любовта и фитнес

„Fit Core Motivation by Euforia“ Сподели с Mr. 3Hours: Какво е общото между Любовта и Фитнеса?

Любов и фитнес и по какво си приличат е тема, която определено е интересна за мен. Предполагам, че ще бъде интересна и за вас! И признавам, че не се бях сетил да пиша за нея. Идеята дойде от администратора на „Fit Core Motivation by Euforia„.

„По традиция всеки месец за неделния ми „дълъг“ пост каня един гост, който да сподели с вас неговата гледна точка по темите за мотивацията, фитнес заниманията, грижата за тялото и пр. След Павел Гинев, Elly Hinova днес е ред на Martin Gergov. Мартин, известен още като Mr. 3Hours е шампион по силов трибой, персонален фитнес треньор, шоумен и изключително мил човек. Марти, благодаря за ценните насоки по време на моите тренировки в залата и за това интересно видео, специално за FIT CORE Motivation by „Euforia“.“

Fit Core Motivation by „Euforia“

Какво е общото между Любовта и Фитнеса?

Първото нещо за което се сещам за основата на общото между любовта и фитнеса, това е отдадеността. Не сме ли отдадени с цялото си сърце на любовта, но истинската! Ще загубим любовта или просто другият, който се отдава ще страда и рано или късно ще си тръгне.

Същото нещо важи и за фитнеса. Не може да тренираме едновременно и фитнес, и карате, и бокс, и народни танци, и силов трибой или друг вид спорт. Така енергията и концентрацията ни се разпръсква и няма да сме доволни от резултатите. Вероятността да си докараме и травма също не е никак малка. Вижте моите разсъждения по темата „Какво е общото между любовта“ и фитнеса във видео рубриката ми „Сподели с Mr. 3Hours“.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

ОБИЧАЙТЕ СЕ И ТРЕНИРАЙТЕ!
Приятно гледане!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *