Тази неделя по телевизия Канал 3 от 13 часа

Тази неделя по ТВ Канал 3 ще ви разкрия всичките тайни от моя живот?! Е добре де… почти всички!

И, ето че най-после ще ви разкрия всичките тайни от моя живот! Е добре де… почти всички! Тази неделя в 13:00 часа по ТВ Канал 3 във видео рубриката „Сподели с Mr. 3Hours“ ще ви разкажа всичко – от любимите ми протеинови бургери до тренировките по Кунг Фу в корема на мама.

Не пропускайте предаването в което аз съм водещият, защото ще се посмеем добре! Ще ви разкрия кой е тайнственият Mr. 3Hours, за когото толкова много говорят. Само гледайте и ще разберете!

Тази неделя от 13:00 часа по телевизия Канал 3 HD

Тази неделя (09 юни 2024-та) по ТВ Канал 3 от 13 часа ще имате възможността да научите повече за моята биография! Да, да, точно за мен, Мартин Гергов, ще говоря в рубриката ми. Сигурен съм, че всички сте любопитни да научите какви ги вършех по времето, когато не сте ме виждали по телевизията, нали?

ЗА СТАРТ – НАТИСНИ БУТОН „PLAY“

Ще има много смях, много забавни истории и, разбира се, ще ви разкрия някои от моите най-големи тайни. Така че не пропускайте, гледайте Канал 3 в неделя от 13 часа! Ще си заслужава, обещавам!

P.S. Към днешна дата телевизия Kanal 3 HD може да се гледа от абонати към мрежата на A1, Telenor и някои други оператори. За повече информация попитайте вашия кабелен оператор!