Отслабване програма с фитнес инструктор

Как бързо да отслабнем за лятото в градската джунгла по телевизия Bulgaria On Air

Гледайте видео материала от участието ми по телевизия „България On Air“, където заедно с журналиста Асен Манасиев се борим с излишните килограми, но не във фитнеса, а на открито.

Напред към градската джунгла

„За да преборим мазнините е важно да се храним на всеки три часа с високобелтъчни храни и да ограничим приема въглехидратите и мазнините. Важно е и да поемаме по 3 литра вода на ден(повече още по добре). Водата също гори калории и извежда токсините от тялото ни.
екстремно отслабване , как да отслабна бързо , Тренировъчни вериги Imba Fit
Журналистът Асен Манасиев тренира с тренировъчни вериги Imba FIT
Едно от най-големите предимства на тренировките на открито е приливът на много повече чист въздух, отколкото във фитнес залата. За жалост в България все още няма професионални фитнес зали на открито. Но, когато човек има желание, прави тренировка и с подръчни материали.

Запис от фитнес интервюто

Запис от интервюто на тема „Как да направим фитнес тяло за лятото“, гледайте в следния видео материал, който бе заснет от снайперистката на Grenade Nutrition – Тити.

Запис от тренировката, която проведохме

Как тренирахме в ефир на открито с подръчни материали(клек с вериги, лицеви опори и комбинирани коремни преси и др.) ще разберете във видео материала на официалната страница на телевизията. Фитнес програма за отслабване видео Прочети още на: http://www.bgonair.bg/dnes/2016-04-13/dzhoan-rouling-i-magiyata-v-krusharii

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *