Emirates Palace Abu Dhabi

Елате да разгледате и обиколите известния дворец и хотел „Emirates Palace“ в Абу Даби, ОАЕ

Обсипан със злато и с най-големия купол в света, петзвездният Emirates Palace в емирство Абу Даби е по-голям от Бъкингамския дворец. Този приказен дворец е толкова грандиозен и бляскав, че ви се струва като излязъл от арабските приказки. От позицията си в западния край на известната туристическа улица Corniche, намиращия се в него осем етажен хотел с дължина около един километър е трудно да се пропусне.

Обсипан със злато и гордеещ се с най-големия купол в света, петзвездният имот крещи от лукс. Тук има толкова много 22-каратово злато. Представете си само 6000 квадратни метра площ!

И още повече за Emirates Palace в Абу Даби + Видео

Ако някога сте се чудили кой е най-скъпият хотел в света. Ами ето отговора, вторият най-скъп хотел в света е този, който се намира в Абу Даби, ОАЕ. Има много скъпи хотели в Дубай, но най-скъпият хотел е The Emirates Palace Hotel. Хотелът е построен като забележителност, демонстрираща арабската култура и луксозното гостоприемство.

Emirates Palace video review

Разположен е на 1,3 километра частен плаж и е заобиколен от 85 хектара градини и поляни със 114 купола, които са високи 80 метра. Хотелът в Емирейт Палас се състои от 394 стаи и апартаменти. Сега въпросът е какво предлага този хотел и колко струва? Изгледайте видеото по долу и натиснете червения бутон за още повече информация!

ВИДЕО МАТЕРИАЛ ЗА EMIRATES PALACE

Разходите за изграждането на хотела в Emirates Plaz са 3 милиарда щатски долара. Това прави The Emirates Palace най-скъпият хотел на земята, строен някога, докато не бе надминат от Marina Bay Sands в Сингапур, открит през 2011 г.

Hotel Emirates Palace

Emirates Palace беше открит през март 2005 г., но някои ресторанти и съоръжения не отвориха врати до 2006 г. Хотелът е построен от и е собственост на правителството на Абу Даби и се управлява от Kempinski Group.

Виж също и следните теми по долу:

Emirates Palace Abu Dhabi е само на около 25 минути с кола от международното летище на Абу Даби и Националния изложбен център. На няколко минути път с автомобил е и от търговски центрове от висок клас, многобройни ресторанти и културни институции. А Марина Мол и Heritage Village са само на около 10 минути с автомобил.