Белчински извор spa hotel с минерална вода

На еко почивка в СПА комплекс „Белчински извор“ с електрическия Opel Mokka e 2023 от Top Rent a Car

Готови ли сте за една незабравима еко ваканция в България с електрически автомобил под наем? Позволете ми да ви покажа в текст, видео и снимки как можете да се възползвате максимално от времето си в СПА комплекс „Белчински извор“ и да разгледате живописните му околности с електрическия автомобил под наем Opel Mokka Electric e 2023 от Top Rent a Car!

Открийте удобството на нулевите емисии и безплатното зареждане на автомобила (на някои места), както и удобството да наемате електрически автомобил от най-голямата компания за коли под наем в България. Пригответе се да изживеете една изключителна еко ваканция, която ще ви остави спомени за цял живот.

кола под наем

Изведете вашата еко ваканция на следващото ниво с електрически автомобил под наем Opel Mokka от Top Rent a Car

Търсите ли начин да пренесете екологичната си ваканция на следващото ниво? Не търсете повече, защото от Top Rent a Car, можете да наемете електрическа кола под наем за следващото си пътуване. С техния огромен автопарк от модерни и надеждни електрически превозни средства можете да сте сигурни, че почивката ви ще бъде както екологична, така и приятна. Във видеото ще ви запозная, както с нашата приказна почивка, така и с предимствата на електрическия автомобил Opel Mokka Electric 2023.

Гледай видео от нашата почивка с Opel Mokka E 2023

Освен това, със своите конкурентни цени и удобни местоположения, Top Rent a Car е перфектният избор за всичките ви нужди от електрически автомобили под наем. И така, не чакайте повече! Излезте и изследвайте света по екологичен начин с новия Opel Mokka Electric от Top Rent a Car!

Защо да наeма електрически автомобил от Top Rent A Car?

Безплатно паркиране

Електромобилите паркират свободно и безплатно в синя и зелена зона. Вече не е нужно да обикаляте и губите време за търсене на място за паркиране в центъра.

По-изгодно придвижване

По-малки разходи за гориво, с възможност да бъдат сведени дори до нулеви. При добро планиране и организиране на време, може да зареждате само на безплатни станции в страната.

Удоволствие от шофирането

Безшумният двигател в комбинация с най-новите технологии, използвани при създаването на интериорните части, прави шофирането на електромобил изключително приятно и елиминира умората при дълго пътуване.

Открийте релакса и приключенията, които ви очакват в СПА комплекс „Белчински извор“

Търсите ли перфектната екологична ваканционна дестинация? Не търсете повече, а направо идете в СПА комплекс „Белчински извор“, само на около 50 км от град София. Със своята пищна природа, извори и басейни с натурална минерална вода. Както и изобилие от релаксиращи дейности на открито и закрито! За нас това е идеалното място да се отпуснете и да се насладите на уникален релакс.

СПА Комплекс с минерална вода Белчински извор

А с електрическия автомобил Opel Mokka e 2023, който наехме от Top Rent a Car Sofia, имахме възможността да изследваме този красив район по екологичен начин. Също така разходите ни за гориво от София до Белчински извор, както и разходките в района и обратно до София бяха 00.00 лева. Да точно така – не сме плащали нито стотинка за гориво! Защото зареждането на електрически автомобил от зарядните станции в СПА комплекс „Белчински извор“! Yes! Е комплимент за гостите на комплекса. Т.е. безплатно е!

На разходка с Opel Mokka Electric из красивата природа на Белчински извор

Затова грабнете електрически автомобил под наем (Opel Mokka е много як, а е и все още нов) и се насладете на една незабравима еко почивка в Белчински извор!

Разположен сред няколко планини, СПА комплекс Белчински извор е перфектна дестинация за тези, които търсят незабравима почивка сред природата. От спа процедури до приключения на открито и закрито, в този красив комплекс има по нещо за всеки.

Белчински извор мнения

СПА комплексът предлага разнообразни релаксиращи дейности, като масажна терапия и сауна, парна баня, басейни и топила с натурална минерална вода, студиа и вили. Ако се чувствате по-приключенски настроени. Разбира се – можете да разгледате близките планини или да полетите над тях. В непосредствена близост е и крепостта „Цари Мали Град“.

В СПА комплекс Белчински извор ще можете да изпитате уникална комбинация от релакс и приключение, която ще ви остави да се почувствате освежени и заредени с енергия.

Разгледайте местните забележителности по уникален начин с електрически автомобил под наем

Искате да разгледате местните забележителности по уникален начин? Наистина пробвайте новия електрически модел на Opel – Opel Mokka, като го наемете от Top Rent A Car! С техните електрически превозни средства под наем, ще имате възможността да пренесете вашето приключение на следващото ниво.

Независимо дали търсите еднодневна екскурзия или продължително пътуване в България или Чужбина, Top Rent a Car има идеалното електрическо превозно средство за вас. Насладете се на свободата да можете да отидете навсякъде и да пътувате почти безшумно. Както и да изследвате всичко с по-малко разходи за гориво (ползвайки електрически автомобил под наем), което вашата дестинация може да предложи.

Електрическа кола под наем в София мнения

С надеждните електрически превозни средства на Top Rent A Car можете да сте спокойни, че пътуването ви ще бъде гладко и удобно. И така, какво чакате? Излезте от големия град и изследвайте красотите на Белчински извор с новия електрически автомобил Opel Mokka от Top Rent a Car!