Мъжки Бански Vs Арабска роба или кои са най-добрите дрехи за летния сезон

мъжки бански

Мъжки бански или Арабска роба е въпросът в днешната ми тема и много, много не се поколебах за да намеря отговора. Дългите, а дори и късите вталени дънки (понякога), дори и летни през горещите часове на деня, определено не са от най-удобните. Мястото е град Александруполис, Гърция и е време да експериментираме!

Мъжки бански Vs Арабска роба!

Ако се разхождате из централните улици на морските курорти, то със сигурност вече сте усетили силните слънчеви лъчи. И ако се разхождате по къс ръкав или потник, то най-вероятно вече сте изгорели на ръкав или пък на потник. Кофти, а? Е, именно! Ето и моето топ решение по темата, което събрах във видео материал. Купонът започва от един супер як комплекс „Ocean 6“ (само на 3-4 км от гр. Александруполис, Гърция).

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Благодаря на всички безстрашни участници във видео материала и още повече на Джудит (бейбито на моята сестра) и сестра ми – бъльгарката 😉 !

Предполагам разбрахте, коя е любимата ми дреха за летните горещини, която да ме предпазва от изгарянето на ръкав, както и да ми поддържа хладина. И естествено да сте в центъра на вниманието! Бум! 😉

А ето пък от кой магазин препоръчвам да си вземете супер готини мъжки бански!

Представяме Ви един модел плажни шорти, изработени от лека и лесно съхнеща материя, която Ви осигурява удобство и прохлада. В десена на тези мъжки бански тип шорти са преплетени малки тематични орнаменти, изобразяващи малки котви, които разчупват еднотонна основа и придават ефект, повлиян от модните тенденции.

мъжки бански

Виж всички модели бански - кликни тук!

В областта на кръста е разположен широк ластик, създаващ контраст с по-яркия си цвят. Вътрешната част на банските завършва с мрежест бандаж, който е безименна част от плажните шорти. Подберете цвета на Вашето лято и се насладете на приятни летни преживявания.

Колекция Лято 2018г., Състав: 100% полиестер. Гарантирано качество на продукта!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *