най-добър бръснар в София

В търсене на най-добър бръснар в София, попаднах на Old School Barber Shop

В търсене на най-добър бръснар в София попаднах съвсем случайно на бръснарски салон в центъра на София град. Името му е „Old School Barber Shop“! Всъщност нека ви разкажа цялата история. Историята за „края на моята коса“, началото на последователят й, носещ името брада.

За моя приятел, който ми препоръча този арабски бръснар в една стара школа. И за професионалното обслужване, което наистина ме впечатли!

Най-добър бръснар в София град? Let’s Go!

Преди няколко години, когато бях на 30 години имах средно гъста коса. След няколко години поради незнайни причини, тя започна да оредява! И един ден отидох в случайно срещнат фризьорски салон в ж.к. Манастирски ливади. Бях решил да се подстрижа нула номер, но имах известни колебания.

Old School Barber Shop в София град

Влязох в салона и вътре имаше само жени. И тогава аз се обърнах към всички дами. Казах им така. Дами, вижте – сега ме виждате с коса, но мисля да се подстрижа нула номер. И все пак се колебая! Моля за помощ. Отговорът беше твърда за прическа 0 номер! И от над 7-8 години фризьор не посещавам. Имам си машинка за подстригване и сам се фризирам, защото е много лесно.

Но един ден реших да си пусна брада!

И разбира се си пуснах брада и реших, че мога да си я оформям сам без да търся добър най-добър бръснар в София. Но след като порасна и стана доста странна. И я избръснах. След това пак я оставих да порасне, и пак я махнах. И след това имаше още поне 10 повторения в стил пусни махни.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

Но точно преди три дни Miss 3Hours ми каза да отида на бръснар за да ми оформи брадата. Според нейния остър поглед брада ми отива. И я послушах действайки на момента (в моя си стил). Първо потърсих в интернет търсачката на Google в близост до мястото, където живея. Но опитите бяха неуспешни. Но настъпи просветление и се сетих за моя приятел Али. Същият той преди време си беше пуснал брада ходеше на бръснар. Грабнах телефона и му звъннах на момента с думите: Али, предложи ми добър бръснар в София според теб, който си ползвал?

Old School Barber Shop ми препоръча той от раз!

Определено имам доверие на Али, както и той на мен. Като привърженик на старата школа по щанги, името на салона „Old School Barber Shop“ също ме грабна. И останах наистина доволен, което предполагам вече разбрахте и от видео материала по горе!

Най-добър бръснар в София според мен е този салон в центъра на булевард Витошка.
Упътване / tel. 087 866 6207
град София, булевард Витоша 120

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *