GKPP Ivaylovgrad Kiprinos

Интервю в ETV по темата: Подписка за отварянето на ГКПП „Ивайловград – Кипринос“

Дали ГКПП „Ивайловград – Кипринос“ ще отвори тази година очакваме да разберем. В интервюто ми по регионалната Хасковска телевизия „ETV“, споделям за петицията ни, относно отварянето на важния за населението в този регион гранично пропусквателен пункт. Вече получихме и първия отговор от канцеларията на президента на РБългария – Румен Радев.

В подписката ни за отварянето на неработещия за граждани и от двете страни граничен пункт, сме събрали 282 онлайн подписа от Българска страна. Подписката е споделена в социалните мрежи над 330 пъти. Повече по темата ще намерите във видео материала по долу!

Интервю в Новинарската емисия по ETV: Подписка за отварянето на ГКПП „Ивайловград – Кипринос“

Затварянето на границата покрай т.нар. пандемия се отразява негативно на живеещите от двете страни на границата. Имайки предвид, че в града няма и болница положението става още по страшно. Когато ГКПП-то работеше, ако се наложи спешно пътуване до място с болница, като например Свиленград, много по бързо се стига по пътя през Гърция.

ИНТЕРВЮ ПО ТЕМАТА – ВИДЕО МАТЕРИАЛ

Източник ETV.bg

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!