Проект „На война с мазнините без повиквателна“. Мисия: [BIKE] – Ден 1

велосипед за планина
Както оповестих преди дни, аз и моите любезни партньори „Max Europe“ стартираме „На война с мазнините без повиквателна“. Мисия: [BIKE]. Целта е да подканим все повече хора да оставят автомобила в гаража и да подкарат велосипеда. Така хем ще се спестят нерви от задръстванията, хем ще бъдат по здрави и с по малък процент мазнини(лятото идва 🙂 ) , а аз ще споделям тренировъчните си дни през 30-дневната програма.

И започвам с представянето на тактическия план за действие в активната 30-дневна битка с мазнините!

 • Планът!
Всяка сутрин ставането от сън ще бъде в 6.30-7.00 часа, като тогава ще бъде и първото ми хранене за деня. Сутрин обикновено нямам голям апетит и много по лесно ми е да си приготвя протеинов шейк с чаша обезмаслено мляко или вода. Протеиновият ми шейк е с вкус на ягодов крем и идеално пасва, както в хранене едно, така и в още 2-3 хранения за деня. С протеиновия шейк си набавям по лесен начин така важните белтъчини, които предпазват мускулите ми от разграждане. Протеинът, който пия е от най-висок клас и с Английски произход на „Reflex Nutrition“.

Време е за кардио с „Apolon“

След като направя първото си за деня хранене е време за първата ми кардио тренировка с планинския велосипед от висок клас „Apolon“ на компанията „MAXBike“, гр. Пловдив.
Велосипед Аполон 29 инча
Велосипед „Sprint APOLON 29“, виж повече на www.bikesport.bg
Велосипедът „Apolon“ е наистина удобен за комбинация от шосейни и планински пътища за средно-дълги разстояния. И няма нищо общо с всички велосипеди, които съм карал до този момент! Ето и неговите характеристики:
 • Рамка АЛУМИНИЕВА ХИДРОФОРМОВАНА;
 • Вилка SUNTOUR, XCM, ХОД:100MM;
 • Чашки NECO, H148M, 1-1/8″ ;
 • Лапа ZOOM, TDS-AD368A, 90×28.6×31.8MM, АЛУМИНИЕВА;
 • Кормило ZOOM, MTB-AL-320BT, 680ММ, АЛУМИНИЕВО;
 • Грипове HERRMANS, DIAMOND DD25B;
 • Преден дерайльор SHIMANO,ALTUS FD-M313;
 • Заден дерайльор SHIMANO, ACERA RD-M3000;
 • Команди SHIMANO, ALTUS SL-M310;
 • Спирачки SHIMANO BR-M355L, ХИДРАВЛИЧНИ ДИСКОВИ;
Виж пълните характеристики и цена на велосипеда в официалния онлайн магазин за велосипеди на производителя: http://bikesport.bg
По план всеки ден, трябва да изминавам с велосипед по около 100 км. Въпреки това, като бивш военен знам, че тактиката на бойното поле в началото е една по карта, но в реалните условия на „война с мазнините“ , тя може да претърпи промени с цел по голяма сигурност за победа за сметка на по малки рискове.
Вятър и дъжд 2017
Ура! Появи се слънце днес! Но вятърът е силен и се опитва да вали!
Ето например, първата ми кардио тренировка вчера вечерта беше много добра, въпреки, че имаше силен насрещен вятър. Но времето беше топло. Тогава изминах разстоянието от около 50 км в рамките на 2.30 часа, като в това число е включено и времето през което съм спирал за снимки, да пия вода, както и съм ходел пеша, когато са ме нападали улични кучета.
Програма за калории за андроид
Показания от програмата „Endomondo“
Тази сутрин обаче времето беше доста студено. През нощта беше валял и дъжд. Отново имаше силен вятър и всичко това оказваше затрудняващо въздействие върху моето кардио. Ръцете ми „замръзваха“ (не си бях взел ръкавици), тялото също. Трябваше и да се отбия по пътя и да проведа тренировка на мой клиент в рамките на около час. Повече няма да повторя тази грешна тактика, защото не е добрa от здравна гледна точка. Ето и показанията на „Endomondo„.
Отслабване с велосипед
Показанията на приложението „Endomondo“
След като достигнах до фитнес залата на моя клиент, аз направих поредното си за деня хранене с протеинов шейк, защото вече бяха изминали три часа. А храненето на 3 часа е задължително и най-правилното хранене. По този начин забързваме метаболизма си(т.е. горим повече мазнини след време) , както и има постоянен приток на хранителни вещества в кръвта. Как ще протече следващия Ден 2 от 30-дневната активна програма за отслабване „На война с мазнините без повиквателна“. Мисия: [BIKE] ще разберете в следващaта ми публикация! Кой е най-добрият планински велосипед в Света Добър детски велосипед цена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *