Най-добрата диета за отслабване в кометар за Европейска седмица на спорта 2019

Европейска седмица на спорта 2019 #BeActive, гр. София (23-30.09.2019). Вход Свободен!

BeActive Европейска седмица на спорта 2019 стартира днес в 12.00 часа в зала „Арена Армеец“ в град София. Събитието беше открито от министъра на спорта господин Красен Кралев. Водещ на спортното събитие беше Ники Кънчев.

BeActive Европейска седмица на спорта 2019

Кампанията „Европейска седмица на спорта 2019“ е подкрепена от Министерство на младежта и спорта и Европейската програма „Еразъм+“. Целта на кампанията с надслов #BeActive е да подкани хората да бъдат по активни в спортните занимания. Както и да изберат своя спорт. Спортът е „религия“, която носи здраве и борбеност.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

През „Европейска седмица на спорта 2019“ всеки посетител ще има възможността да пробва различни спортове. Както и да научи интересни факти за над 50 вида спорт. Нека да спортуваме и да се забавляваме заедно!

Входът е свободен! Мотото на петото издание на инициативата е „Бъди активен, открий своя спорт, избери своя спортен клуб“.

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!