най-добър бръснар в София

В търсене на най-добър бръснар в София, попаднах на Old School Barber Shop

В търсене на най-добър бръснар в София попаднах съвсем случайно на бръснарски салон в центъра на София град. Името му е „Old School Barber Shop“! Всъщност нека ви разкажа цялата история. Историята за „края на моята коса“, началото на последователят й, носещ името брада.

Рекламна пауза / Видео

НАЙ-ЯКАТА БИЛКА ЗА МЪЖЕ СПОРЕД МЕН!

НАУЧИ ПОВЕЧЕ - КЛИК ТУК ИЛИ НА ТЕЛ. 0893 889 768

За моя приятел, който ми препоръча този арабски бръснар в една стара школа. И за професионалното обслужване, което наистина ме впечатли!

Най-добър бръснар в София град? Let’s Go!

Преди няколко години, когато бях на 30 години имах средно гъста коса. След няколко години поради незнайни причини, тя започна да оредява! И един ден отидох в случайно срещнат фризьорски салон в ж.к. Манастирски ливади. Бях решил да се подстрижа нула номер, но имах известни колебания.

Old School Barber Shop в София град

Влязох в салона и вътре имаше само жени. И тогава аз се обърнах към всички дами. Казах им така. Дами, вижте – сега ме виждате с коса, но мисля да се подстрижа нула номер. И все пак се колебая! Моля за помощ. Отговорът беше твърда за прическа 0 номер! И от над 7-8 години фризьор не посещавам. Имам си машинка за подстригване и сам се фризирам, защото е много лесно.

Но един ден реших да си пусна брада!

И разбира се си пуснах брада и реших, че мога да си я оформям сам без да търся добър най-добър бръснар в София. Но след като порасна и стана доста странна. И я избръснах. След това пак я оставих да порасне, и пак я махнах. И след това имаше още поне 10 повторения в стил пусни махни.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

Но точно преди три дни Miss 3Hours ми каза да отида на бръснар за да ми оформи брадата. Според нейния остър поглед брада ми отива. И я послушах действайки на момента (в моя си стил). Първо потърсих в интернет търсачката на Google в близост до мястото, където живея. Но опитите бяха неуспешни. Но настъпи просветление и се сетих за моя приятел Али. Същият той преди време си беше пуснал брада ходеше на бръснар. Грабнах телефона и му звъннах на момента с думите: Али, предложи ми добър бръснар в София според теб, който си ползвал?

Old School Barber Shop ми препоръча той от раз!

Определено имам доверие на Али, както и той на мен. Като привърженик на старата школа по щанги, името на салона „Old School Barber Shop“ също ме грабна. И останах наистина доволен, което предполагам вече разбрахте и от видео материала по горе!

Най-добър бръснар в София според мен е този салон в центъра на булевард Витошка.
Упътване / tel. 087 866 6207
град София, булевард Витоша 120

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.