокля за плажа, както и за вкъщи(но без тъщи, моля).

Рокля за плажа
КЛИКНИ ТУК ЗА ПОРЪЧКА

И това са само част от моите предложения

Предполагам, че ще бъде трудно да си изберете една или две рокли, защото и аз се затрудних, а съм мъж. Коментарът ми е, че това е един наистина чудесен онлайн магазин с безброй готини дрехи на супер цени!

Къса пола за плажа
И ако все още нямаш готина пола! Кликни Тук за повече инфо!!!

И както споменах доставката е безплатна, но е необходимо да изчакате поръчката си около месец(може да пристигне и за две седмици.

А до тогава… предлагам да се захванете яко с правилно хранене и всекидневни силови тренировки. И ако все още нямате своя правилен хранителен и/или тренировъчен план, то пишете ми или звъннете за да го изготвим заедно! И докато роклята пристигне… трябва да направим всичко възможно, че да сте в по добра форма от днес!

Посочените цени са в промоция, която се изменя през няколко дни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *