Лятната мъжка мода, която трябва да имате – от слънчеви очила с поляризация до фешън маникюр

Според чичо Али, лятото е идеалното време за разглеждане на най-новите летни модни тенденции в Абу Даби и не само там. Независимо дали търсите стилни мъжки слънчеви очила с поляризация! Модерен мъжки маникюр или просто искате да сте в крак с най-новите фешън тенденции, в този материал придружен и с видео, има по нещо за всеки.

В тази статия ще разгледам някои от най-популярните и креативни летни модни тенденции, които чичо Али пренесе и в Абу Даби. От класически слънчеви очила за мъже до ефектен смело изрисуван мъжки маникюр. Ще видите абсолютно нови визии, които ще ви накарат да изглеждате стилни през всеки летен сезон и не само. Така че, пригответе се да откриете най-горещите модни тенденции с чичо Али директно от пустинята в Абу Даби!

# Екипирай емоцията: Слънчеви очила и мъжки фешън маникюр с чичо Али

Слънчевите очила и модният мъжки маникюр на чичо Али са емблематични символи на неземно богатство и стил. Неговите изключителни дизайни ще бъдат възприети от малкото приказни мъже по целия свят. А стилът му ще продължава да влияе на най-висшите модни тенденции во веки веков… гласи случайно намерено послание в Арабската пустиня.

Оригинални мъжки слънчеви очила с поляризация

Слънчевите очила с поляризация на чичо Али са известни със своя класически, но модерен дизайн, което ги прави перфектни за всяка визия. Модният му маникюр също е популярен избор сред мъжете (в Холивуд например има редица звезди с подобен маникюр, но всъщност няма нищо общо с този) с уникалната си комбинация от цветове и шарки, които го правят едновременно стилен и привличащ вниманието.

ВИДЕО МАТЕРИАЛ ЗА ОЧИЛАТА НА ЧИЧО АЛИ

Независимо дали искате да направите изявление или просто искате да останете със стил, слънчевите очила и модният маникюр на чичо Али със сигурност ще ви накарат да се откроите от тълпата. Подобен маникюр (но в никакъв случай същия) в миналото са имали и някои царски особи, които са го използвали за почукване по врата (бел. авт. смятало се е, че нормалното потропване по вратата е присъщо само на бедните). Изгледайте видеото по горе до край за да разберете цялата приказна история.

Слънчевите очила във видеото с чичо Али са от колекцията Travel на френската марка Julbo

Те са неделима част от най-вълнуващите моменти от живота и съвсем естествено пасват на динамичния и непринуден начин на живот. Тези модели са предназначени за всекидневно носене въплътени с приключенския и неуморен дух на JULBO. За фенове на движението, за пътешественици, за всички съвременни номади.

Julbo

Използваните плаки са:

  • Spectron 3 – поли карбонатни плаки с различен цветен завършек – CF (color flash) и с една степен на затъмненост;
  • Polarized 3 – поляризирани поли карбонатни плаки с огледален или с цветен завършек (CF – color flash).

Перфектната лятна визия – как да изберем правилните слънчеви очила според формата на лицето и емоциите?

Лятото е тук и е време да обновите гардероба си с перфектната лятна визия! Една от най-важните части на всяка лятна визия са чифт слънчеви очила. Но как да изберете правилните за формата на лицето, емоциите, както и според цвета на косата и/или брадата си?

Маркови мъжки слънчеви очила за мъже

Правилните слънчеви очила могат да ви помогнат да се откроите в тълпата, да предпазят очите ви от слънцето и дори да създадат илюзия, която може да ви направи да изглеждате по-привлекателни. В магазин Stenata.com ще ви помогнат да изберете перфектните слънчеви очила според формата на лицето и цвета на косата и брадата си, така че да можете да разтърсите лятната си визия. Ще имате и възможността да обсъдите, защо е важно да носите слънчеви очила в пустинна или пък друга среда за защита на очите.

Най-новите дизайни за мъжки маникюр, вдъхновени от пустинята, които ще ви накарат да се откроите още повече

Този път чичо Али представи вдъхновен от пустинята на ОАЕ дизайн на своя мъжки фешън маникюр. От матово бежово до блестящо златно, тези дизайни за маникюр със сигурност ще привлекат вниманието и ще ви накарат да се почувствате като пустинен бог от някоя Арабска приказка.

Оригинални маркови мъжки слънчеви очила с поляризация

Какъв ще бъде следващият дизайн на маникюр на чичо Али, тепърва ще разберем. Може би с пясък от пустинята? Уау! Защо не. Звучи яко!!! Очаквайте подробности по темата в следващите публикации екипирани с много емоции! 🙂