Освободи се от дълбоко скритите токсини и „Зеленото в теб” ще разцъфти!

Екстракт от орех
Екстракт от орех
Екстракт от орех „Zepir“

Лошо настроение, лош дъх, бърза умора, повишена тревожност, болести и още, и още негативни последици! Стоп!

Знаете ли, че голяма роля за отключването на всичко изброено до тук, може да играят дълбоки скритите в организма ви вредни бактерии.
Тези бактерии, може да са попаднали в организма ни, както с храната, така и с въздуха, който дишаме и не на последно място радиацията!
Именно поради тази причина е необходимо да си правим детоксикираща профилактика на организма ни с една от най-добрите Български добавки за целта! И така ще накараме „зеленината” в организма ни да започне да цъфти – почти като на снимката по горе!

Екстракт от Орех „Zepir“

Орехът е растение характерно с фитонцидни свойства, които са пагубни за вредните бактерии. Хранителни стойности на 100 грама орехи са: 654 ккал, 65 грама мазнини, 15 грама белтъчини и 14 грама въглехидрати.

Летливите съединения на фитонцидите действат смъртоносно на стафилококите, всевъзможните гъбички, тифусните, дизентерийните и туберкулозните бацили.

Български Екстракт от орех Зепир

Екстрактът от орех представлява едно от най-мощните естествени средства помагащи в борбата с паразитите заседнали дълбоки в организма. Този продукт повишава имунитета, изхвърля токсините и допълва нуждата от витамини и микроелементи.

Състав и показания

Естрактът от орех е хранителна добавка богата на витамни C, тиамин, органични киселини, желязо, фосфор, провитамин А, витамин B, B2, PP, E, йод, кобалт, микроелементи, минерални соли и др.

Този концентрат помага при лечението на:

  • Глисти и други паразити;
  • Хронични разстройства на храносмилането;
  • Заболявания на стомашно-чревния тракт;
  • Различни кожни и гъбични заболявания;
  • Трихомонаден колпит;
  • Възпалени венци;
  • Атеросклероза на кръвоносните съдове;
  • Подобрява обмяната на веществата и оказва общоукрепващо действие.

Съдържание и вкус:

Водно-алкохолен екстракт от зелена орехова обвивка. Вкусът почти не се усеща според мен, и все пак усещам може би… кафени нотки или черен чай… нещо подобно.

Български орех екстракт
Кликни тук за още информация! Възползвай се от ПРОМО ОФЕРТАТА!

Прием и дозировка според производителя:

При възрастни и деца над 12 години: 20-30 капки, разтворени в 1/2 чаша вода, 1-2 пъти дневно на гладен стомах.

За профилактика и подсилване при деца под 12 години: Приемайте по 5-10 капки, разтворени в чаша вода, 1-2 пъти дневно на гладен стомах.

За компанията производител

ZEPIR“ и „ЗЕПИР ФУУДС“ са компании специализирани в разработване и производство на хранителни добавки, билкови продукти, натурална козметика, храни и биорезонансни уреди. Целта е налагането на пазара, на нови средства за подобряване общото здравословно състояние на хората, физическата сила, красота и работоспособност.

Производството се базира изключително на гарантираното качество на продукцията, включващо задължителен стриктен контрол в съответствие с всички европейски и световни стандарти.

А сега е време за игра с награда!

Ако желаеш да започнеш битка с онези вредни бактерии, дълбоко скрити в организма и да накараш „Зеленото“ в теб да разцъфти! То провери късмета си в играта ми, в която един от участниците изпълнил условията й – ще спечели 1 опаковка Екстракт от орех „Zepir“ .

Детоксикация със Зепир
Сподели, отговори и може да го спечелиш!

Условия за участие

1. Сподели публикацията в личния си фейсбук профил.
2. Напиши в коментар(посредством формата за коментари по долу в блога ми) до края на месец юни 2017г. отговор на въпроса „Орехите са богати най-вече на мазнини, белтъчини или на въглехидрати?

a) На Белтъчини;
б) На Мазнини;
в) Въглехидрати;

Печелившият участник ще бъде изтеглен от мен на случаен принцип чрез жребий(с всички участници, които са изпълнили „Условията за участие“) на 01 юли 2017 година и уведомен на е-мейла, който е използван във формата за коментари. Играта е активна на територията на РБългария.

6 thoughts on “Освободи се от дълбоко скритите токсини и „Зеленото в теб” ще разцъфти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *