Българско бельо мъжко

Избрах си мъжко българско бельо с високо качество и евтина цена от Textile.bg [+ Видео ревю]

Днешната ми тема е посветена на един онлайн магазин за българско бельо на който попаднах съвсем случайно, докато си търсех качествено мъжко бельо. Та нека ви разкажа историята! Преди около седмица, настъпи моментът в който, трябваше да си закупя боксерки. Причината беше, че бельото с което разполагах започна да „сдава багажа“, а това създава дискомфорт в редица ситуации с които предполагам сте се сблъсквали и вие. А ми предстоеше и къмпингуване на палатка сред природата. А, който е бил на къмпинг поне веднъж е запознат, че е хубаво да се презапасиш освен с пийене и едене… и с повече висококачествено бельо!

Българско мъжко бельо от производители

И се впуснах в интернет, в търсене на качествено мъжко бельо, което да бъде и евтино. И така попаднах на един сайт за българско бельо. В първия момент, гледайки модерните разцветки и дизайн, които ме грабнаха от раз, си помислих, че това е вносно бельо. Поглеждайки към цената обаче, която си беше евтина… се зачудих! Хм! Как така – хем готино, хем евтино?! Поразрових се из сайта и се оказа, че това е онлайн магазин събрал доказани производители на българско бельо.

Какво мъжко българско бельо си избрах от онлайн магазина с доказани български производители – Textile.bg?

През последните две години носех главно мъжки боксерки, които са прилепнали по тялото. И отново бях решил да си взема такива! Но решението ми се разколеба, когато видях модерните разцветки и fit дизайн, и на слиповете в сайта на Textile.bg! И тогава реших да си взема един сет мъжко българско бельо с 5 броя боксерки „Diex“ и един сет с 6 броя слипове „Diex“.

Какво още си взех от този онлайн магазин за българско бельо?

Ще научите във видео материала по долу, който заснех по време на къмпингуването ми сред красивата природа на Родопа планина в Югоизточна България.

ВИДЕО РЕВЮ!

Цялата гама от българско бельо, което ще намерите в Textile.bg е на доказани български производители като:

  • Фирма „Петков“ – производител на мъжки, дамски и детски пижами с къс и дълъг ръкав. Както и много други трикотажни изделия в огромно разнообразие от модели, материи и цветове. Доказано качество в България и Европа от 1992г.
  • Фирма „Бохем“ – производител на луксозно мъжко бельо – боксерки, слипове, потници, тениски. Любима марка на много мъже от 1991 година до днес.
  • Фирма „Ивон“ – производител на луксозно дамско бельо – дамски прашки, бикини, сутиени, бразилиани, потници, камизолки, бюстиета, бодита, потници и корсажи с внимание към всеки детайл.
Качествено дамско бългаско бельо
  • Фирма „Соник Мод“ – производител на мъжки, дамски и детски чорапи с доказано качество в цяла Европа. Чорапи с къс конч, терлици, без ластик, за разширени вени, медицински чорапи, 7/8, 3/4, вълнени, лодки, балерини, чорапи от бамбук, термо чорапи.

Състав на бельото, което си избрах?

Съставът на българското мъжко бельо, което си избрах е с гарантирано високо качество. Слиповете и боксерките на „Diex“, които си избрах са направени от 95% памук и 5% еластан. А слипът на „Бохем“, който идеално пасва за в крос тренировките ми е съставен от 95% полиестер и 5% еластан. Съставът на дамските луксозни прашки с висока талия, за които също споделих във видео ревюто ми по горе включва 80% полиамид и 20% еластан. Чудесна комбинация, която усетих дори и аз!

Онлайн магазин за българско бельо

Textile.bg е един от рядко срещаните магазини с качествено българско бельо, който е събрал доказани български производители. Той е удобно място за пазаруване на качествено бельо на добра цена за Вас и Вашите близки. Аз останах супер доволен от бельото! Препоръчвам!!!

За да сте сигурни в размера на бельото, който поръчвате е необходимо да премерите вашето бельо в момента с шивашки метър, и след това да погледнете таблицата с размерите под съответния артикул.