Лекция: Развиване на взривна сила при професионалните футболисти + Игра с награда
Благотворителни кампании, Блог

Лекция: Развиване на взривна сила при професионалните футболисти + Игра с награда

Тренировките за сила са важни не само в силовия трибой или пък вдигането на щанги. Силовите тренировки, като имам предвид повишаване на взривната сила са важни и в спринта, и в скока на височина, и в каратето и във футбола също. Днес обаче ще обърна специално внимание на повишаването на взривната сила при футболистите, като виновникът е футболният турнир „Ивайловград и приятели„. В този турнир по мини футбол участваха футболни отбори от България, Гърция и България.

На финала на първенството, бях поканен от организатора да изнеса лекция на тема футбол.
Но точно в часа на събитието заваля проливен дъжд и лекцията беше отложена, както и финалите. Подобно нещо се случи и следващата събота в която беше преместена лекцията.
Именно поради тази причина предложих на организатора да проведа лекцията на запис в ден след финалите. Така и направих, а един от вас ще има възможността да спечели награда „Ваучер от 200.00лв.“ , осигурена от най-добрият производител на български фитнес уреди за мен – Havos-bg.com.

Изгледай видео лекцията ми „Развиване на взривната сила при футболистите“ и може да спечелиш „Ваучер от 200 лв.“

Във видео материала с футболната лекция ще ви запозная с две от най-добрите упражнения с цел развиване на взривна сила при футболистите. Ще споделя и други безценни съвети на база моят опит. Във видеото се крие и въпросът на който, трябва да отговорите в коментар в YouTube в случай, че желаете да участвате в томболата за „Ваучер от 200.00 лв.“.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

ВКЛЮЧИ СЕ В ИГРАТА И ОСТАВИ КОМЕНТАР - КЛИКНИ ТУК

Условия за участие в играта:

Кликнете на червения бутон(по горе), намерете и изгледайте видеото „Лекция: Развиване на взривната сила при футболистите + Игра с награда“ в YouTube канала ми. В части от видео материала ще разберете как може да участвате за наградата „Ваучер от 200.00лв“ за пазаруване от онлайн магазин Havos-bg.com.

Крайният срок за участие е 6 юли 2018-та година до 00.00ч. Печелившият участник ще бъде избран чрез жребий до 3 дни след края на играта, и уведомен по е-мейл(в случай, че е активирал опцията е-мейл за бизнес запитвания в youtube профила си). В случай, че няма активиран е-мейл адрес, печелившият YouTube профил ще бъде споделен в тази статия, като коментар, както и в коментар под видео материала в YouTube профила ми. Играта е активна на територията на РБългария.

фитнес инструктор в град София

чат с мен - кликни тукфитнес София

Най-добрата билка за

Това е най-добрата билка за… Виж повече във видеото на база опита ми! Ефект след 20 мин.

ноември 30th, 2020

Най-добрата билка за…, какво точно става въпрос, предполагам се досещате от първата картинка в публикацията ми. Всъщност това е най-мощният билков афродизиак, който съм ползвал и продължавам да ...

Виж Повече

Мартин Гергов / Автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

One Comment

    • Мартин Гергов, автор на блога
    • юли 11, 2018

    Наградата отива при Петър Карабелев. Видео материал с изтеглянето: https://web.facebook.com/blogger.artin/videos/10213659393940431

    Отговор

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.