bvlgari man in black

Избрах парфюм за мъже „Bvlgari Man in Black“ от онлайн магазин Parfimo.bg за рождения си ден!

Bvlgari Man in Black“ е най-новият ми мъжки парфюм, който ще бъде сред специалните гости на рождения ми ден през месец май тази година. Уникален аромат за мъже в състава на който влизат връхни нотки – подправки, тютюн, ром. Средни нотки – ирис, кожа, тубероза. Основа – зрънца тонка, гваяково дърво и бензоин. Бих го нарекъл „Черно злато“!

Bvlgari Man in Black -ревю на парфюми

В онлайн магазина за оригинална козметика „Parfimo.bg“ – Bvlgari Man in Black e отбелязан като „най-продаваният вид“. Ако трябва да го споделя на кой парфюм за мъже ми наподобява от употребяваните такива до сега! Хм! Може би някаква комбинация между „Karl Lagerfeld Classic„, който наричам „Парфюм за мъже от старата школа“ и „Terre D’Hermes Vetivier“ и може би „Eternity Summer“ на Calvin Klein.

Bvlgari Man in Black ще ви отведе в сърцето на природата

Силата на природата и интензивна чувственост са скрити в мъжкия парфюм на Man In Black. Този парфюм на BVLGARI е специално създаден за съвременния мъж, който има свой собствен стил, обича свободата и приключенията. Точно като за мен си казах аз Мартин Гергов. И дори без да знам как мирише си го поръчах на момента в който прочетох и това описание.

ИЗГЛЕДАЙ ВИДЕОТО!

В хармоничния състав на парфюма ще усетите мириса на пикантни подправки, нежни цветя и интензивна кожа. Всичко това се подправя и с малко ром, който добавя уникален ароматен тон. Дори има и рима! 🙂 А комбинацията от топло гваяково дърво и бобчета „Тонка“ съчетават шлейфа (остатъчния аромат) на този оригинален състав.

BVLGARI MAN IN BLACK

Резултатът е ароматен парфюм, който ще ви отведе в сърцето на природата. Този мъжки парфюм на „Bvlgari“ стартира през 2014 година, и е от семейството на загадъчните ориенталско-флорални парфюми за мъже.

WOW!WOW!WOW!WOW!
calvin kleinman in black bvlgariKarl Lagerfeld Classiccarolina-herrera парфюм
КЛИККЛИККЛИККЛИК