сила програма

Лекция: Развиване на взривна сила при професионалните футболисти + Игра с награда

Тренировките за сила са важни не само в силовия трибой или пък вдигането на щанги. Силовите тренировки, като имам предвид повишаване на взривната сила са важни и в спринта, и в скока на височина, и в каратето и във футбола също. Днес обаче ще обърна специално внимание на повишаването на взривната сила при футболистите, като виновникът е футболният турнир „Ивайловград и приятели„. В този турнир по мини футбол участваха футболни отбори от България, Гърция и България.

На финала на първенството, бях поканен от организатора да изнеса лекция на тема футбол.
Но точно в часа на събитието заваля проливен дъжд и лекцията беше отложена, както и финалите. Подобно нещо се случи и следващата събота в която беше преместена лекцията.
Именно поради тази причина предложих на организатора да проведа лекцията на запис в ден след финалите. Така и направих, а един от вас ще има възможността да спечели награда „Ваучер от 200.00лв.“ , осигурена от най-добрият производител на български фитнес уреди за мен – Havos-bg.com.

Изгледай видео лекцията ми „Развиване на взривната сила при футболистите“ и може да спечелиш „Ваучер от 200 лв.“

Във видео материала с футболната лекция ще ви запозная с две от най-добрите упражнения с цел развиване на взривна сила при футболистите. Ще споделя и други безценни съвети на база моят опит. Във видеото се крие и въпросът на който, трябва да отговорите в коментар в YouTube в случай, че желаете да участвате в томболата за „Ваучер от 200.00 лв.“.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

ВКЛЮЧИ СЕ В ИГРАТА И ОСТАВИ КОМЕНТАР - КЛИКНИ ТУК

Условия за участие в играта:

Кликнете на червения бутон(по горе), намерете и изгледайте видеото „Лекция: Развиване на взривната сила при футболистите + Игра с награда“ в YouTube канала ми. В части от видео материала ще разберете как може да участвате за наградата „Ваучер от 200.00лв“ за пазаруване от онлайн магазин Havos-bg.com.

Крайният срок за участие е 6 юли 2018-та година до 00.00ч. Печелившият участник ще бъде избран чрез жребий до 3 дни след края на играта, и уведомен по е-мейл(в случай, че е активирал опцията е-мейл за бизнес запитвания в youtube профила си). В случай, че няма активиран е-мейл адрес, печелившият YouTube профил ще бъде споделен в тази статия, като коментар, както и в коментар под видео материала в YouTube профила ми. Играта е активна на територията на РБългария.

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!

One thought on “Лекция: Развиване на взривна сила при професионалните футболисти + Игра с награда

Comments are closed.