Задължителна ваксина фитнеси

Интервю по BTV! Темата: Задължителна ваксина против COVID? Мнението ми по въпроса!

Темата е задължителна ваксина срещу COVID-19 за която се тръби вече не на всеки километър, а на всеки милиметър. И точно след като се върнах от лятната си отпуска, която прекарах в Гърция (въпреки препоръките на „загриженото“ за здравето МВР „Препоръчваме на българските граждани да се въздържат от пътуване„… а ще не им препоръчвате да спортуват и да се хранят правилно бя, а) и хоп ме потърсиха от BTV за интервю.

От същото в разговор с журналиста разбрах, че отново се опитват да налагат ограничения и във фитнес залите. Или целия персонал е ваксиниран и всички идващи на фитнес са ваксинирани, или фитнесите ще работят на 30% от капацитета си! Лятото почти изтече и отново започнаха агресивните баламосвания с най-големия и гнусен PR познат в Света – KROMID-19 , който се е превърнал в „задължителен закон“, ако искаш да имаш „нормални права“. Но не е виновен само онзи, който дава баницата, а още повече и онези, които го подкрепят и му се подчиняват. Очевидно масово подкрепящо е неспортуващото и нехранещото се правилно население на база мои си статистики в комплект с медиите. Но нека си припомним как започна всичко!

COVID-19 – ТЕХНОЛОГИЯ НА УНИЩОЖЕНИЕТО НА ПРИНЦИПА „ПРОЗОРЕЦЪТ НА ОВЕРТОН“ (+ВИДЕО)

Роди се бебе вирус нейде в Китай… и познай!

Едно време създали религията за да контролират хората, а сега вече има ъпдейт! И това е COVID-19. Демек плашат ни с мега страаааашна болест, която пък се възпира с парцалче покриващо носа и устата! Айде бе! Вие нещо за съвсем балама ни взехте! След това обаче след билиони продадени парцалчета поради задължителното им наложено със закони и глоби носене се измислиха разни тестове, които да откиват опасния вирус само с леко бръкване в носа… но на различни цени и стандарти… ииии йеп… алилуя… измислили ваксина!

pcr тест

ШМЕНТИ КАПЕЛИ ЛИ Е ТАКА ПОПУЛЯРНИЯТ P(C)R ТЕСТ? МОЯТ ВИДЕО КОМЕНТАР ПО ТЕМАТА!

Упс… няколко ваксини на различни огромни фармацефтични гиганти, коя от коя по хубава! Но нито една компания пък не поемала отговорност за качеството й… или с други думи казано… не поемаме отговорност, каква е реакцията на организма ви след като се боднете, също така не поемаме и отговорност, че ваксината ще ви предпази напълно (видимо е, че не предпазва… но затова ще се биете първа доза, 2-ра, 3-та, 4-та и т.н… бел. на автора не се притеснявайте ше има за сички будали… иначе ще обявяваме от време на време, че няма достатъчно ваксини… това си е хитър PR бе копеллете… и аз съм в тази сфера).

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Адвокат Милен Пенев има сериозна практика в широк спектър от области на бизнес правото. Заемал е различни позиции, включително Началник на Правния отдел на „Райфайзен Лизинг България“ ООД и старши адвокат в една от водещите правни кантори в България и по света – CMS. Получил е висока оценка за работата си от своите български и чуждестранни клиенти.

И продължавам леко саркастично… И не си мислете, че няма да се васкинирате, защото както виждате наложихме със закон парцалите пазещи от КРОМИД-19, а ето и че наложихме доброволното задължително ваксиниране, няма значение, че в момента сте опитни мишки, защото … абе коллега… не трябваше ли една ваксина да се тества около 10 години преди да се пусне на пазара?! Абе ко ти пука, нали е писано в описанието, че оно добровлно се съгласява да си носи риска… нещо подобно беше. Опс и яко рекламираме по медиите и Google също е на наша страна! Ко речи!?

Без задължителна ваксина

Преди ваксината да бъде одобрена в ЕС, тя трябва да бъде подложена на сериозни изпитвания от своя създател и на научна оценка от регулаторните органи!

В това число се включва Европейската агенция по лекарствата и други регулаторни органи в страните от ЕС/ЕИП.

Изпитванията включват проверка на качеството на ваксината:

  • чистотата;
  • съставките, включително неактивните съставки или „помощните вещества;
  • как е произведена.

След това създателят изпитва ефектите на ваксината. Това включва изпитвания в лаборатория и върху животни.

Това е последвано от програма за клинични изпитвания при хора. Създателят на ваксина изпитва ваксината в три фази на клинични изпитвания, като във всяка следваща фаза участват по-голям брой хора. Програмата трябва да спазва строги стандарти, а процедурите и протоколите се определят от регулаторните органи.

От първоначалния замисъл до официалното разрешаване процесът може да отнеме около 10 години.

И ето отново сме на прага на поредната КРОМИД-19 (упс… COVID) вълна, но този път не със задължителни парцали на уста, а със задължително ваксиниране!

Задължително ваксиниране? О, не… събуди се ти народе възродени и още повече бизнесмени големи!

Оооо, Мартине Гергов как може да си такъв „антиваксър“, може би биха ме „разпнали на кръста“! Ваксините против КРОМИД (да де COVID) не са задължителни. Но, ако нямаш такава се предполага (натам утюват нещата) че няма да имаш право да работиш (освен в градинчицата си на село) , да спортуваш в публична фитнес зала, да ходиш на кино, театър или с други думи казано… сами си правете изводите!

А сега да се върнем към поредната глупост на търкалета, която предвижда работа на фитнесите, ресторантите, кината и т.н (без хранителните магазини… тама КРОМИДА не оди, чадо оти, ако не ядат ората, ке умрат и след това нема кой да си купва ваксини, парцали, тестове…) на 30%, ако персоналът не е ваксиниран, както и посетителите!

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Доцент Д-р Мангъров – инфекционист и педиатър от Инфекциозна болница в град София.

Упс! Вие сте луди бе копеллета, откачение сте… значи… персонала да е с ваксина, ама и посетителите също! И това не е ли задължително… да де принудително налагане на ваксина? Това е като отивам у фитнесо и на рецепция си с маска, а у фитнеса без маска. Демек… вирусо дебне на рецепция ли… и ще кажете… е да, ама щото рецепционистите контактуват с повече хора. Но пък, защо тогава и посетителите и рецепционистите требе да са с маски?! Треньорът е с маска, а посетителите са без маска. Барманът с маска на плажа, а плажуващите без маска?! Лудост е това!

Ето, какво е моето предложение за справяне с КРОМИД глупостта!

Цялата тази безумица, която масовката допусна да се случи в Света със сигурност носи и ще продължава да носи здравословни проблеми, като започнем от психическите, а те отключват редица други по веригата… в това число диабет, а дори и рак. И, ако масовката, която яде баничка и една супичка на ден или вафла за закуска, не ходи на фитнес, но пък задължително на дискотека и море (доста хора с нездравословно тегло има из плажовете) подкрепя ваксинирането, то същите тези хора не са пример за здравословно подражание!

И това, че някой си е доктор, същото в никакъв случай не означава, че щом той е за ваксините, значе е правилно… На база опита ми ще споделя, че масово докторите на разбират от правилно хранене и тренировки. А, както знаем хапчетата здраве за дълго не носят!

НА ФИТНЕС ПО ВРЕМЕ НА „COVID-19 ПАНДЕМИЯ“ – ОПАСНО ИЛИ НЕ? ЕТО, КАКВО ПОКАЗВАТ ПРОУЧВАНИЯТА!

С други думи казано, ако т.нар. управляващи имат поне елемантарна здравословна култура и държат на здравето на народите си ще наложат промотиране на спорта и правилното хранене. А не на нездравословните храни и разбира се на… шибанярските ваксини против КРОМИД (да де… COVID). Животът не е бизнес на всяка цена!

„Нека храната ви бъде лекарство и лекарството – храна! / Хипократ (460-377) – най-великият лекар на Античността, наричан още „Баща на медицината“ и смятан за една от най-значими фигури в областта на медицината. С името му се свързва Хипократовата клетва.

И в крайна сметка… призовавам бизнеса да се обедини и да се надигне (всички заедно) против налагането на ограничителните мерки. Когато сме едно цяло… една шепичка хора нищо неможе да направи. Какво се страхувате бе… с танковете ли ще дойдат да ви принудят да затворите бизнесите си?! Или предпочитате да бъдете „живите мъртви“ до края на дните си!?

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

Мерките на са с цел ограничаване на „вируса“. Вирусът е с цел налагане на мерки! Нужна е промяна, иначе след време децата Ви ще питат „къде сме били“ през годините в която са отнели всичките ни свободи!

АЗ НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ ПРОТИВ COVID-19! A ВИЕ?

One thought on “Интервю по BTV! Темата: Задължителна ваксина против COVID? Мнението ми по въпроса!

  1. Задължителна ваксина says:

    Това е АНТИЧОВЕШКИ ЗАГОВОР ПРОТИВ ЧОВЕЧЕСТВОТО! ЕДИН беше КАЗАЛ ; Има ЧОВЕК, има проблем! Няма ЧОВЕК няма проблем! ЩО ЗА СЪЗДАНИЕ Е ЧОВЕК? Аз не знам. ВИЕ, ми кажете, МОЛЯ ВИ? / Radko Jordanov, YouTube

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *