Originalen Epimedium Madzhun

Оригиналният Epimedium Madzhun и всичко, което трябва да знаете за него на база личен опит

Epimedium Madzhun е турска хранителна добавка за повишаване на потентността. Билкова паста за орален прием, която набра голяма популярност дължаща се най-вече и на бързия й ефект. Първият мощен прилив на сили, изразяващи се в повишено либидо и енергия се наблюдават само след около 20 минути от приема му.

Но има най-различни подобни на Epimedium Madzhun добавки за повишаване на либидото. Те са на по-високи или пък на много по-ниски цени. Тях НЕ мога да ги коментирам и да споделям мнения, защото личният ми опит е именно с тази добавка (на снимката по горе). А тя е уау! Наистина уау! Така че, ако желаете да ви споделя мнения на база личния си опит с нея! Питайте ме още сега, вместо да си правите експерименти. И все пак това си е ваша работа! 🙂

Често задавани въпроси за Epimedium Madzhun на база опит

Ако за първи път сте чули за Epimedium Madzhun познат още и като Епимедиум Маджун. Или Тревата на разгонената коза. Както и Разгонен козел или пък Турски Маджун, тогава със сигурност имате въпроси. И напълно нормално. Ето и отговорите на база личния си опит с тази билкова паста.

Турски маджун за мъже

Кой Epimedium Madzhun е оригинален?

Днес на пазара има най-различни форми Епимедиум Маджун. Етикетите са пък още по-различни и едни се продават на висока цена. Други на още по-висока, а трети на много ниска. Но аз ви споделям за този от снимката най-горе, както и в тази публикация. Именно за него мога да твърдя, че е оригинален и има стабилна фирма, която го внася от Турция.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО ЗА EPIMEDIUM MADZHUN

Важно: Epimedyumlu Macun Seltat е продукт, регистриран в турското Министерство на здравеопазването и храните. Неговият регистрационен номер на производството е: TR-33-K-001398. Номерът ще намерите на оригиналната картонена кутия в която пристига продуктът.

Разбира се за да сте още по сигурни искам да знаете, че всяка една поръчка пристига с описание и на български език. А производителят е Nurs Lokman Hekim (така е отбелязано в описанието на добавката). Така че това е, което мога да споделя за оригиналността му.

Какво съдържа и как работи Епимедиум Маджун?

Epimedium Madzhun и по точно този за който споделям мненията си, съдържа чисти билкови съставки. Продуктът е обогатен с тревата на разгонената коза (епимедиум), екстракт от женшен, рожков и пчелно млечице. И списъкът със съставки продължава и включва още: джинджифил, галанга, канелата, американски женшен, гинко билоба, тиква, мед от цветя и други.

Epimedium madjun

Цялата тази комбинация прави този „мед“ един от най-добрите сексуални тоници на пазара на сексуални продукти, сексуални тоници и забавена еякулация.

  • Стимулант на либидото, продукт за повишаване на ерекцията, работи за подобряване на притока на кръв в кръвоносните съдове и предаване на енергия в тялото.
  • В допълнение към функцията си за подобряване на ерекцията; Турският мед Селтат повишава имунитета на организма и преодолява състоянието на слабост и обща слабост на организма по време на ежедневието.
  • Турската паста Селтат освобождава енергия в цялото тяло и засилва кинетичната и физиологична активност на организма благодарение на билковите си съставки, които са на върха на пирамидата от ценни билкови продукти в категориите сексуални тоници, имунни подобрители, еректилни стимуланти и други.
  • Билков сексуален тоник за мъже и жени.

Каква е активната съставка в сексуалния тоник Селтат турски мед?

За разлика от други продукти, билката епимедиум сама по себе си не е единствената активна съставка в меда Seltat. Но заедно с екстракта от женшен, пчелното млечице и меласа от рожков. Заедно с тези чисти растителни екстракти, тя образува уникална ботаническа формула, която разглежда всичките си части едно цяло с двойна ефикасност с ефект, далеч по-голям от ефикасността на един продукт от тези съставки.

Турски маджун епимедиум оригинален

Какво представлява Epimedium?

Epimedium принадлежи към семейството на берберис от порядъка на лютичетата и е открит от древни времена. И се използва като ефективен сексуален тоник, подобрител на ерекцията и либидо както при мъжете, така и при жените. По-късно тази билка се използва в по-голямата част от растителните сексуални тоници в различни пропорции.

Този продукт лицензиран ли е в Турция?

Да, Seltat Paste (продуктът от снимките) е турски ботанически сексуален подобрител, регистриран в турското Министерство на здравеопазването и храните с регистрационен номер на производството: TR-33-K-001398.

Колко тежи медът Epimedium Madzhun Seltat?

Епимедиум Маджун Селтат се предлага в стъклено бурканче от 240 грама.

Могат ли пациенти със сърце, високо кръвно налягане и диабет да приемат Seltat меден тоник?

Не, не се препоръчва приемането на продукта от пациенти със сърдечни заболявания, високо кръвно налягане и диабет. Консултирайте се с вашия наблюдаващ лекар.

Подходящ ли е Епимедиум Маджун Seltat за мъже и жени?

Да, и мъжете, и жените могат да приемат Епимедиум Маджун Селтат.

Могат ли бременните жени да приемат от този турски маджун?

Не, бременните жени не трябва да приемат турска паста за повишаване на либидото.

Оригинален Епимедиум Маджун – Epimedyumlu Macun Seltat – 240 гр.

36.00лв.

Натурална билкова паста Епимедиум Маджун, която засилва функцията на тестисите и простатата. Повишава мощно либидото; Първият ефект е след 20-30 минути от приема; Сексуална и физическа издръжливост; Подобрява еректилните функции; Стимулира простатната функция.

Какъв е начинът да използвате Epimedium Madjun Seltat сексуален тоник?

  • Вземете 1/2 или 1 чаена лъжичка 30-40 минути преди полов акт.
  • Разбъркайте добре съставките на пастата преди употреба.
  • Пийте много вода, когато консумирате продукта и след това.
  • Препоръчва се да се приема след много лека храна.

Как да се съхранява тази хранителна добавка?

  • Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца
  • Пазете от слънчева светлина.