Rent a car Sofia bulgaria review

Кажи [НЕ] на модерното робство с кола под наем от Top Rent a Car! Пътувахме из България и Гърция!

Търсиш изчерпателно Rent a Car Sofia ръководство за наемане на кола в София и разглеждане на България и Гърция с комфорт и стил? С други думи казано – изгодно ли е да се пътува с автомобил под наем у нас и в чужбина. Въпроси и отговори! Това е днешната ми тема придружена и с видео. Тя е на база личен опит с компанията за коли под наем – Top Rent a Car.

На всеки, който твърди, че е скъпо да ползва автомобил под наем съм готов да направя сметка колко струва да поддържа автомобил, който се кара от време на време, и колко – да взема само при нужда. Цените са динамични – както при самолетните компании се определят от търсенето, но могат да се договорят добри условия, ако се резервира предварително онлайн. / Източник: ForbesBulgaria.com

Милен Маринов – управител на Top Rent A Car

Наемането на кола под наем в София може да бъде чудесен начин да разгледате града и околностите му. Или пък да отскочите дълбоко в провинцията, а след това да „полетите“ към Гърция през ГКПП „Ивайловград – Кипринос“, както направихме ние. От този вид услуга днес се възползват не само чуждестранните туристи в България, но и все повече български граждани. С подходящата компания за коли под наем имате възможността да се насладите на удобството да имате собствен автомобил, като същевременно спестите пари от транспортни разходи, време и още, и още.

Има обаче някои предимства и предизвикателства, които идват с наемането на кола под наем в София, с които трябва да сте запознати, преди да вземете решение. В тази статия споделям предимствата и предизвикателствата при наемането на автомобил под наем в София. Както и някои съвети за намиране на най-добрата кола под наем в България.

Как да намерите най-добрите оферти за нови автомобили под наем в София? Rent a car sofia airport ли да напиша или?!

За мен Top Rent a Car Sofia предлага най-доброто изживяване за коли под наем в България и Гърция. Моите отзиви се основават на реален опит с Peugeot 208 GT, което наех от Top Rent a Car за 4 дни. Насладихме се на безпроблемна услуга за коли под наем с нормални цени, дори и за едни от най-новите модели автомобили.

Колата под наем, която си взехме от Top Rent a car Sofia

Търсите най-добрите оферти за нови коли под наем в София? Не пишете повече в Google търсачката популярни фрази като rent a car sofia airport или пък rent a car sofia bulgaria, както и мнения за коли под наем. Преди да напиша този материал прегледах доста материали за коли под наем в България. И реших да се впусна в по-дълбоки води като лично си наема автомобил под наем. А след това най-искрено и лично да споделя опита си. Така и направих. Изгледайте видео материала ми по темата!

Видео материал! За да го изгледаш клик на видеото!

Вярвам, че с това кратко, но изчерпателно ръководство можете да намерите идеалната кола, която да отговаря на вашите нужди и бюджет. Така че, ако сте решили да пътувате с автомобил под наем – не чакайте повече. Започнете своето приказно пътуване с идеалната си кола под наем от Top Rent a Car Sofia още днес!

Често задавани въпроси при наемането на автомобил под наем?

Къде се намират офисите на Top Rent A Car?

Офисите на компанията са в цяла България: Летище София, Летище Варна и Летище Бургас (офисите им се намират в зала „Пристигащи“ на терминалите). Top Rent A Car разполага и с офиси на ключови места в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас, както и сезонни офиси в Слънчев Бряг, Златни Пясъци, Обзор и Созопол.

Има ли ограничение в километрите, които може да измине наетият автомобил?

Не – няма ограничения в километрите.

Нужна ли е кредитна карта, за да се вземе кола под наем? Мога ли да използвам дебитна карта?

Когато наемате автомобил е нужно да оставите депозит с кредитна или дебитна карта (Visa или Mastercard), издадена на името на шофьора. Сумата на депозита не се изтегля от сметката Ви, само се блокира! След края на наема се разблокира. Депозитът варира между 200-2000 евро според класа. Кредитна карта се изисква само за луксозните автомобили.

Има ли минимална възраст за наемане на автомобил?

Минималната възраст е 21 години, шофьорът трябва да има книжка от минимум 1 година. Наематели, които са между 21 и 23 години заплащат такса “Млад шофьор” и двоен депозит. Възможни са ограничения, за повече информация моля прочетете тук.

Къде мога да прочета пълните условия за наем на автомобил от Top Rent A Car?

Може да прочетете условията като кликнете на този линк.

С Top Rent a Car пътувахме в с кола под наем в България и Гърция

С този красив, интелигентен и икономичен автомобил, който наехме от Top Rent a Car Sofia пътувахме не само из китните селца в Югоизточна България, но и в Северна Гърция. Пътуването на дълги разстояния с нов и сигурен автомобил под наем е вълнуващ и удобен начин да се насладите на безброй красиви места.

С top rent a car sofia пътувахме в България и Гърция

Въпреки това е важно да знаете правилата за движение по пътищата и да сте наясно със съветите за безопасност при шофиране в България и Гърция, преди да тръгнете на път. В следващите редове ще ви предоставя още съвети за безопасно пътуване с кола под наем от Top Rent a Car Sofia, когато шофирате през България и Гърция. Така ще можете да се насладите на пътуването си без никакви притеснения!

Какви документи са ви необходими, за да наемете кола от Top Rent a Car Sofia за пътуване в България и Гърция?

Наемането на кола под наем в България или Гърция може да бъде чудесен начин да опознаете страната и нейната култура. Но преди да тръгнете на път, трябва да имате някои документи, за да наемете кола от Top Rent a Car Sofia. В зависимост от вашата страна на произход може да ви е необходима международна шофьорска книжка.

В Гърция може да се шофира със стандартната шофьорска книжка за Български граждани.

Разбира се е необходима валидна лична карта или паспорт, както и кредитна карта. Също така е важно да се проучат специфичните изисквания за всяка страна, тъй като те могат да варират от едно място на друго.

Можеш да наемеш това Peugeot 208 gt от Top Rent a car Sofia airport или квартал Младост 2
Можеш да наемеш Peugeot 208 GT от офиса на Top Rent a Car Sofia Airport или квартал Младост 2 в бензиностанция Shell

Накратко! Имате ли валидна шофьорска книжка, лична карта или паспорт, както и кредитна карта… не се притеснявайте, ако сте решили да пътувате и из Гърция. Просто изберете и опцията пътуване в Чужбина, а консултантите на Top Rent a Car ще извадят всички необходими документи. Лесно е!

Наемането на кола ви дава свободата да изследвате света със собствено темпо и да се възползвате максимално от пътуването си. Освен това ви позволява да спестите пари от транспортни разходи, като същевременно се наслаждавате на комфорта и удобството да имате собствен автомобил. Така че, ако търсите достъпен начин да пътувате в България или Гърция, помислете за кола под наем!

Топ причини да изберете автомобил под наем от Top Rent a car Sofia, когато пътувате в България и Гърция

В България има много компании за коли под наем, но не всички предлагат еднакво качество на услугата. Споделям топ 5 причини за да се уверите, че следващото ви пътуване с кола под наем ще бъде възможно най-удобно и без стрес! И не е никак скъпо! За мен Мартин Гергов ползването на автомобил под наем в големия град от Top Rent a Car, за пътуване на дълги разстояния е изключително на сметка.

Rentacar Bulgaria Greece

И давам примери на база опита ми в следващите точки:

  • Ако сте с ограничен бюджет и си купите нов автомобил (да кажем това Peugeot 208 GT) на лизинг ще плащате поне по 300 лева месечна вноска, като преди това сте платили около 25% от цялата цена на автомобила. Но това е само началото!
  • В случай, че си нямате собствен гараж ще е необходимо да си плащате и за такъв, защото не е препоръчително да ползвате за новия си автомобил – паркинга пред блока. Все ще се намери някой да го одраска ей така. Или пък да ви го откраднат.
  • Автокаското е не просто препоръчително, а задължително. Поддръжката и ремонтът на нов автомобил е много по сложна скъпа от тази на старите.
В село Мандрица с кола под наем

И това не е всичко…

  • Следват – застраховка, годишни прегледи, летни и зимни гуми, винетка и още, и още.
  • Ако пък сте решили да си държите новата кола в гаража!? Ей така за да си имате нова кола с която да пътувате 1-2 пъти на по дълги разстояния (например на море и на планина). Не си е на оферта! Ако пък всеки ден ще пътувате до работното си място в София?! Хм… с метрото е супер удобно и ценово изгодно. А и бързо ще амортизирате автомобила си в големия град. Така, че пак не си е на оферта!

Смятам, че изброените причини са напълно достатъчни за да си направите простичката сметка, че ползването на кола под наем от Top Rent a Car Sofia е несравнимо по изгодно от купуването и поддържането на нов автомобил. Разбира се имам предвид, ако бюджетите ви са ограничени и не желаете да се присъедините към групата на т.нар. „Модерно робство“.

Rent a car top review sofia bulgaria

Получете най-доброто изживяване с коли под наем за пътуване в България, Гърция и други страни с Top Rent a Car Sofia.

Насладете се на наеми от надеждни марки и на нови автомобили, конкурентни цени и полезно обслужване на клиенти. Възползвай се от предимствата на наемането на кола от Top Rent a car Sofia. Като ползвател на тази услуга за първи път! Уаууу беше приказно! Препоръчвам от все сърце Top Rent a Car, защото са истински и рядко срещани професионалисти днес. Защото не ти поставят „корпоративни рамки“ и още, и още. Защото цените им са изгодни, автомобилите нови и още, и още. С една дума – приказни герои, какъвто съм и аз! 🙂

По време на тази 4-дневна разходка се забавлявахме толкова много. Всичко беше толкова приказно. Празнувахме рожден ден в компанията на малцина люде от почти обезлюденото село Ламбух. Направихме баница „Мечта“, пихме домашно вино и ракия, ядохме печени вкусотии на дървено барбекю, което сами си приготвяхме, а десертът беше домашен пчелен мед от бай Вълчо. Дишахме с все сили чист планински въздух. Наистина беше приказно!