свети валентин

Романтична приказка + Игра с награди по случай „Деня на Любовта”. Сподели „Какво е Любов”!

Преди много, много години малко преди 14 февруари един от последните Дракони получил писмо. Отворил го, а вътре пишело „Кое е цветето, което най-прилича на Драконите”.
Според поверието това цвете, трябвало да бъде поставено на пиедестал в „Тайната долина на Драконите?“ Определено не е кактусът! Подсказал разказвачът на приказки.
Благодаря разказвачо отговорил с усмивка Драконът. Няма кое друго цвете да е освен Розата. Розата има бодли, ние Драконите също. Розата има и красиво сърце, като Драконите.

Но красотата на нейното сърце е видима и затова то лесно може да бъде откъснато и захвърлено. Докато при нас Драконите не е така. Хората се страхуват от нас и само онези с чисти сърца биха видели красотата на сърцата ни и биха ги задържали до безкрайния края на безкрайната приказка.

И драконът познал, но разказвачът на приказките по случай Свети Валентин продължил…

Да… това е цветето на Драконите се обадил с тих тон разказвачът на приказките. А сега помисли, какво трябва да направиш за да опазиш все повече рози от хората с нечисти сърца!

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!НАПРЕД КЪМ ИГРАТА С НАГРАДИ - КЛИКНИ ТУК

Драконът бил мъдър и без да чака секунда дори… звъннал на Бат Бойко и му казал: Баце от днес „Розовата долина“ да се казва „Драконова долина“. Целта на Дракона била да запази Розите, които били на изчезване. Розите от приказките, които можели и да се усмихват! Та името „Драконова долина“ звучала плашещо на пръв поглед и все по малко хора се осмелявали да отидат и да си откъснат роза! Но всъщност самата истина я знаели само Истинските Рози и Дракони и я пазели в дълбока тайна! Но днес реших да ви я разкрия.

Свети Валентин похлопал на вратата и драконът отишъл в „Драконовата долина” за да потърси своето цвете!

И го намерил. И споделил на цветето историята по случай „Свети Валентин“, която ви разказах. На Розата обаче не й допаднала много приказката, защото Драконът не я попитал дали е съгласна с промяната на името на „Розовата долина“. И била права… признал Драконът. Защото с какво Драконът е повече от Розата та да взима сам решения, както и обратното. Усмихнал се той… извинил се и предложил да си остане пак същото име… или както пожелае Розата!

свети валентин игра
Двама от участвалите в играта ми ще спечелят по един ваучер на стойност 130.00 лева за фитнес и спа центрове „Pulse“

И тя превърнала долината във Фитнес! Хо-хо-хооо. Имате чудесно чувство за хумор казал Драконът. Разбира се, че се майтапя добавила Розата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *