свети валентин

Романтична приказка + Игра с награди по случай „Деня на Любовта”. Сподели „Какво е Любов”!

Преди много, много години малко преди 14 февруари един от последните Дракони получил писмо. Отворил го, а вътре пишело „Кое е цветето, което най-прилича на Драконите”.
Според поверието това цвете, трябвало да бъде поставено на пиедестал в „Тайната долина на Драконите?“ Определено не е кактусът! Подсказал разказвачът на приказки.
Благодаря разказвачо отговорил с усмивка Драконът. Няма кое друго цвете да е освен Розата. Розата има бодли, ние Драконите също. Розата има и красиво сърце, като Драконите.

Но красотата на нейното сърце е видима и затова то лесно може да бъде откъснато и захвърлено. Докато при нас Драконите не е така. Хората се страхуват от нас и само онези с чисти сърца биха видели красотата на сърцата ни и биха ги задържали до безкрайния края на безкрайната приказка.

И драконът познал, но разказвачът на приказките по случай Свети Валентин продължил…

Да… това е цветето на Драконите се обадил с тих тон разказвачът на приказките. А сега помисли, какво трябва да направиш за да опазиш все повече рози от хората с нечисти сърца!

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!НАПРЕД КЪМ ИГРАТА С НАГРАДИ - КЛИКНИ ТУК

Драконът бил мъдър и без да чака секунда дори… звъннал на Бат Бойко и му казал: Баце от днес „Розовата долина“ да се казва „Драконова долина“. Целта на Дракона била да запази Розите, които били на изчезване. Розите от приказките, които можели и да се усмихват! Та името „Драконова долина“ звучала плашещо на пръв поглед и все по малко хора се осмелявали да отидат и да си откъснат роза! Но всъщност самата истина я знаели само Истинските Рози и Дракони и я пазели в дълбока тайна! Но днес реших да ви я разкрия.

Свети Валентин похлопал на вратата и драконът отишъл в „Драконовата долина” за да потърси своето цвете!

И го намерил. И споделил на цветето историята по случай „Свети Валентин“, която ви разказах. На Розата обаче не й допаднала много приказката, защото Драконът не я попитал дали е съгласна с промяната на името на „Розовата долина“. И била права… признал Драконът. Защото с какво Драконът е повече от Розата та да взима сам решения, както и обратното. Усмихнал се той… извинил се и предложил да си остане пак същото име… или както пожелае Розата!

свети валентин игра
Двама от участвалите в играта ми ще спечелят по един ваучер на стойност 130.00 лева за фитнес и спа центрове „Pulse“

И тя превърнала долината във Фитнес! Хо-хо-хооо. Имате чудесно чувство за хумор казал Драконът. Разбира се, че се майтапя добавила Розата.

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!