Fata Morgana

Fata Morgana: Бъдете красиви и отвън, и отвътре. Видео интервю в „Сподели с Mr. 3Hours“!

Fata Morgana е един от онези безценни приказни герои за които сте чели в приказките.
А те съществуват също, както Санта Клаус и Драконите. Та този приказен човек е от град Враца и с него се запознах съвсем случайно, посредством социалната мрежа фейсбук. Фата моргана (на италиански: Fata morgana) или позната още като Фея Моргана, според преданията живее на морското дъно. Тя е известна с примамващите призрачни видения, които отправяла към пътешествениците. Това са рядко срещани, сложни оптични явление от няколко форми на миражи, при които отдалечени обекти се виждат многократно и с разнообразни изкривявания. Моргана е полусестра на крал Артур.

Фата Моргана, освен като мираж и илюзия, което ми харесва като послание е една ембленатична песен и шоу на Дана Интернешънаул споделя топ коафьорът Rosen Fata Morgana – собственик на рядко срещан мистичен салон за красота в град Враца. На пръв поглед този мистичен герой бих оприличил до известна степен с Мерилин Менсън! Но всъщност! Разберете подробности за него в „Сподели с Mr. 3Hours“!

Fata Morgana прие интервюто ми за „Сподели с Mr. 3Hours

Разбира се, част от разговорът ни ще запазя в пълна мистика! Крилете с кръв са падналите Ангели, които при многократни наранявания… емоционални. Стават мрачни, черни и кървави, защото болката като краен резултат, пречиства. Ако съумееш да излекуваш раните!

Fata Morgana е фризьорски салон във Враца

Крилете ти стават бели отново и без кръв… сподели отговорът си за разпънатите криле на една от мистичните стени в салона му.

Видео материал. Интервю с Rosen Fata Morgana!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

На друга стена във фризьорския салон пък изплуваха черно-бели снимки на познати от тъмния свят лица. Винаги съм харесвал смели и мъжки характери и тези хора за мен са били такива. Харесва ми адреналинът и мистериозното около тях. Винаги съм търсил този контингент и съм го намирал в годините. Този тип хора са ми дали най-добрите житейски уроци в контакта ни… споделя Rosen Fata Morgana.

Rosen Fata Morgana

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *