сила програма

Лекция: Развиване на взривна сила при професионалните футболисти + Игра с награда

Тренировките за сила са важни не само в силовия трибой или пък вдигането на щанги. Силовите тренировки, като имам предвид повишаване на взривната сила са важни и в спринта, и в скока на височина, и в каратето и във футбола също. Днес обаче ще обърна специално внимание на повишаването на взривната сила при футболистите, като виновникът е футболният турнир „Ивайловград и приятели„. В този турнир по мини футбол участваха футболни отбори от България, Гърция и България.

На финала на първенството, бях поканен от организатора да изнеса лекция на тема футбол.
Но точно в часа на събитието заваля проливен дъжд и лекцията беше отложена, както и финалите. Подобно нещо се случи и следващата събота в която беше преместена лекцията.
Именно поради тази причина предложих на организатора да проведа лекцията на запис в ден след финалите. Така и направих, а един от вас ще има възможността да спечели награда „Ваучер от 200.00лв.“ , осигурена от най-добрият производител на български фитнес уреди за мен – Havos-bg.com.

Изгледай видео лекцията ми „Развиване на взривната сила при футболистите“ и може да спечелиш „Ваучер от 200 лв.“

Във видео материала с футболната лекция ще ви запозная с две от най-добрите упражнения с цел развиване на взривна сила при футболистите. Ще споделя и други безценни съвети на база моят опит. Във видеото се крие и въпросът на който, трябва да отговорите в коментар в YouTube в случай, че желаете да участвате в томболата за „Ваучер от 200.00 лв.“.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

<strong>ВКЛЮЧИ СЕ В ИГРАТА И ОСТАВИ КОМЕНТАР - КЛИКНИ ТУК</strong>

Условия за участие в играта:

Кликнете на червения бутон(по горе), намерете и изгледайте видеото „Лекция: Развиване на взривната сила при футболистите + Игра с награда“ в YouTube канала ми. В части от видео материала ще разберете как може да участвате за наградата „Ваучер от 200.00лв“ за пазаруване от онлайн магазин Havos-bg.com.

Крайният срок за участие е 6 юли 2018-та година до 00.00ч. Печелившият участник ще бъде избран чрез жребий до 3 дни след края на играта, и уведомен по е-мейл(в случай, че е активирал опцията е-мейл за бизнес запитвания в youtube профила си). В случай, че няма активиран е-мейл адрес, печелившият YouTube профил ще бъде споделен в тази статия, като коментар, както и в коментар под видео материала в YouTube профила ми. Играта е активна на територията на РБългария.

One thought on “Лекция: Развиване на взривна сила при професионалните футболисти + Игра с награда

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *