Fat Gripz – моят тренировъчен партньор! Те се довериха на мен и аз на тях.

Ръкохватки Fat
Ръкохватки Fat
Позинг за Fat Gripz след тренировката

Доверието е нещо, което може да се изгради и с много време, но и от раз.
Стига да си попаднал на точния човек или продукт. Така се случиха нещата с Fat Gripz. Но нека ви разкажа цялата история!

Как се запознах с Fat Gripz

Както предполагам знаете, че освен фитнес инструктор съм и автор на тема фитнес. Писал съм за едни от най-големите български печатни издания – вестник „Труд“, Списание за бременност и майчинство „9 Месеца“, консултирал съм фармацевтичния гигант „Актавис България“ и още, и още.

Денят ми започва с чаша кафе(след първото ми хранене) пред лаптопа, преглеждайки новините в сферата на фитнеса и всичко, което ми носи позитивна нагласа. И така попаднах на Fat Gripz.
Разгледах страницата им и нещо в тях ме грабна. Малко по късно ръководството на Fat Gripz с епицентър Канада се свърза с мен и ми предложиха да бъдем партньори, но само ако продукта ми хареса!

Ръкохватки за фитнес тренировки
Fat Gripz направиха специални ръкохватки за мен като гравираха името ми

Както споменах, Fat Gripz ме грабна още в самото начало с дизайна и снимковия материал. Препоръчван беше за тренировки и от многократния Мр. Олимпия – Джей Кътлър.

Тренировка на Джей Кътлър
Джей Кътлър тренира с Fat Gripz

Предимствата на Fat Gripz по време на тренировка

Да тренираш с Fat Gripz е удоволствие, поръсено с мотивация и още по добро натоварване на мускулите.

Ползвайки тези ръкохватки усещам още по добро и натоварване на мускулатурата в дълбочина. Това е така, защото имам по голяма и удобна повърхност на захвата и от там още по добро разпределение на центъра на тежестта върху мускулната група, която тренирам.

Френски преси за трицепси
Тренировка за трицепси с Fat Gripz

Ръкохватките Fat Gripz могат да бъдат използвани успешно в по голямата част от движенията, които изпълняваме във фитнес залата с цел много по качествено и безопасно натоварване на мускулатурата.
На мен най-много ми допада да изпълнявам с тяхно съдействие сгъване за бицепси от стоеж, френски преси и вдигане на щанга от хоризонтален лег.

И още за FAT GRIPZ

FAT GRIPZ са най-иновативните и световноизвестни ръкохватки за качествени тренировки, които ще Ви помогнат да добавите по лесно мускули и сила към ръцете си.

Използването на по-дебела ръкохватка към лоста, причинява много по-голяма мускулна активация, принуждавайки мускулите да работят по-усилено. Това води до увеличаване на размера и силата, което позволява изграждането на по-големи мускули и сила за цялата горна част на тялото. Те са изключително прости на външен вид … и невероятно ефективни.

Training fitness trainer
Fat Gripz

Дебелите ръкохватки Fat Gripz изместват стреса, който се причинява по време на силова тренировка на разстояние от ставите и го насочват именно върху мускулите, където трябва да бъде, защото дебелата повърхност разпространява теглото върху по-голяма площ на ръката.

Потвърждавам, че това е самата истина и от както ползвам Fat Gripz в изпълнението на движението сгъване с щанга за бицепси от стоеж, болката, която имах в лявата предмишница и затрудняваше движението ми – изчезна! / М. Гергов

Още информация за световноизвестните ръкохватки за хард тренировки „Fat Gripz“ ще намерите на официалната уеб страница на компанията: www.fatgripz.com

И награда за един от читателите на сайта ми

Ако желаете да участвате в томболата ми и да спечелите оригинална гривна „Fat Gripz“ (за по-голяма мотивация в тренировките) е необходимо да изпълните следните две условия!

Fitness builder
THE ULTIMATE ARM BUILDER

1. Да оставите коментар „Fat Gripz“ в сайта ми чрез формата за коментари(по долу).
2. Да споделите публикацията във Вашия фейсбук профил за да научат повече хора за „Fat Gripz“!

Наградата ще изтегля на случаен принцип на 21 април 2016 година, а спечелелият наградата ще бъде уведомен на предоставения е-мейл в коментара. Успех!

2 thoughts on “Fat Gripz – моят тренировъчен партньор! Те се довериха на мен и аз на тях.

  1. Milen says:

    Blahodarq za vsichki polezni saveti koito davash. Drugo e kogato ima koi da te napatstva koe i kak e pravilno da se pravi.!!! Blagodarq ti MGERGOV.
    p.s. shte prodaljavam da se konsultiram s teb…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *