Защо се разделих с поредното си гадже и какво всъщност е „Безусловната любов“?

безусловна любов

Безусловна любов е една от най-неразбираемите теми, които все по често се коментират и сред мъжете, и сред жените. Срещал съм един куп глупави писания в разни, заразни книги и още повече глупави тълкувания. И един от всички тези боклуци е грешното тълкуване на „Безусловната любов“. Та реших да се впусна безусловно за вас и в това тълкуване на база не малкия ми опит по темата наречена „любов“.

И започвам с най-скорошната случка за неразбирането на т.нар. „Безусловна любов“!

Приеми човек такъв, какъвто е, е масово тълкувано лично за мен безстойностно твърдение. Ами, ако човекът е наркоман(трябва да му помогнем да излезе от тази дупка… стига да има желанието), ако е дебелан(да отслабне, защото наднорменото тегло не е здравословно), ако има някаква друга мания, и ако те фрасне с лопатата по едната буза… и другата ли трябва да обърнем с усмивка до уши! Е, да ама не! Това аз наричам „Пътят на умрялата риба“ , а масовката го нарича смирение или примирение… се тая! И именно това смирение, неправилно тълкувано води до усложняване на живота, до зараза и смърт понякога!

Но, какво ще рече „Безусловна любов“ ?

Безусловна любов е човекът до теб да бъде на първо място… та нали той е любовта! Да, да знам, че всяка любов била различна. Любов към наркотиците, любов към работата, любов към животните. И като споменах животните, та нека ви разкажа, защо всъщност скъсах с поредното си гадже след около 3 години „нелека битка“.

Кучето и господ преди всичко! Дори пред мен? Май да 🙂 … но вече съм на свобода!

И така един ден аз си събрах багажа от гр. София и тръгнах за Гърция, воден от онази търсена от голяма част от хората любов… надявайки се да е истинска. Но човек, трябва да рискува поне в името на любовта. Въпреки, че масово хората рискуват в името на парите, а иначе вярвали в господ (бляк) . И понеже съм човек, който не обича да чака, а да се възползва от искрата на момента, която може да запали голям огън… ето ме в древна Гърция. Гия сууу 🙂 .

И заживяхме на семейни начала. И, както съм писал в една от темите ми „ЧЕТИРИ СЕРИОЗНИ СТЪПКИ ПО ВРЕМЕ НА ПЪРВА СРЕЩА! НЕ ЧАКАЙ, А ДЕЙСТВАЙ СМЕЛО!!!“ , разбираш един човек, дали е точният, именно, когато заживеете заедно.

И започна „изпитанието“ за безусловната любов

И започнаха първите скандали, а след това и вторите, и третите, и четвъртите и спрях да ги броя вече, защото щастливите моменти започнаха да тлеят. И може би се питате, но защо! Винаги съм казвал, че в една връзка не трябва да има скандали!

Кому са нужни тези скандали, повишаване на тон и други негативи. Все пак ние сме се събрали за да се радваме на живота заедно и ако нещо се опита да наруши нашата радост, да се постараем да го елиминираме! Да, ама не! Има хора, които не мислят трезво. Да, да… кой съм аз да казва, как мислели хората… това ще кажете, нали? Ок, ваша си работа – няма да влизам в спорове!

Та основната причина, поради която приключи тази връзка беше… едно куче!

Бау(уау), нали? 🙂 Най-вероятно сте чували израза „Кучешки живот“. Е да… ама тук беше обратното „Човешки живот“ или по точно казано, живееш с човек, който поставя на първо място кучето пред човека. Тази жена беше развила маниакална за мен привързаност към кучето си. Аз съм човек, който смята, че мястото на животните не е в къщи.

Не обичам животни в къщи (което не означава, че мразя животните). Без значение дали е куче (изключвам случаите, когато кучето е куче-водач за слепци и човекът живее сам), котка, магаре или прасе. Въпреки, че са ваксинирани, животните имат бактерии, които са полезни за тях, но не и за хората. Предполагам сте виждали как хора, маниакално привързани към домашния си любимец, го целуват по козината, муцуната, дори се хранят с една лъжица… и смятате това за нормално?!

И ба-a-a си „Човешкия живот“ започна…

1. Спалнята започна да се става твърде неудобна

Представете си само как пък ще е удобна след като на спалнята са разположение следните неща:

  • Библия в спалнята(до възглавницата) ;
  • Куче в спалнята (на леглото) ;
  • Как си кучето ми през „5 минутки“ ;

Библия до възглавницата! Уау… това е плашещо, мамка му! Как може една книга да те пази от демони например или пък да те прави добър човек. Глупости на търкалета. Положението не е никак розово… Кръстове, религиозни книги, червени конци… с две дум = на неувереност, обърканост…! Куче в спалнята! Бааау!

Та дори малките деца не трябва да се учат да спят в спалнята на родителите си. А представете си и куче в спалнята. Ставаш сутринта и косми в гащите, по брадата, в устата и къде ли не. Кучето има неприятна миризма и въпреки всичко, то винаги е прегърнато за разлика от хо-хо… моя милост(т.е. аз), която аха си „спи“ в крайчеца на спалнята с риск да падне… но не това е проблемът, предполагам разбирате.

„Естествено“ след време се наложи аз да спя сам на отделно легло за да може кучето и неговата мама(майко мила 🙂 ) да си спят с кеф на спалнята. Сигурно и сред вас има такива, които си спят на отделни легла и в отделни стаи! Аааа гот ли ви е да попитам… или… той си е такъв?! 🙂 Иначе кучето си има оформена спалня и на пода до спалнята в случай, че реши да спи на пода. Кучето си има застелен и диван, както и още една стаичка, която си е негова и не беше отстъпена за мен с цел ползване като офис, защото… кучето обичало да спи и на това легло! Аааахаа! И решавам да отидем на почивка някъде за няколко дни, но уви! Почивката се превръща в кошмар още от обявяването.

И се започва… ами трябва да видя кой ще гледа кучето. Имало е и случаи в които кучето се е оставяло и на „бившия“ да го гледа (а навярно знаете, какво ми е мнението за поддържането на връзка с бившите любви в една нова връзка). Приглътвам и казвам… ами добре.

И ето ни на път за „почивка“ и започва звънене през час… да чуем как е кучето, как се чувства, ама яде ли, ама вода пие ли, ама сере ли, ама ебе ли му се! Усещате вече нервите ми, нали! Добре де, хубаво… поне пък романтичната вечеря нека бъде наша. Ахаа! Може би, ама не си познал. Кучето драги ми читатели… да… „гадничко“ е, че не е и то с нас на масата, а тъгува в коридора. И за да не изпадне в депресия… през 10 минутки се отива да му се говори.

Щом кучето е доволно и аз съм доволна. (Ку речи?!)

Факт, драги ми читателю. Факт и факю бейби! Кучето преди всички. То се храни с най-добрата храна, неговата операция е по спешна пред човешката… и ако имаш нещо против ти мразиш животните, бълваш негативна енергия от която кучето има проблеми (например започва да куца… ама то не от мен, а най-вероятно от поредния бой с обувка от „любвеобвилната“ дама, нали).

Добавям и кучешки секс с възглавниците в хола (когато кучето се поразгони)… празнене по тях(демек омазани в кучешка сперма.. е к’во толкова пък да го е’ва) … абе не ви ли идва в повече на вас да ви попитам или сме единици!? Та доста опити направих и това споделено е само една маааалка част от тях. Също така съм и доста търпелив(все пак имам и награда за търпеливост от телевизия БТВ преди време в „Нищо лично“). И един ден й казах… абе яяяя си живей с кучето!

Ми той си е такъв!

В крайна сметка, скъпи ми читатели, предполагам разбрахте, че не трябва да се примирявате с фразата „Ми той си е такъв или такава“ (както е споделил и в коментар Ph.D Христо Димитров във фейсбук профила ми – “ Най обичам „ми той си е такъв”“) и да го карате по течението като умряла риба, защото признайте си, че такъв живот не ви харесва… и ще ви поболее!

Така, че ако вашата „любов“ не е готова да ви постави безрезервно на първо място след редица опити… ами да си намери „Друг такъв бе“ … айде чао и запомнете поредния урок, както и не допускайте отново такива грешки!

Преди няколко дни едно момче ми сподели подобна история с неговата приятелка, която си беше докарала и стомашни проблеми покрай кучешките бактерии(моята „приятелка“ също доста често се оплакваше от стомашни проблеми) … ситуацията беше почти идентична! Да се надявам, че е за добро… след една година, момчето й поставя условие – аз или кучето? С 300 зора, както се казва… кучето вече не живее в общата им спалня! А в специално за целта място!

Прочетете и това за кучетата в къщи:

„Първото нещо, което трябва да вземем предвид е, че кучетата – както и котките – имат слюнка и стомашни сокове, които са в пъти по-силни от нашите. Това е причината, поради която те могат да ядат сурово месо без проблеми, докато ние трябва да го сготвим, за да не се разболеем от безброй най-различни заболявания.

В резултат на тяхната „силна слюнка“, кучетата не срещат никакви проблем от това да имат буквално десетки хиляди бактерии, вируси и микроби в устите си по всяко време. Да, прочетохте правилно – десетки хиляди. При нас е същото, и ние постоянно имаме хиляди бактерии и микроби в устата си, но те са вируси и микроби, с които телата ни могат да се справят. Докато не малко от микробите, вирусите и бактериите в кучешката слюнка могат да са много опасни за здравето ни.

Биолозите ги наричат „зоонотични бактерии“. Например, всяка една от труте бактерии Е.коли, Клостридии (clostridium) и Кампилобактер (campylobacter) води до гастроентерит. Pasteurella multocida пък от друга страна, е напълно нормална и често срещана бактерия в устата на всяко куче, но при хората често води до менингит. Салмонелата също е нещо, което може да се срещне в кучешката слюнка, а да не забравяме и за множеството видове ендопаразити като глистите например.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *