Добър слънцезащитен крем Piz Buin

Дойде момента в който изоставих апартамента и напред към плажовете в Северна Гърция

Лято, плаж, море и ето, че дойде момента в който изоставих апартамента и се отдадох на почивка. Дестинацията, която избрах въпреки цитата в сайта на Министерство на външните работи / цитирам: „Препоръчваме на българските граждани да се въздържат от пътуване!“ беше Гърция. И раз, и два… хвърлих набързо в куфара два панталона, две тениски, едни шорти, бански, джапанки, протеин на прах за из път, три слънцезащитни продукта на Piz Buin, които грабнах с огромна отстъпка от Parfimo.bg (по надолу в публикацията) ще изразя мнение от употребата им) и в неделя към 09.30 ч. отпътувахме за град Александруполис.

Слънцезащитна козметика Piz Buin

Към днешна дата има отворени три ГКПП-та за Гърция („Маказа-Нимфея“, „Кулата-Промахон“ и „Капитан Петко Войвода-Орменион“). Преминахме през Орменион, защото според приятелски източници, трафикът през това ГКПП е най-слаб. Така и беше. След около 30 минутки общо чакане на Гръцката граница и за полевите „КРОМИД“ тестове! Кало таксиди! Вече сме в северна Гърция. А след 30 минутки и в първото градче Орестиада, където пихме по гръцко кафе и фрапе.

И ето ни в град Алескандруполис!

Разтоварихме набързо багажа в хотел „Athina“ и напред към плажа. Но след като стъпите на плажа искам да ви кажа, че е много важно да се намажете със слънцезащитен крем за да предпазите кожата си от изгаряне, както и да направите красив тен. Тази година избрах продуктите на швейцарската козметика Piz Buin. Всъщност се спрях на три продукта – един за тяло, един за лице и един продукт за след плаж. Ето кои са те!

Добър слънцезащитен крем

Подаръчен комплект Piz Buin Hydro Infusion Sun Gel Cream

Този комплект, който грабнах с огромна отстъпка и след това вече беше разграбен напълно включва – слънцезащитен гел-крем за тяло Hydro Infusion Sun Gel Cream SPF30 150 ml и слънцезащитен гел-крем за лице Hydro Infusion Sun Gel Cream Face SPF50 50 ml. И двата продукта са унисекс, ухаят приятно и попиват лесно.

За да направя красив тен без изгаряния, нанасях тези два крема по следния начин:

  1. След като разпъна кърпата на шезлонга си поръчвам кафе и докато си ги изпия стоя под чадъра на сянка (около 15 минути);
  2. Влизам в морето за около 15 минути;
  3. Излизам от морето и лягам на шезлонга за 10 минути по гръб;
  4. След като изсъхне водата по тялото се намазвам с кремовете и лягам отново по гръб за 40 минути;
  5. След това отново към морето и процедурата се повтаря, но се маже гърба и разбира се лягам по корем за 40 минути.
Слънцезащитен крем за лице и тяло
КЪМ PARFIMO.BG - КЛИК ТУК

Piz Buin After Sun Tan Intensifier Lotion

Piz Buin After Sun Tan Intensifier Lotion е унисекс хидратиращ лосион за след слънчеви изгаряния 200 ml. Почти няма мирис и попива в кожата лесно. Моят съвет е да нанесете лосиона след като минете през душа (преди това подсушете тялото си с хавлиена кърпа).

Лосион за след слънчеви изгаряния
КЪМ PARFIMO.BG - КЛИК ТУК

Piz Buin е много позната козметична марка, чието име идва от планина, в която преди много години младият студент по химия Franze Greiter е правил преходи, и от която черпи вдъхновение за създаването на продукт против изгаряне, след като е получил сериозни слънчеви изгаряния при изкачването. През 1962 година е бил създаден крем с фактор, който се развивал и усъвършенствал десетки години.

С неговото развитие на пазара се появява и швейцарската козметика „Piz Buin“, която защитава кожата от вредните UV лъчи. Днес уникалната козметика Piz Buin се нарежда сред най-добрите производители на слънцезащитни продукти, които предпазват от вредното влияние на слънчевите лъчи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *